Satranç Oynarken Bilgisayarın Neleri Düşündüğünü Görün
-
Başta ulan rasgele grafik çizip bizi yiyor olmasınlar falan dedim ama oynadıkça daha da emin oldum ki grafikler rasgele çizilmiyor,zor bir hamle yaptığınızda baya bi düşünüyor basit bi hamle yatığınızda daha da çok düşünüyor.Örneğin hiç bi adamını almayı dusunmeden adamınızı verıcek bı hamle yapın ıkı saat düşünüyo pezewnk acaba nie bole yaptı beni oyuna getirmeye mi çalışıyo falan diye herhal :P Adres bu hocalar http://turbulence.org/spotlight/thinking/chess.htmlnot:Java Script gerektirir !
-
Bu masaüstü deseni bile olur
-
yuhhh sen harby baya kastırmısın pc yi hoca :)Bendeki grafikler hiç böle kat kat olmuyodu :)
-
yoo piyonu 2 atla yesin die leri ittim :D manyadı eheuheuehue.Bu pcyi saçma sapan hamlelerle yenebiliyorsunuz bi gün videoya çekerim çok mal bu pcler normalde yapsan matsın ama pcye karşı yaptımı yeniyorsun çok hayret verici.
-
ne oyun ama he bunlarımı düşünüyo şimdi o
hiç güleceğim yoktu
-
-
The artwork is an artificial intelligence program, ready to play chess with the viewer. If the viewer confronts the program, the computer's thought process is sketched on screen as it plays. A map is created from the traces of literally thousands of possible futures as the program tries to decide its best move. Those traces become a key to the invisible lines of force in the game as well as a window into the spirit of a thinking machine.sitesinde yazan bu..Tam olarak bi çeviri yapamadım.Anladım ama anlatamadıktan sonra ne işe yarar lisan...Tam çevirim diyebilen yada ingilizce bilen anlıyacaktır.Ben sitenin yalancısıyım ..
-
Hojalar sanal zeka dedikleri şey deneme yanilmadan başka bişey deildir, tabi bazi proseslerle denenecek kombinasyonlar azaltilabilir ama bilgisayarlar sanilanin üstüne düsünemez ve karar veremez.
her sorununda direk cozumu olmadigi icin deneme yanilma yapar onun icin sizi bekletir. ben hala kasparov ibnesi deep blueyu nasil yendi cozemiom
-
manyak yaw yenemedim ama :) olsun baya düşündürdüm
-
HolyOne bunu yazdı:
Hojalar sanal zeka dedikleri şey deneme yanilmadan başka bişey deildir, tabi bazi proseslerle denenecek kombinasyonlar azaltilabilir ama bilgisayarlar sanilanin üstüne düsünemez ve karar veremez.
her sorununda direk cozumu olmadigi icin deneme yanilma yapar onun icin sizi bekletir. ben hala kasparov ibnesi deep blueyu nasil yendi cozemiom
Son macta deep blue kitledi die biliom.. -
öncesinde bi yendiydi deep blueyu sonra o kitledi kasparova
Toplam Hit: 3745 Toplam Mesaj: 27