folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder SBS Sinavi Hakkinda Bilgisi Olanlar.

SBS Sinavi Hakkinda Bilgisi Olanlar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Karapapak
    Karapapak's avatar
    Erkek

hocam ben kars tayım anadolu lisesinde okuyorum bu yılki puan sistemini bilmiyorum ama o puanla bi anadolu lisesine girebilirse hemen gönderin derim

Kara Papaklı Uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Hocam bende Tokattayım.3 Sene önce girdim sbs ye en son puanları bilmiyorumda. Şimdi Tokatta zaten özel lise yok. O puanlada girebilirse Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi(benim bulunduğum lise) girebiliyorsa iyi olur. Okul 3 sene önce AL oldu zaten durumu bayaa kötüydü ama şimdi çok güzel oldu okul zaten girebileceği en alt yerde Anadolu liseleri arasında Mehmet Akiftir. Atatürk lisesinden daha güzel onuda söylüyüm.

hocam tesekkur ederim. kiz meslek liseleri de varmis sanirim. varmi bunlar hakkinda bilgin ? icinde hangi alanlar var. bare meslek lisesinden bir alan edinse kendine ?

hocam kız meslek lisesi varda ben hiç araştırmadımki niye araşıtırıyım kız meslek lisesini :D :D 

ama bizim okula bilmiyorum girebilir mi ama cidden binayı falan çok güzel yaptılar bahçe falanda çok güzel. öyle olay falanda olmuyor. öğretmenlerde dersi sevdirecek cinsten değil ama öyle hababam sınıfının öğretmenleri gibide değil dinlersen çok güzel anlatıyorlar

bu arada benim zamanımda sistem nasıldı şimdi nasıl falan bilmiyorum ama ben 6.sınıfta 430 7.sınıfta 355 8.sınıftada 390 aldım

BerkayCit tarafından 14/Tem/13 23:38 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 1382 Toplam Mesaj: 13