folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satış Nasıl Yapılır!!!Ne Koyulur

Satış Nasıl Yapılır!!!Ne Koyulur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek

benim mahalle arasında damaca su işi yapıyorum işleri geliştirmede dükkanda ekstra ne yapabilirim veya müşteri nasıl çekilir.dükkana ekstradan maliyeti az ürün falan ne koyulur

ne satabilirm,parça kontor falan aldım ama pek iş yapmıyor,ucuz sucu dikkanında gidecek neler var,ne satılır.bi akıl verin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Aga tüp dağıtımı falanda yap işler buyurse eger seinin olduğun yoreye içeçek abur cuburdur onlarında dağıtımına girersin....

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    motorla evlere servise özen göster hızlı teslim etmeye bak güler yüzlü ol efendim kelimesini azından eksik etme, stikırlar bastır kabalığın yoğun olduğu bölgelerde otobüs duraklarına vs... yapıştır...abonelik oluştur,abone olanlar şu şu gibi imkanlara sahip olurlar vs...

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    kanka sana en iyi tavsiyem şu tanıdığın biri her yere broşür dağıtsın.. Bak görürsün günde en az 3 bilemedin 4 yeni müşteri bağlarsın.. broşür dağıtma hem çok ucuz hemde son derece karlı bir iş.. bizim bi arkadaş wardı hergün broşür dağıtıyodu su dükkanları wardı günde 4-5 yeni müşteri arıyodu dükkanlarını..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Aga tüp dağıtımı falanda yap işler buyurse eger seinin olduğun yoreye içeçek abur cuburdur onlarında dağıtımına girersin....
    tüp dağıtımı yapamıyorum ya onun için bisürü prosedur istiyorlar,saol fikrin için
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı:
    motorla evlere servise özen göster hızlı teslim etmeye bak güler yüzlü ol efendim kelimesini azından eksik etme, stikırlar bastır kabalığın yoğun olduğu bölgelerde otobüs duraklarına vs... yapıştır...abonelik oluştur,abone olanlar şu şu gibi imkanlara sahip olurlar vs...
    evet motorla evlere servisi hemen gidiyorum bekletmeden,ilgileniyorum güler yüzlü davranıyorum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı:
    kanka sana en iyi tavsiyem şu tanıdığın biri her yere broşür dağıtsın.. Bak görürsün günde en az 3 bilemedin 4 yeni müşteri bağlarsın.. broşür dağıtma hem çok ucuz hemde son derece karlı bir iş.. bizim bi arkadaş wardı hergün broşür dağıtıyodu su dükkanları wardı günde 4-5 yeni müşteri arıyodu dükkanlarını..
    yok ben bisürü broşur dagıttım hiç gelen olmDI müştreri düşmedi ?neden
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    Sakın sattığın sularda arsenik çıkmış olmasın :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    abi bilmiyorum belki dükkanında vardır ama araınca telefon numarası gözüküyo da ordan bilgisayardan adresi fln görüyosun. o sistemden kesin yaptırt derim.çünkü adres vermekten kurtulmak bile insanları yönlendirir. bi de bence su dan başka alakasız şeyler satma.çünkü sattıgın suyu kalitesiz gösterir bence .kendi adıma ben herşeyi satan yerden su almam.kontör fln satma bence.bi de suyumuz çok kalitelidir begenmeyen ölsün fln tarzı bi tabela yap dükkanın önüne tamamdır :). ayrıca akşam geç saatlerde de servis yap yapabiliyosan.bölece 1 kere zorda kalan müşteriyi daha sonrası için çekme şansın olur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    Sakın sattığın sularda arsenik çıkmış olmasın :)
    la git :) olurmu hiç öyle şey suyumuz a kalitte hiç ölen olmadı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek

tacir bunu yazdı:
    abi bilmiyorum belki dükkanında vardır ama araınca telefon numarası gözüküyo da ordan bilgisayardan adresi fln görüyosun. o sistemden kesin yaptırt derim.çünkü adres vermekten kurtulmak bile insanları yönlendirir. bi de bence su dan başka alakasız şeyler satma.çünkü sattıgın suyu kalitesiz gösterir bence .kendi adıma ben herşeyi satan yerden su almam.kontör fln satma bence.bi de suyumuz çok kalitelidir begenmeyen ölsün fln tarzı bi tabela yap dükkanın önüne tamamdır :). ayrıca akşam geç saatlerde de servis yap yapabiliyosan.bölece 1 kere zorda kalan müşteriyi daha sonrası için çekme şansın olur.
    tamam kanka büyüksün güzel şeyler yazmışssın bende sudan başka bişey satmak istmeiyorum ama,para çevirecek bişeyler lazım

geç saatlerdede servis yapıyorum evallah

Toplam Hit: 7192 Toplam Mesaj: 44