Savunma Sporları
-
Bende başlamak istiyorum bi spora ama hala karar veremedim, savunma saldırı açısından değil de ilgimi çeken 2 şey var 1-Ninjutsu 2-Capoeira ankarada capoeira için bi yer buldum bayada yakın bana ama Ninjutsu için hiç araştırma yapmadım bilen-giden varmı anakarada ninjutsuya ?
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------Ip Man diye bir film var onu izle hangi sporu yapacağına karar ver.
8 aydır gidiyorum wing tsun'a eğer istanbuldaysan yardımcı olabilirim wing tsun hakkında
istanbuldayım. b.düzü. buralara yakın bi klüp var mı
-----------------------------bu da benim klübümün istanbuldaki okulları
-
TitanGolem bunu yazdı:
Bende başlamak istiyorum bi spora ama hala karar veremedim, savunma saldırı açısından değil de ilgimi çeken 2 şey var 1-Ninjutsu 2-Capoeira ankarada capoeira için bi yer buldum bayada yakın bana ama Ninjutsu için hiç araştırma yapmadım bilen-giden varmı anakarada ninjutsuya ?
-----------------------------ninjitsunun Türkiye'de düzgün yapılan bi yerde olduğunu sanmıyorum. Kimsenin günahını almıyım belki çok iyi hocalar vardır ama ben duymadım en azından.
capoeira ankara'da nereyi buldun? benim de birkaç yer tavsiyem olabilir.
ayrıca 4 yıldır capoeira yapıyorum, elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------TitanGolem bunu yazdı:
-----------------------------ninjitsunun Türkiye'de düzgün yapılan bi yerde olduğunu sanmıyorum. Kimsenin günahını almıyım belki çok iyi hocalar vardır ama ben duymadım en azından.
capoeira ankara'da nereyi buldun? benim de birkaç yer tavsiyem olabilir.
ayrıca 4 yıldır capoeira yapıyorum, elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
-----------------------------Ninjutsuyu için İstanbul da yer var ama Ankarada ben bulamadım.
Capoeira, Etimesgut istasyon caddesinde Axé Capoeira Türkiye diye biyer
-
TitanGolem bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Ninjutsuyu için İstanbul da yer var ama Ankarada ben bulamadım.
-----------------------------güzel bi okuldur, orası yakınsa oraya git. axe capoeira da dünya çapında adı olan büyük capoeira okullarından biri zaten.
orası olmazsa farklı adresler önerebilirim, bana ulaşabilirsin istediğin zaman.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bir sözüm vardır
en iyi savunma saldırıdır
yumruğu ilk atan kazanır
nor alın müridler yazılı yapacam :)
---------------------------c1- savunma bilmeyen saldırmayıda bilmez , c2- '' yumrugu ilk atan kazanır'' bu formul her soruda tutmaz :)
ark her savunma sanatı sana + bişiler vericektir uzun soluklu spor yapacaksan taekwondo,thaibox,vuşu önerrim
-
Konpi'cim msn'de baya konuştuk ama buraya da yazalım madem orda az aceleye geldi :)
Bazı arkadaşlar TKD etkili değil gibisinden bi'şeyler yazmışlar sakın ha öyle bi kanıya kapılmayasın.En basitinden söyleyecek olursak sağlam atılan bi pande tolyo ya da doit chagi işin ucunu ölüme kadar götürür ki bunun örneği olimpiyatlarda vardı.Kickbox harici hangisini yapıyorsan yap derim hepsinden fayda görürsün.Ha tabi ben kendim Hapkido ile ilgilenmekte olduğumdan önceliği hapkido'ya ver diyorum her zamanki gibi :D Onun haricinde TKD,Muay Thai,Jui Jitsu,Aikido,Judo ya da Wing Tsun.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------TitanGolem bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------güzel bi okuldur, orası yakınsa oraya git. axe capoeira da dünya çapında adı olan büyük capoeira okullarından biri zaten.
orası olmazsa farklı adresler önerebilirim, bana ulaşabilirsin istediğin zaman.
-----------------------------Teşekkürler hocam orası bana baya uygun biyer otobüs-dolmuşla 10 dk falan sürüyor sende iyi bi okul dediğine göre gidip bi konuşuyum
-
dönerli bıçaklı mevzuu..
-
EmQceR bunu yazdı:
konpicyus bunu yazdı:
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------Ip Man diye bir film var onu izle hangi sporu yapacağına karar ver.
8 aydır gidiyorum wing tsun'a eğer istanbuldaysan yardımcı olabilirim wing tsun hakkında
istanbuldayım. b.düzü. buralara yakın bi klüp var mı
Bizim organizasyona ait bir yer var
BEYLİKDÜZÜ
Alkan Bilginer
Akademiform Spor ve Sağlık Merkezi
Migros Arkası Akdeniz Cad.
No:2 Akademia İş Merkezi
Beylikdüzü-İST
Salı-Perşembe-Cumartesi 20:30/21:30
Tel: (0212)853 25 25
http://www.akademiform.com
Çok yakınmış. Teşekkür ederim hocam ben bir sorayım bakalım. Muaythai de ilgimi çekti cyber video vermişti çatır çatır kırıyor kol bacak ne varsa :D@prometheus hocam ellerine sağlık ben gene senle bi kontak kuruyim :)
Bodye gidip kasları şişirmektense sanat öğreniyim dedim müridler faydalı oldu baya :) konuyu takipteyim tecrübesi olanlr vardır daha