folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Satılmayan Bir Tek Onlar Kalmıştı; Okullar

Satılmayan Bir Tek Onlar Kalmıştı; Okullar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

@Morportakal

Pratikte böyle oluyor haklısın. Zaten herşey kitabına uygun olabilseydi hiçbir sorun yaşanmazdı dimi :)

Fakat insanları çıkar uğruna savaşa sokan hırslarıdır ki diğer saydıklarının devlet tarafından yapılmasının sebebide insanlarının akil kararlar verememesidir.

Eğitimsizliğin sonuçları hakkında güzel bi örnek vermişsin tabi bunu genişletmekte mümkün. Yarım yamalak verilen eğitimle eğitimsizliğin arasında bi fark yoktur. %90 ı okuma yazma bilen memleketimizde de okuma yazma bilen cahil sayısı iran nüfusundan daha fazladır. Eğitim farklı öğretim farklı kavramlardır.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacılar yakında duvarlarda bu insan açık arttırmayla satılıktır afişlerini görseniz şaşırmayın

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek

okulların ya da unıversıtelerın ısletmelerının ozellestırılmelerınde neden bı sakınca olsun kı...ztn devlet su anda her ogrencı 8 10 mılyar lıra kadar para harcamakta...bunu ısletmesını ozellestırdıgı okullara bızım adımıza kredı olarak verırse eger su ankınden farklı bı durum olmayacak kı...ayrıca okul ortamları daha temız, daha dısıplınlı ve daha yasanılabılır alanlar halıne gelebıleek bolece

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

mndlna bunu yazdı:
    -----------------------------

okulların ya da unıversıtelerın ısletmelerının ozellestırılmelerınde neden bı sakınca olsun kı...ztn devlet su anda her ogrencı 8 10 mılyar lıra kadar para harcamakta...bunu ısletmesını ozellestırdıgı okullara bızım adımıza kredı olarak verırse eger su ankınden farklı bı durum olmayacak kı...ayrıca okul ortamları daha temız, daha dısıplınlı ve daha yasanılabılır alanlar halıne gelebıleek bolece

sanayinin tam ortasındayız 4 yanımız fabrika özellştirildiğini düşünürsek ortam daha iyi olamaz..yaşanabilir bir yer bile değil :| cafe crown un dolum fabrikası war alayımızın azına ediyor.. bence yanlıs uygulama..

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

mndlna bunu yazdı:

Hocam okullar özelleştirilmiyor arazisi satılıyor. Satın alan kişi, arazi üstüne alışveriş merkezi, iş merkezi, otel tarzı şeyler yaptırıcak belirli bir süre içinde okul yaptırmakla mükellef tabi daha ucuz arazilere bu durumda öğrenciler için yeni bir problem doğuruyor; Ulaşım..

selam gençlik!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Hoca sen ogretmene ne kadar deger veriyorsun ki ? Sen ogretmenin ihtiyaclarini karsilayabilmesi icin ne kadar memnun edebiliyorsun ki ? Sen ogretmenin alt yapisini ne kadar saglam atabiliyorsun ki. Alt yapi ust yapiyi sekillendirir.Sen ogretmeni ekonomik olarak tatmin etmezsen , o adam nasil verimli olabilir.Sonra ogretmenler sayko , ogretmen pisko dersiniz.Ogretmene deger vermeyen tek ulke biziz herhalde.

Tamam hoca gelelim arazi satisi konusuna.Eger okul tarihi eser niteliginde degilse satilsin arazisi.O arazinin gercek degerine ve alan sirketede 1 okul degil 5-10 tane okul yaptirma gibi sartlar getirilsin.Akrabaya ese dosta peskes cekilmeden yapilsin.Yapilabilecek mi ? Yapilabilecekse o zman yapilsin.Ama sonu nereye gidecek.Egitimde ozellestirme , saglikta ozellestirme.Ozellestirme gelir ucurumunun fazla oldugu ulkemizde insanimiza acilk ve sefaletten baska hicbirsey getirmeyecektir.Onun yerine kamu yonetiminni artirilmasi ve gelistirilmesi tek cozumdur.

öğretmene hakettiğinden fazla değer verdiğimize emin olabilirsin . basitinden bi örnek vericem el yazısı dersinde
    ayrılacakmış kelimesini cümle sonunda ayr    ılacakmış diye yazdığım için kadın kulağımı çekip tokat attı (sanki gavura vuruyo) . bunu yapan biri öğretmenim diye geçiniyosa siktirsin gitsin daha 3. sınıftaki çocuk ağzını açamıyo diye vurma hakkına sahipse istemez öyle öğretmen . sınıfta ders esnasında çıt çıkmamasına rağmen sorduğu soruyu yanlış yaptık diye tokat yiyorduk .

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 7124 Toplam Mesaj: 47