folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satürn'den Alış Veriş Yapan Varmı ?

Satürn'den Alış Veriş Yapan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocam benim dediğim yöntemi anladın mı ? bi kez daha oku istersen. HP sorgusuz sualsiz sana tek sefere mahsus batarya ve adaptör veriyor. Her ne olursa olsun bu ikisini ücretsiz bi şekilde al elinde dursun. gidip para verip adaptör alma yani. sonra baktın tamir parası istiyorlar bunları satıp ödersin o parayı da

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

mfatihbodur bunu yazdı:
    -----------------------------

Buremba bunu yazdı:

jüpiter'e kadar gidebildim anca. :/

Yarılmadım gibi hacım ama olsun :)

Hocam dur naptın sen :) Hp dedigin cihazı kötü zannetme. Öyle bir garanti servisi varki o markanın akla zarar. Ara hp nin servisini : 0212 444 03 07

Bu numarayı arıyorsun diyorsun ki laptopumun adaptörü ve bataryası bozuldu, Şuan ödünç bir adaptörle kullanıyorum laptopumu. Adaptörü sordugunda hiç çalışmıyor prize taktıgımda içinden tık tık tık saat gibi sesler geliyor diyeceksin. Batarya için ise sana bir iki güncelleştirme linki atacak mailine, güncelleştirmeleri yaptıktan sonra pil sağlık kontrolü yaptıracak sonuç nedir dediğinde pilinizin kullanım ömrü sona erdi yazıyor diyeceksin. İş gereği 24 saat açık kalıyor laptop diyebilirsin nabza göre. Hiç ikiletmeden 3 gün içinde kargo kapına bi adet adaptör ve bi adet batarya bırakıyor. seninkileri de istemiyorlar. :) Dene emin ol işe yarayacak. baktın sorun adaptörde değil sonra arayacaksın HP yi bilgisayarımın adaptör girişinde durduk yere çatlamalar oluştu sanırım sürekli fiş takıp çıkartmaktan oldu diyeceksin kesinlikle düşürdüm deme. muhtemelen kullanıcı hatası diyecekler. ve senden tamir ücreti isteyecekler. elindeki sıfır adaptör ile bataryayı swordfishe uygun bi fiyata satacaksın :D sonra o parayla da cihazı tamir ettireceksin HP nin servisine :)) ohh ne çakalmışım ben yaa.. yaban çakalı haa :D

çakal diyebileceğim nadir insanlardansın tebrik ederim seni 

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hp yi ara serinumarasını ver onlar sana garantisi olup olmadığını söyler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Hp almasaydın ya keşke :)

Toplam Hit: 1903 Toplam Mesaj: 15