Savsak.Com
-
geçen gün tbt'nin dar sokaklarında dolaşırken savsak.com'a yapılanları okudum ve meraktan girdim siteye adamlar yediklerini hazmedememiş galiba saldırı progrmlarında hep tahribat.com'u kullanmışlar örnek olarak bu nası bi yaradır tahribata karşı böyle
-
Bekiro halen orda mı la :D
-
sonuç savsaklayalımmı?
-
walla ilk kez girdim siteye nası bi site anlamadım :D ama yılanı küçükken ezmek lazım.
-
bişi olmaz ya :) tbt hakkında yazılan yazıları görsen ohoo :) olur olur internet herkes herkes hakkında yazar
ha bi tayip hakkında yazarsan ceza alırsın birde telekoma :)
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
walla ilk kez girdim siteye nası bi site anlamadım :D ama yılanı küçükken ezmek lazım.
usta küçükmü bilmem ama net aleminin ilk hack sitelerinden biridir. misal ben 2004 yılında oranın üyesiydim :) sonra tbt orayı hackleyip ejderin msn içeriğini bile bize mail atınca burayla öyle tanıştıydımdı. -
pek bi bilgim yok savsak hakkında ama baya derin bi yara olmuş
-
the bekir artık ii bi coder olmuş diyorlar
-
bi ara shell yapmıştı o bekir shellide sitesinde loglatıyodu elinde patlatmıştık .d.d
-
EntelKoylu bunu yazdı:
the bekir artık ii bi coder olmuş diyorlar
-----------------------------Atlas bilgisayar vardı ofiste orda çalışıyordum oraya geliyo ak :\ Sonra öldü mü ne oldu hiç haberim yok :S
-
bekir netdevilzde felan takıldı şimdi single takılıyor sanırım netdevilz dağıldı.