Satılık Yada Takaslık 600D + Full Ekipman
-
Satılık yada takaslık eos 600d 2 aylık makine çizik vs yoktur sıfır emsali bi makinedir ekipman değişikligine gidiliceginden dolayı satılıktır
ekipmanlar
18-55 is II
55-250 is II
50 mm 1.8 II
8 gb toshiba class 10
çanta
makinemi canon eos 7d ile takas edebilir ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.
nakitte 2.300 vericem tüm kutu ve kapaklar mevcuttuır tertemizdir zaten 2 aylık makine hepsi istanbul içi elden görülebilir.0542 467 50 00
Oğuz TEKIN
-
Hocam o fiyattan alana kusura bakma ama enayi derim.Şu tbtde açılan satış konularında fiyatlar neden bu kadar yüksek? Makine sonuçta 2.el ve üstelik fotoğraf makinası.Biraz daha insaflı olun lütfen.Lensler ve makine dahil sııfırını şuan 2300den ucuza alırlar o makinanın.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------Hocam o fiyattan alana kusura bakma ama enayi derim.Şu tbtde açılan satış konularında fiyatlar neden bu kadar yüksek? Makine sonuçta 2.el ve üstelik fotoğraf makinası.Biraz daha insaflı olun lütfen.Lensler ve makine dahil sııfırını şuan 2300den ucuza alırlar o makinanın.
-----------------------------makinaların fiyatları böyle piyasası çok karışık.. 90d 1.800 diye biliyodum dün fotocu bir arkadaşım 2.300 oldu dedi..
edit: ekipmanla filan 1500 ila 1900 arası bişey olsaymış gider derim ben ve o kadar nakitim olsaydı düşünmezdim açokcası
-
hocam adam 3 tane lens verıyor yanında
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam o fiyattan alana kusura bakma ama enayi derim.Şu tbtde açılan satış konularında fiyatlar neden bu kadar yüksek? Makine sonuçta 2.el ve üstelik fotoğraf makinası.Biraz daha insaflı olun lütfen.Lensler ve makine dahil sııfırını şuan 2300den ucuza alırlar o makinanın.
lenslerin 2. elleri biri 450 diğeri 200 civarında
zannetmiyorum makina + 2 lensi o fiyata alacağını ve kartta 50 lira civarı
-
Hafıza kartını ne kadara verirsin ?
-
mürit müridi keklemez
-
55-200 Temizse alabilirim.Tabi seti bozmak istersen.
-
wert bunu yazdı:
flassy bunu yazdı:
-----------------------------Hocam o fiyattan alana kusura bakma ama enayi derim.Şu tbtde açılan satış konularında fiyatlar neden bu kadar yüksek? Makine sonuçta 2.el ve üstelik fotoğraf makinası.Biraz daha insaflı olun lütfen.Lensler ve makine dahil sııfırını şuan 2300den ucuza alırlar o makinanın.
lenslerin 2. elleri biri 450 diğeri 200 civarında
zannetmiyorum makina + 2 lensi o fiyata alacağını ve kartta 50 lira civarı
-----------------------------hangi lensin 2.eli 200 lira ? 50mm f1.8 mi ? alakası bile yok piyasayı biraz takip edip 100 lira civarı bulmak mümkün. ben öyle yaptım ;) 55-250 lens ise is II imiş, is II fiyatı ne kadar değiştirir onu tam bilemiyorum ama is olanının ikinci elinide 200-250 liraya bulmak mümkün. tabi ikinci el.
-
http://www.bedavashop.com/EOS-600D-Body-Canta-8GB-Hafiza-Karti-Ucretsiz-Kargo-HEDIYE,PR-760.html
buraya da bakın almadan
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------Satılık yada takaslık eos 600d 2 aylık makine çizik vs yoktur sıfır emsali bi makinedir ekipman değişikligine gidiliceginden dolayı satılıktır
ekipmanlar
18-55 is II
55-250 is II
50 mm 1.8 II
8 gb toshiba class 10
çanta
makinemi canon eos 7d ile takas edebilir ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.
nakitte 2.300 vericem tüm kutu ve kapaklar mevcuttuır tertemizdir zaten 2 aylık makine hepsi istanbul içi elden görülebilir.-----------------------------
makina + 18-55
1750
----------------------------------------------------
55-250 is II
600 lira sanırım doğru fiyattır.
----------------------------------------------------
50 mm 1.8 II
250
http://www.cimri.com/canon-ef-50-mm-f-1-8-ii-standart-lens
-----------------------------------------------------
8 gb toshiba class
50 lira
-----------------------------------------------------
toplam = 2600 lira yapar sıfır fiyatı. anlaşma sırasında sağlanacak bi düşüşle sanırım normal bi fiyata gelir.çok pahalı değil