Savsak.Com
-
sene bilmem kaç ben savsak.com ve sanalkorsan org mu com mu net mi birşey vardı ikisinde takılıp mysitem hacklendikten sonra hack konsuunda araştırıyorum falan.Savsakta bir konu tahribat.com savsaklandı.Vay falan diyorum.
sonra dedim ne la bu tahribat.Girdim.Sonra bir daha çıkamadım.Tam tahribata girince bi mail savsak dblerine ulaşımış.Baya bi çatışma vardı ama kendi açımdan zevkli günlerdi.Hack konusunda içinde bulunduğum ve en zevkli olan günlerdi.Karşılıklı çatışmalar falan.
Daha sorna bi geyik videosu çekmiştim.Video sonunda güncelleme falan vardı :D o video yüzünden 4 kere banladılar sonra izleyip banı geri açmışlar
----
güzel günlerdi :-/ nerden nereye...
edit:
rene &
hocam bi video vardı savsak'ın uçuşu, indexler falan
Elinde o günlere ait indexler falan varsa paylaşır mısın ? Mutlaka cd arşivlerinde vardır.Benim cdler kayboldu vardı hepsi indirmiştim videoları herşeyi.Resimler bile yeter :D bi ara arşivi taraşlarken denk gelirsen aklında bulunsun hocam.
Güzel oluyor eski günler..
-
daha üstüne msnlerden veritabanlarına, birbirlerine yazdıkları pmlere kadar herşeyi cıkartırım ama dediğim gibi gerek yok geçmiş zaman...
-
@renegadealien
Genel ;) web sitelerinde büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir evet bende bağırdım,konunun özünü masum bi buseyle anlatamazdım :)
zoneye gelince kesinlikle ezmek gibi bi durum söz konusu deil olamazda, hacklenmek veya hacklemek Tahribat'ın değerini düşürmez ;) böyle bi düşüncemiz olsaydı zaten gün boyu sitede takılmaz yıllardır burada olmazdık. sana saygım sonsuz, admin olduğundan deil büyüğüm olduğundan, realde güçlü abi deriz,Tahribat'ta Rene ;) samimiyetine sığınıyorum...
-
2005 yılımıydı neydi.site her eline aldığında ''savsak.com güvenlik kalkanları devrede'' gibi sikko bi yazı cıkıyordu -tagext abimizin güvenlik kalkanları esprisi burdan geliyor- ejderin ne bok yediğine kadar hersey burda ortaya dökülmüştü.uzun süre kapalı kaldılar.bi ara açıldıklarında sitelerine üye olup ''ya bi tahribat.com vardı noldu?'' tarzında baslıklar acıyordu herkes forumlarında.bu ejder topuda bişi olmadı biraz dalaştık günlük işlerimden siteyi kapattım vs gibi yalanlar sallıyordu.o zamanlar kötü birşeylerde söyleyemiyordu tariqat hakkında,içten içe tırsıyordu desturla anıyordu tariqatın adını.
tht tarihinin en ağır hacklerinden biriydi çünkü herşeyleri uçmuştu,adminler buraya logları koyuyordu bizde okuyup okuyup sıcıyoduk.
temiz yıllardı vesselam.
-
http://defaced.zone-h.net/defaced/2005/08/13/www.the-bekir.com/tht/t1.JPG bu resim gercek mi yoksa paint mi :D
-
Gerçek, fakat benim hacklenmemle alakalı fln değil, bildiğimiz tbtinfo sayfası, eski konulara bakarsan sitenin admin bölümüyle ilgili daha bircok resim bulabilrisin...
-
ekib-ul tahribat çalışmış yine site acılmıyor :D:D:D
-
bu ejderde hala bir kuyruk acısı :) nedir bu yaa :D