Saw 7 + Uyumlu TR Altyazı
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Sadece altyazıyı da paylaşırmısın
-----------------------------http://www.turkcealtyazi.org/down.php?sid=298316&f=298316-Saw-3D-2010-1CD-25fps-TR-60kB-TurkceAltyazi-org.rar
-
ambient bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
Kulak ve Göz sağlığınız için bu paylaşımı tavsiye etmiyorum keşke arkadaş önce film,in ses ve görüntüsünün sinema çekimi olduğunu belirtseydi kötü düşünmek istemiyorum ama bunu söylememesinin nedeni olarak hotfile hesabından para kazanmak olduğunu düşünüyorum umarım haksız çıkarım ?
-----------------------------2008 yılında kayıt olmuşsun tahribata ozamandan bugüne bi bok paylaştıgınmı var konuşuyorsun. önce filmi izleyip sonra yorum yap.ara internette filme uyumlu altyazısınıda göreyim bu paylaşımı yapana kadar altyazı düzenleme,altyazıyı filme gömme filmi upload yapma bunlar kendiliginden olmuyor ortada harcanmış bir emek var lütfen buna saygılı ol
burada konuşmam için senin deyiminle bi bok paylaşmammı gerekiyor ve ayrıca sen 2007 kayıtlısın diye bu forumda ne gibi bir üstünlüğün olduğunu sanıyorsun? dikkat ettiysen ben senin kişiliğine en ufak bir hakarette bulunmadım ama senin bu kadar sinirlenmeni anlayabilmiş değilim sadece madem bir şey paylaşıyorsun daha açıklayıcı bilgiler vermeni beklerdim,örneğin filmin ses ve görüntü kalitesinin iyi olmadığını ama yinede izlenebilir olduğunu söyleseydin bizde o doğrultudaki beklentiler ile filmi indirmeye veya indirmemeye karar verirdik ve ayrıca filmi izledim ses ve görüntü kalitesine baktım ve bir ayrıca daha yaptığın bir emek var bunu zaten inkar etmiyorum ama sende lütfen en ufak bir eleştride bu kadar sinirlenip parlama çünkü madem bir şey paylaşıyorsun güzel eleştriyi karşılamayı bildiğin gibi olumsuz eleştiriyide kaldırabilmen gerek. ama bana yinede kızgınlığın varsa forumu kirletmemek adına istediğin tarzda konuşmak için özelden görüşelim.ama buna rağmen konunun içindeki açıklamanı daha açıklayıcı yaparsan diğer arkadaşlar içinde iyi olur,teşekkür ederim. -
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------ambient bunu yazdı:
-----------------------------Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Kulak ve Göz sağlığınız için bu paylaşımı tavsiye etmiyorum keşke arkadaş önce film,in ses ve görüntüsünün sinema çekimi olduğunu belirtseydi kötü düşünmek istemiyorum ama bunu söylememesinin nedeni olarak hotfile hesabından para kazanmak olduğunu düşünüyorum umarım haksız çıkarım ?
-----------------------------2008 yılında kayıt olmuşsun tahribata ozamandan bugüne bi bok paylaştıgınmı var konuşuyorsun. önce filmi izleyip sonra yorum yap.ara internette filme uyumlu altyazısınıda göreyim bu paylaşımı yapana kadar altyazı düzenleme,altyazıyı filme gömme filmi upload yapma bunlar kendiliginden olmuyor ortada harcanmış bir emek var lütfen buna saygılı ol
burada konuşmam için senin deyiminle bi bok paylaşmammı gerekiyor ve ayrıca sen 2007 kayıtlısın diye bu forumda ne gibi bir üstünlüğün olduğunu sanıyorsun? dikkat ettiysen ben senin kişiliğine en ufak bir hakarette bulunmadım ama senin bu kadar sinirlenmeni anlayabilmiş değilim sadece madem bir şey paylaşıyorsun daha açıklayıcı bilgiler vermeni beklerdim,örneğin filmin ses ve görüntü kalitesinin iyi olmadığını ama yinede izlenebilir olduğunu söyleseydin bizde o doğrultudaki beklentiler ile filmi indirmeye veya indirmemeye karar verirdik ve ayrıca filmi izledim ses ve görüntü kalitesine baktım ve bir ayrıca daha yaptığın bir emek var bunu zaten inkar etmiyorum ama sende lütfen en ufak bir eleştride bu kadar sinirlenip parlama çünkü madem bir şey paylaşıyorsun güzel eleştriyi karşılamayı bildiğin gibi olumsuz eleştiriyide kaldırabilmen gerek. ama bana yinede kızgınlığın varsa forumu kirletmemek adına istediğin tarzda konuşmak için özelden görüşelim.ama buna rağmen konunun içindeki açıklamanı daha açıklayıcı yaparsan diğer arkadaşlar içinde iyi olur,teşekkür ederim.
