folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satürn'den Alış Veriş Yapan Varmı ?

Satürn'den Alış Veriş Yapan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Merhabalar.

2011 İn 7. Ayın da Bir Hp Pavilion 15 inç Laptop Almıştım. Bugün Öğlen İtibariyle Laptop Şarjdayken Kardeşimin Ayağı Şarj Kablosunua Takıldı Ve Laptopa Bağlı Olan Güç Kablosu Büyük Bir Şiddetle Çıkmaya Çalışırken Şarj Soketinin Bulunduğu Bölgeye Bir Hasar Verdi. Hafif Bir Kırılma Oldu Lakin Parça Felan Çıkmadı. Hatta Kırılma Bile Değil Çatlama Oldu.

Neyse Laptopun Haliyle Şarjı Bitti Ve Şimdi Şarja Taktığımız da Laptop Ne Yazıkki Şarj Almıyor. Ve Haliyle Laptop da Açılmıyor. Laptopun Sadece Garanti Belgesi Var Elimde Belgenin de Üstünde Satürnün Kaşesi Ve Garanti Başlangıç Tarihi Felan Yazılı Ama Faturası Yok.

Şimdi Yarın Satürnü Arayıp Ürün Böyle Böyle Oldumu Diyim Yoksa Bana Kullanıcı Hatası Deyip Kitlerler mi ? Birde Üstüne Faturayı Bahane Ederler Mi ?

Yoksa Ses Etmez Yaparlarmı ?

Yardımcı Olursanız Sevinirim

Saygılar. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

dell alaydın eyiydi :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

dell alaydın eyiydi :(

kısmet bunaymış bunu aldık hacı :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

Saturn sadece satıcı.Sana 'kullanıcı hatası' diyecek yer Hp teknik servisidir.

Faturanın olmaması sorun değil çünkü faturanı çıkarttırabiliyorsun ürünü aldığın mağazadan.

Bu olayı teknik servise 'kullanıcı hatası değil'  şeklinde yutturman mümkün değil.

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Muhtemelen kullanici hatasi oldugundan yapmazlar

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Yardımlarınızdan ötürü teşekkürler hocalar. Yarın Yeni bir şarj kablosu deniyeceğim. olmazsa artık döte giren şemsiye açılmaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

sen gönder yine de :) bazen müşteri memnuniyeti diyerekten yapıyolar kullanıcı hatası olan durumları da. Bi şansını dene enes:D

Bir var,Bir yok..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

jüpiter'e kadar gidebildim anca. :/

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

Yarılmadım gibi hacım ama olsun :)

Hocam dur naptın sen :) Hp dedigin cihazı kötü zannetme. Öyle bir garanti servisi varki o markanın akla zarar. Ara hp nin servisini : 0212 444 03 07

Bu numarayı arıyorsun diyorsun ki laptopumun adaptörü ve bataryası bozuldu, Şuan ödünç bir adaptörle kullanıyorum laptopumu. Adaptörü sordugunda hiç çalışmıyor prize taktıgımda içinden tık tık tık saat gibi sesler geliyor diyeceksin. Batarya için ise sana bir iki güncelleştirme linki atacak mailine, güncelleştirmeleri yaptıktan sonra pil sağlık kontrolü yaptıracak sonuç nedir dediğinde pilinizin kullanım ömrü sona erdi yazıyor diyeceksin. İş gereği 24 saat açık kalıyor laptop diyebilirsin nabza göre. Hiç ikiletmeden 3 gün içinde kargo kapına bi adet adaptör ve bi adet batarya bırakıyor. seninkileri de istemiyorlar. :) Dene emin ol işe yarayacak. baktın sorun adaptörde değil sonra arayacaksın HP yi bilgisayarımın adaptör girişinde durduk yere çatlamalar oluştu sanırım sürekli fiş takıp çıkartmaktan oldu diyeceksin kesinlikle düşürdüm deme. muhtemelen kullanıcı hatası diyecekler. ve senden tamir ücreti isteyecekler. elindeki sıfır adaptör ile bataryayı swordfishe uygun bi fiyata satacaksın :D sonra o parayla da cihazı tamir ettireceksin HP nin servisine :)) ohh ne çakalmışım ben yaa.. yaban çakalı haa :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı:

Buremba bunu yazdı:

Hocam dur naptın sen :) Hp dedigin cihazı kötü zannetme. Öyle bir garanti servisi varki o markanın akla zarar. Ara hp nin servisini : 0212 444 03 07

Bu numarayı arıyorsun diyorsun ki laptopumun adaptörü ve bataryası bozuldu, Şuan ödünç bir adaptörle kullanıyorum laptopumu. Adaptörü sordugunda hiç çalışmıyor prize taktıgımda içinden tık tık tık saat gibi sesler geliyor diyeceksin. Batarya için ise sana bir iki güncelleştirme linki atacak mailine, güncelleştirmeleri yaptıktan sonra pil sağlık kontrolü yaptıracak sonuç nedir dediğinde pilinizin kullanım ömrü sona erdi yazıyor diyeceksin. İş gereği 24 saat açık kalıyor laptop diyebilirsin nabza göre. Hiç ikiletmeden 3 gün içinde kargo kapına bi adet adaptör ve bi adet batarya bırakıyor. seninkileri de istemiyorlar. :) Dene emin ol işe yarayacak. baktın sorun adaptörde değil sonra arayacaksın HP yi bilgisayarımın adaptör girişinde durduk yere çatlamalar oluştu sanırım sürekli fiş takıp çıkartmaktan oldu diyeceksin kesinlikle düşürdüm deme. muhtemelen kullanıcı hatası diyecekler. ve senden tamir ücreti isteyecekler. elindeki sıfır adaptör ile bataryayı swordfishe uygun bi fiyata satacaksın :D sonra o parayla da cihazı tamir ettireceksin HP nin servisine :)) ohh ne çakalmışım ben yaa.. yaban çakalı haa :D

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

mfatihbodur bunu yazdı:

Buremba bunu yazdı:

abi şarj giriş yerinin orda kırılma var. şarj soket yeri ve 2 adet usb giriş bölgesi böyle dışarıya doğru çıkmış durumda. el ile temas ettiğinde içeri girebiliyor ve hiç bir şey yokmuş gibi görüntü veriyor. sadece çatlak izleri belli oluyor bu sefer. ama bugün yeni bir şarj deniyeceğim eğer olmazsa böyle dediğin yola başvurabilirim:)

Toplam Hit: 1904 Toplam Mesaj: 15