Satilik Türkiye Anlamayanlar İçin Resimli Anlatım ;)
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------akp karşıtlarına tek lafım kalıyor ,madem bozuk çalacaksınız gidin bu kanunu kim çıkarmışsa,özelleştirmeyi kim başlatmışsa ona bazuk atın.
daha ne diyim a.q bilmiyorumki.yokmu bi taşşaklı adam abd ninde a.q israilinde a.q ermenistanında a.q ingiltereninde a.q diyecek bir adam? varmı ? kim ? e gösterinde millet ona oy versin.
konuya bak a.q satılık türkiye ,kaç para birader?
-----------------------------
kadeşim sölücek laf bulamadın da acizlik yapıp bana mı taş atmaya çalışıosun!!! hee senin gücünün yetmice kesin baştaki 3-4 zibidinin de peşkeş çekmesinin de bedelini de elbet birgün ödicektir emin ol!!
sadece biraz akıllı olup uyanmak lasım sana diyebilcem tek şey bu ;) -
yok, sana laf atmadım genelde hatta herzaman laf attıgım kişinin nickini mutlaka yazarım.demek istediğim bu sorularıda gördük.
-
tranceport al sana bi uydurma daha malatyadaki şeker fabrikasının satışıyla ilgili olarak malatya belediyesi ile anlaşıldı, o yahudi yıldızı ne oluyo?
sen bunu bi yerde o kumuşsun kafana yatmış gelmiş buraya koymuşsun. senin yaptıgın şuna benziyor:
bi arkadaşın sana "siyah giyinen ler satanist uzak dur" demiş, sende gelmiş tüm siyah giyinenlerin kötü oldugunu anlatıyosun bize....