folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Schooter Almak İstiyorum Bu İşten Anlayanlar Dan İhtiyacım Var

Schooter Almak İstiyorum Bu İşten Anlayanlar Dan İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

arkadaşlar ev iş arası 4 km. otobuse binsem değmiyor günlük 5 tl yol parası. yürüsem değmiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-bakimli-kapali-garaj-motoru-alan-pisman-olmaz-224835103/detay

bu motor için 1375 e anlaştım telefon üzerinden.

2017 muayenesi var dedi hiçbir sıkıntısı derdi yok istediğine gösterebilirsin dedi ilk sahibiymiş. kapalı garajımda muhafaza ediyorum şu andada kapalı garajda dedi.

nedir ne değildir yardımcı olurmusunuz 1375 e değermi bu motor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bisiklete bin daha iyi hocam 4 KM dediğin ne ki ? Hem sporda yapmış olursun. Ne vergi, ne benzin parası.

mkyb tarafından 07/Ağu/15 17:22 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

adam akıllı tavsiye istiyorsan git sıfır al başın ağrımaz ama param yok diyorsan bunu al.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

bela hocam o kadar yol için bu motor vergi benzin muayene kask ıvır zıvır.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bisiklete bin daha iyi hocam 4 KM dediğin ne ki ? Hem sporda yapmış olursun. Ne vergi, ne benzin parası.

öyle deme adam başka yerlere de gider gezer tozar.

motor başkadır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    ari41 bunu yazdı

arkadaşlar ev iş arası 4 km. otobuse binsem değmiyor günlük 5 tl yol parası. yürüsem değmiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-bakimli-kapali-garaj-motoru-alan-pisman-olmaz-224835103/detay

bu motor için 1375 e anlaştım telefon üzerinden.

2017 muayenesi var dedi hiçbir sıkıntısı derdi yok istediğine gösterebilirsin dedi ilk sahibiymiş. kapalı garajımda muhafaza ediyorum şu andada kapalı garajda dedi.

nedir ne değildir yardımcı olurmusunuz 1375 e değermi bu motor

Evvela tanıdık bir motorcu bul hocam.

Daha önce hiç içerisi açılmış mı diye baksın.

Ateşlemede sorunu olup olmadığını kontrol edin. İlk seferde geçici olarak çalışacaktır, yaptırır getirir, 2 gün sonra bi inersin, motorun ruhsuz bedeni seni karşılar, elinle en yakın motorcuya taşırsın. 

Konjektöre baktır, değişmiş mi, ne zaman değişmiş. 

Akü en önemli unsurdur. Ateşleme yapmaz eğer akü yoksa. Onu bir kontrol ettir. 

İbreler genelde çabuk bozulur scooterda. Çünkü saçma sapan tellere bağlı olurlar ve onlar kopar, ibreleri kontrol et. 

Kimsenin işine fitne sokmak istemem ama şahsen ben olsam 1480 liraya gidip daha güzel bir motor alırım. 

Scooter candır, lâkin beladır, acımasızdır, baş ağrıtır. 

İşe geç kaldığın gün nolcak lan scooter var dersin ve kimi zaman scooter var diye normalden daha geç çıkarsın. 

Bİ inersin, çalışmıyor. Sebep? Sebep yok :) Canı istemiyor. Söve söve otobüse koşar işe gidersin. 

Eve döndüğünde çalışıyordur. 

Th3Ultra tarafından 07/Ağu/15 17:56 tarihinde düzenlenmiştir

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

michelin city grip lastik alacaksın 2 tanesi zaten 390 lira onları almazsan naylon lastikler kaydırır düşersin.

gelelim skutere :

varyatör kayışı değişmiş veya bakım yapılmış mı öğren.

yokuş yukarı çıkın 2 kişi bakalım çekebiliyormu bu zaten varyatörün durumunu ortaya çıkarır.

tüm sinyaller çalışıyormu, kontak sorunsuzmu akü nasıl bak.

benzin göstergesi, hız göstergesi çalışıyormu, onları da kontrol et.

binip biraz dolaşmadan motor alınmaz bunu da aklından çıkarma.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek

Elektrikli Bisiklet Tarzı bi şey al istersen

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    MorganBlacK bunu yazdı

Onların piyasası ayrı bir uçuk.

Uçak satıyor sanki lavuklar. 

Bir de evin birinci kat değilse o aküyü her gün çıkartıp eve şarja takmak zamanla zulüm haline gelecektir. 

Yavaş gitmesi de cabası. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı
    MorganBlacK bunu yazdı

Onların piyasası ayrı bir uçuk.

Uçak satıyor sanki lavuklar. 

Bir de evin birinci kat değilse o aküyü her gün çıkartıp eve şarja takmak zamanla zulüm haline gelecektir. 

Yavaş gitmesi de cabası. 

4 5 km.icin aslinda 400 500 e bir bisiklet alip 120 dolar a da bisiklet icin motor kitleri var onlardan almak guzel olur tr e geliyor mu bilmyrm.ama.ebay de ve cin sitelerinde satiyorlar .hatta ben tr de aatan da gordum de 350 400 olur onu trde monte ettirmek 500 e decathlondan btwin alip taktirilabilir hadi olmado carrefourdan kipadan 200 liraya bisiklet alip ona da taktirilir . 4 5 km ise ya ilan golcukte arkadas golcukte olsa gidip.bakardi izmitte ise ford da ya da basiskeleye gidip gelecek sanirim her gun is gorur herturlu.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

çin malı scooter alınmaz..

vitesli alsan eyvallahta scooter alma.. başına bela olur..

illa scooter dersen japon al..

ama bütçe düşük dersen çin malı vitesli al.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
Toplam Hit: 1911 Toplam Mesaj: 15
motor almak