Schooter Almak İstiyorum Bu İşten Anlayanlar Dan İhtiyacım Var
-
arkadaşlar ev iş arası 4 km. otobuse binsem değmiyor günlük 5 tl yol parası. yürüsem değmiyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-bakimli-kapali-garaj-motoru-alan-pisman-olmaz-224835103/detaybu motor için 1375 e anlaştım telefon üzerinden.
2017 muayenesi var dedi hiçbir sıkıntısı derdi yok istediğine gösterebilirsin dedi ilk sahibiymiş. kapalı garajımda muhafaza ediyorum şu andada kapalı garajda dedi.
nedir ne değildir yardımcı olurmusunuz 1375 e değermi bu motor -
Bisiklete bin daha iyi hocam 4 KM dediğin ne ki ? Hem sporda yapmış olursun. Ne vergi, ne benzin parası.
mkyb tarafından 07/Ağu/15 17:22 tarihinde düzenlenmiştir -
adam akıllı tavsiye istiyorsan git sıfır al başın ağrımaz ama param yok diyorsan bunu al.
-
bela hocam o kadar yol için bu motor vergi benzin muayene kask ıvır zıvır.
-
mkyb bunu yazdı
Bisiklete bin daha iyi hocam 4 KM dediğin ne ki ? Hem sporda yapmış olursun. Ne vergi, ne benzin parası.
öyle deme adam başka yerlere de gider gezer tozar.
motor başkadır.
-
ari41 bunu yazdı
arkadaşlar ev iş arası 4 km. otobuse binsem değmiyor günlük 5 tl yol parası. yürüsem değmiyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-bakimli-kapali-garaj-motoru-alan-pisman-olmaz-224835103/detaybu motor için 1375 e anlaştım telefon üzerinden.
2017 muayenesi var dedi hiçbir sıkıntısı derdi yok istediğine gösterebilirsin dedi ilk sahibiymiş. kapalı garajımda muhafaza ediyorum şu andada kapalı garajda dedi.
nedir ne değildir yardımcı olurmusunuz 1375 e değermi bu motorEvvela tanıdık bir motorcu bul hocam.
Daha önce hiç içerisi açılmış mı diye baksın.
Ateşlemede sorunu olup olmadığını kontrol edin. İlk seferde geçici olarak çalışacaktır, yaptırır getirir, 2 gün sonra bi inersin, motorun ruhsuz bedeni seni karşılar, elinle en yakın motorcuya taşırsın.
Konjektöre baktır, değişmiş mi, ne zaman değişmiş.
Akü en önemli unsurdur. Ateşleme yapmaz eğer akü yoksa. Onu bir kontrol ettir.
İbreler genelde çabuk bozulur scooterda. Çünkü saçma sapan tellere bağlı olurlar ve onlar kopar, ibreleri kontrol et.
Kimsenin işine fitne sokmak istemem ama şahsen ben olsam 1480 liraya gidip daha güzel bir motor alırım.
Scooter candır, lâkin beladır, acımasızdır, baş ağrıtır.
İşe geç kaldığın gün nolcak lan scooter var dersin ve kimi zaman scooter var diye normalden daha geç çıkarsın.
Bİ inersin, çalışmıyor. Sebep? Sebep yok :) Canı istemiyor. Söve söve otobüse koşar işe gidersin.
Eve döndüğünde çalışıyordur.
Th3Ultra tarafından 07/Ağu/15 17:56 tarihinde düzenlenmiştir -
michelin city grip lastik alacaksın 2 tanesi zaten 390 lira onları almazsan naylon lastikler kaydırır düşersin.
gelelim skutere :
varyatör kayışı değişmiş veya bakım yapılmış mı öğren.
yokuş yukarı çıkın 2 kişi bakalım çekebiliyormu bu zaten varyatörün durumunu ortaya çıkarır.
tüm sinyaller çalışıyormu, kontak sorunsuzmu akü nasıl bak.
benzin göstergesi, hız göstergesi çalışıyormu, onları da kontrol et.
binip biraz dolaşmadan motor alınmaz bunu da aklından çıkarma.
-
Elektrikli Bisiklet Tarzı bi şey al istersen
-
MorganBlacK bunu yazdı
Onların piyasası ayrı bir uçuk.
Uçak satıyor sanki lavuklar.
Bir de evin birinci kat değilse o aküyü her gün çıkartıp eve şarja takmak zamanla zulüm haline gelecektir.
Yavaş gitmesi de cabası.
-
Th3Ultra bunu yazdıMorganBlacK bunu yazdı
Onların piyasası ayrı bir uçuk.
Uçak satıyor sanki lavuklar.
Bir de evin birinci kat değilse o aküyü her gün çıkartıp eve şarja takmak zamanla zulüm haline gelecektir.
Yavaş gitmesi de cabası.
4 5 km.icin aslinda 400 500 e bir bisiklet alip 120 dolar a da bisiklet icin motor kitleri var onlardan almak guzel olur tr e geliyor mu bilmyrm.ama.ebay de ve cin sitelerinde satiyorlar .hatta ben tr de aatan da gordum de 350 400 olur onu trde monte ettirmek 500 e decathlondan btwin alip taktirilabilir hadi olmado carrefourdan kipadan 200 liraya bisiklet alip ona da taktirilir . 4 5 km ise ya ilan golcukte arkadas golcukte olsa gidip.bakardi izmitte ise ford da ya da basiskeleye gidip gelecek sanirim her gun is gorur herturlu.
-
çin malı scooter alınmaz..
vitesli alsan eyvallahta scooter alma.. başına bela olur..
illa scooter dersen japon al..
ama bütçe düşük dersen çin malı vitesli al.