-----------------------------öncelikle bu siteye 2009 da kayıt oldum 2007 degil.senin beni kızdıran yorumunda hotfile den para kazanmak için gerekli açıklamayı yapmadı falan.ben sırf bunu hotfileden para kazanmak için yapsam linkleri tahribat haricinde başka sitelerede eklerdim paylaşımı sadece buraya yaptım biraz düşünüpte yorum yap...
jetlag tarafından 07/Tem/13 10:16 tarihinde düzenlenmiştir -
ambient bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
ambient bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
Kulak ve Göz sağlığınız için bu paylaşımı tavsiye etmiyorum keşke arkadaş önce film,in ses ve görüntüsünün sinema çekimi olduğunu belirtseydi kötü düşünmek istemiyorum ama bunu söylememesinin nedeni olarak hotfile hesabından para kazanmak olduğunu düşünüyorum umarım haksız çıkarım ?
burada konuşmam için senin deyiminle bi bok paylaşmammı gerekiyor ve ayrıca sen 2007 kayıtlısın diye bu forumda ne gibi bir üstünlüğün olduğunu sanıyorsun? dikkat ettiysen ben senin kişiliğine en ufak bir hakarette bulunmadım ama senin bu kadar sinirlenmeni anlayabilmiş değilim sadece madem bir şey paylaşıyorsun daha açıklayıcı bilgiler vermeni beklerdim,örneğin filmin ses ve görüntü kalitesinin iyi olmadığını ama yinede izlenebilir olduğunu söyleseydin bizde o doğrultudaki beklentiler ile filmi indirmeye veya indirmemeye karar verirdik ve ayrıca filmi izledim ses ve görüntü kalitesine baktım ve bir ayrıca daha yaptığın bir emek var bunu zaten inkar etmiyorum ama sende lütfen en ufak bir eleştride bu kadar sinirlenip parlama çünkü madem bir şey paylaşıyorsun güzel eleştriyi karşılamayı bildiğin gibi olumsuz eleştiriyide kaldırabilmen gerek. ama bana yinede kızgınlığın varsa forumu kirletmemek adına istediğin tarzda konuşmak için özelden görüşelim.ama buna rağmen konunun içindeki açıklamanı daha açıklayıcı yaparsan diğer arkadaşlar içinde iyi olur,teşekkür ederim.
-----------------------------öncelikle bu siteye 2009 da kayıt oldum 2007 degil.senin beni kızdıran yorumunda hotfile den para kazanmak için gerekli açıklamayı yapmadı falan.ben sırf bunu hotfileden para kazanmak için yapsan linkleri tahribat haricinde başka sitelerede eklerdim paylaşımı sadece buraya yaptım biraz düşünüpte yorum yap...
ilk yorumumun sonunda zaten söylemiştim umarım haksız çıkarım diye ve haksız çıktım gerçekten niyetin bu değilmiş özür dilerim böyle bir ithamda bulunduğum için ama lütfen sende daha açıklayıcı bilgiler paylaşırsan hepimiz için daha iyi olur, amacım seni kızdırmak değildi . mümkün olursa daha kaliteli paylaşımların devamını bekliyorum senden,iyi geceler. -
çok tşk ederim birinin yapmasını bekliyordum:)
-
ÇEKELİM BAKALIM GERÇEKTEN UYUMLUMU ALT YAZI İLE GÖRÜNTÜ