Savsak.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geçen gün tbt'nin dar sokaklarında dolaşırken savsak.com'a yapılanları okudum ve meraktan girdim siteye adamlar yediklerini hazmedememiş galiba saldırı progrmlarında hep tahribat.com'u kullanmışlar örnek olarak bu nası bi yaradır tahribata karşı böyle

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bekiro halen orda mı la :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sonuç savsaklayalımmı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

walla ilk kez girdim siteye nası bi site anlamadım :D ama yılanı küçükken ezmek lazım.

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bişi olmaz ya :) tbt hakkında yazılan yazıları görsen ohoo :) olur olur internet herkes herkes hakkında yazar

ha bi tayip hakkında yazarsan ceza alırsın birde telekoma  :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:
    -----------------------------

walla ilk kez girdim siteye nası bi site anlamadım :D ama yılanı küçükken ezmek lazım.

usta küçükmü bilmem ama net aleminin ilk hack sitelerinden biridir. misal ben 2004 yılında oranın üyesiydim :) sonra tbt orayı hackleyip ejderin msn içeriğini bile bize mail atınca burayla öyle tanıştıydımdı.

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pek bi bilgim yok savsak hakkında ama baya derin bi yara olmuş

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

the bekir artık ii bi coder olmuş diyorlar

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

bi ara shell yapmıştı o bekir shellide sitesinde loglatıyodu elinde patlatmıştık .d.d

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:

the bekir artık ii bi coder olmuş diyorlar

Atlas bilgisayar vardı ofiste orda çalışıyordum oraya geliyo ak :\ Sonra öldü mü ne oldu hiç haberim yok :S

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

bekir netdevilzde felan takıldı şimdi single takılıyor sanırım netdevilz dağıldı.

..
Toplam Hit: 6440 Toplam Mesaj: 29