folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Satranç Oynarken Bilgisayarın Neleri Düşündüğünü Görün

Satranç Oynarken Bilgisayarın Neleri Düşündüğünü Görün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Başta ulan rasgele grafik çizip bizi yiyor olmasınlar falan dedim ama oynadıkça daha da emin oldum ki grafikler rasgele çizilmiyor,zor bir hamle yaptığınızda baya bi düşünüyor basit bi hamle yatığınızda daha da çok düşünüyor.Örneğin hiç bi adamını almayı dusunmeden adamınızı verıcek bı hamle yapın ıkı saat düşünüyo pezewnk acaba nie bole yaptı beni oyuna getirmeye mi çalışıyo falan diye herhal :P Adres bu hocalar http://turbulence.org/spotlight/thinking/chess.html

not:Java Script gerektirir !

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Bu masaüstü deseni bile olur

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    yuhhh sen harby baya kastırmısın pc yi hoca :)Bendeki grafikler hiç böle kat kat olmuyodu :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    yoo piyonu 2 atla yesin die leri ittim :D manyadı eheuheuehue.Bu pcyi saçma sapan hamlelerle yenebiliyorsunuz bi gün videoya çekerim çok mal bu pcler normalde yapsan matsın ama pcye karşı yaptımı yeniyorsun çok hayret verici.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    to_play
    to_play's avatar
    Erkek
    ne oyun ama he bunlarımı düşünüyo şimdi o hiç güleceğim yoktu

bir gece ansızın 81 düzce 82 musul 83 kerkük
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

img341/3371/satrancsr5.jpg

---

bu kadar ne düşünüosa :D

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    The artwork is an artificial intelligence program, ready to play chess with the viewer. If the viewer confronts the program, the computer's thought process is sketched on screen as it plays. A map is created from the traces of literally thousands of possible futures as the program tries to decide its best move. Those traces become a key to the invisible lines of force in the game as well as a window into the spirit of a thinking machine.

sitesinde yazan bu..Tam olarak bi çeviri yapamadım.Anladım ama anlatamadıktan sonra ne işe yarar lisan...Tam çevirim diyebilen yada ingilizce bilen anlıyacaktır.Ben sitenin yalancısıyım ..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hojalar sanal zeka dedikleri şey deneme yanilmadan başka bişey deildir, tabi bazi proseslerle denenecek kombinasyonlar azaltilabilir ama bilgisayarlar sanilanin üstüne düsünemez ve karar veremez.

her sorununda direk cozumu olmadigi icin deneme yanilma yapar onun icin sizi bekletir. ben hala kasparov ibnesi deep blueyu nasil yendi cozemiom

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    manyak yaw yenemedim ama :) olsun baya düşündürdüm

sırıtma la.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

Hojalar sanal zeka dedikleri şey deneme yanilmadan başka bişey deildir, tabi bazi proseslerle denenecek kombinasyonlar azaltilabilir ama bilgisayarlar sanilanin üstüne düsünemez ve karar veremez.

her sorununda direk cozumu olmadigi icin deneme yanilma yapar onun icin sizi bekletir. ben hala kasparov ibnesi deep blueyu nasil yendi cozemiom

Son macta deep blue kitledi die biliom..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    öncesinde bi yendiydi deep blueyu sonra o kitledi kasparova

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 3745 Toplam Mesaj: 27