Savunma Sporları
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bir sözüm vardır
en iyi savunma saldırıdır
yumruğu ilk atan kazanır
nor alın müridler yazılı yapacam :)
-----------------------------dogru soylemissin Alper, ilk yumruk duzgunse ve gerisini getirebilirsen cogunlukla ilk yumruk atan kazanir:)
Prometheus, oyle cok onemli bir konu degil dalin nerden geldigi, ancak umarim baska bir zaman daha onemli bir konuda oturup sohbet etme sansimiz olur.
Karatahta, sabah sabah cok guldurdun beni sagol:)
-
beyler ben BJJ yapmak istiyorum Brezilian Jin jutsu ama Anadolu yakasında bir yer bulamadım zaman sınırımda var ondan bostancı içerenköy cıvarı varsa süper olur:D
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
beyler ben BJJ yapmak istiyorum Brezilian Jin jutsu ama Anadolu yakasında bir yer bulamadım zaman sınırımda var ondan bostancı içerenköy cıvarı varsa süper olur:D
Hocam brasatr.com adresini bi incele istersen
-
TxT bunu yazdı:
sandman bunu yazdı:
Hocam brasatr.com adresini bi incele istersen
-----------------------------baktım bakmaz olurmuyum ama sadece erenköyde grup dersi varmış....
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Bodye gidip kasları şişirmektense sanat öğreniyim dedim müridler faydalı oldu baya :) konuyu takipteyim tecrübesi olanlr vardır daha
-----------------------------çok mantıklı birşey yebrik ederim
ben de bu düşüncedeyim de kimseyi akıllandıramıyorum genelde
yani saatlerce ter atıyosun niye aynı teri atıp üstüne bir de sanat eklemeyesin?
aynı fiyata ve zamana daha fazlasını elde etmek bu.
bir de vücut geliştirmede doğal hayatta olmayan şeyler kullanıyosun ama savaş sanatlarında hatta dansta kendi vücut ağırlığını kullanıyosun
bu daha değerli ve etkili
mtz bunu yazdı:
Prometheus, oyle cok onemli bir konu degil dalin nerden geldigi, ancak umarim baska bir zaman daha onemli bir konuda oturup sohbet etme sansimiz olur.
güzel demişsinteşekkürler aynı fırsatı ben de sabırsızlıkla beklerim
-
Ben 7 yaşımda kickbox a merak salmıştım,gittiğimde küçüksün diyerek almadılar...
Seni karateye alalım dediler,hiç önceden düşünmediğim bir dala pat diye girdim;ama nedense çok da seviyorum =))
Bir de bütün bayanlar bu leş dünyada savunma sporu öğrenmeli diyorum,en azından babaların gönülleri bir nebze rahatlıyor e dolaylı olarak bu rahatlama kız çocukları için de ferahlık demek =))
Bir de wing tsun u görüyorum bu aralar hep,önceki postlarda vardır diyerek bir ümitle bakayım yorumlara o.O
-
fulkontak çalış bence tabi çalıştıracak hoca ve salon bulabilirsen tamamen sokak döğüşü sitilidir diğer dallarda antrenman sırasında (bilenler bilir) göster çek yaparsın yani vurmaz vuruyormuşgibi yaparsın fakat fulkontakta antrenmanda bile gerçekten dövüşürsün
ilk zamanlar biraz canın yanabilir fakat ileride çelikgibi olursun bence araştır