Sazan Avı
-
ünide bir arkadaşa benzer birşey yapmıştık hatta benim sınıfdaki kız arkadaşlarla konuşup çocukla buluşturdum tam bir organizasyondu :) (organizasyon bana ait herzaman olduğunu gibi :)
komple ekip 45 kişi felandı düşünün artık :)
sonucu çok kötü oldu çocuk sabaha kadar içti intihar ediyordu :|
-
walla kızın abisi olayı güzel olur.sadece kızın abisi rolünü yapın.dağa falan çıkarmazsınız.orda çete gibi toplarsınız kahveden abileri amcaları.biz aşiretiz falan yaparsınız. :P
-
bak aklıma birşey geldi kızda bulursanız kız bide abisi olsun iri yarı yarmanın teki orda kalem veya yaka kameralarından alın verin o çoçuga götürsün çıkarsın kurusıkı bi tabanca :D ayaklarına ayaklarına ateş etsin yüz ifadesi ne olur ama ha :DD:D:D:D:D:
-
troya götürün'de dübürden olmasın sadece kolloyu göstersin ona yeter o ömrü boyunca unutamaz karı görünümlü adamı
-
ransack profilindeki yaş doğru mu
-
araba ayarlayıp kaçırın bunu sonra böbreklerin oraya çok ince çizgi halinde bi kesik atıp üzerini sarın yara sarar gibi.böbreği çalınmış süsü verin işte bi telefonla bırakın küvette
-
Hayırdır, inci ile mi yarışıyoruz burda?
bokkafa bunu yazdı:
-----------------------------
travesti ayarlayın bitane bunu onun evine gönderin tro bunu bi güzel siksin
----------------------------- -
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
ransack profilindeki yaş doğru mu
-----------------------------yok doru deyil.
arkadaşlar daha ilginç bişiler tro sikiş işlerinden kurtulun şöle korku atraksiyon yapıcak bişi olsun :D
-
eleman amsalak bi tipse bi eve çağırıp dövdürün sonrada boş bi arsaya atın gitsin kopili
-
gönder bi tane eskort karının evine seni orda bekliyom ayağına gitsin :D dönünce izlersiniz nolduğunu