folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Satranç Oynarken Bilgisayarın Neleri Düşündüğünü Görün

Satranç Oynarken Bilgisayarın Neleri Düşündüğünü Görün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Bi aralar ne güzel santranc turnuvası falan vardı oynuyoduk finale yükselmiştim :)Oynamak istiyen olursa pmden bana ulaşsın oynuyalım .Bence bu bilgisayar kendini bosu bosuna o kadar kasıyo o kadar karmasık sey ciziyo zaten karsındakinin beyni onları algılicak kadar yok ne kasıyon kendini aq  :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    satranç bir oyundan daha ötedir.bir psikolojik savaştır.kasparovda deep blueyi böle yenmiştir.kramnike yenilme sebebide kramnikin hile yapmış olmasıdır.pc olasılıklara göre oynar.klasik açılışlar we varyantlar oynamazsanız pc yi yenebilirsiniz.ünlü usta emmanuel lasker de şampiyonluğunu 20 yıldan fazla böle korumuştur.kendi stilini yaratmıştır.pc ile kapışcaksanız bence en iyi oyun chenard tır.yenmesi zordur.chessmasterın en üst seviyesi hariç hepsini devirebilmektedir.boyutuda sadece 300 kb tır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bu aleti zor değil yenmesi biraz mal bir sanal zeka :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    makine önce kendi kafasında oyunu bitiriyor :p sonra hamle yapıyor bune böle a.q. hiç alakasız hamleleri bile deniyor makine bence saçma şeyhin dediği gibi bunlar makineye öretilebilir sonra daha az hamle dener makine

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Tam bir satranç hastasıyım hergün yahooda oynarım yatmadan önce 1 saat kadar boş zamanlarımda , beklerim gelin :) Makineye karşı oyunlarda genelde başarısızım çok uç ihtimallerde geri yapa yapa yenmek mümkün chessmaster 2100 3000 5000 5500 vs de açılış için 12 tane hamle var hemen hemen, bu hamlelerin 1 ini ezberliyor ve sürekli yenebiliyorum baya bi zaman alışma sonrası ama undo yapmadan oynamak imkansız gibi birşey , zekadan öte birşey yapay zeka :)

Zeka oyunlarından hoşlanan varsa ksokoban yahut sokoban ı indirsinler. Şiddetle tavsiye ediyorum asıl zeka ileriyi düşünme sokobandadır.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Kesinlikle katılıyorum hacım "sokoban" 

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    img128.imageshack.us/my.php?image=ehueehuejp8.jpg
    cok malak hamleler yapıo

Selam ve dua ile...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    vegapc bunu yazdı:

http://img128.imageshack.us/my.php?image=ehueehuejp8.jpg cok malak hamleler yapıo

muhahaha hocam *mına komussunuz sanal zeka'nın :) Tebrikler..

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

bilgisayar bu kadar çok hamleyii ve iğtimali  göz  önüne alabiliyo...peki  bu oyunda bilgisaayarı yene bi,len insan varmı acaba.....

Toplam Hit: 3744 Toplam Mesaj: 27