Schooter Almak İstiyorum Bu İşten Anlayanlar Dan İhtiyacım Var
-
ben shooter diye okudum, aha dedim deep web e döndü bura
-
çin malı istemiyorsan tayvan malı kymco bak, motor ve frende japonu aratmaz, yakıtı çinden iyi.
-
Mondial cup al hocam parça sıkıntısı yaşamassın ucuzdur
Aress tarafından 08/Ağu/15 09:53 tarihinde düzenlenmiştir -
bu motorlar ev-iş için iyi seçim ama çok hırpalanıyor hocam genelde çoluk çocuk altındadır parçalarlar. ben neredeyse her sene motor değiştiriyorum, şöyle bir kanı oluştu bende; önce sahibine bakıyorum sağlam mı eli yüzü düzgün mü diye sonra motosikleti inceliyorum. çünkü ikinci el işinde çok hile hurda dönüyor, anlamayan adamı ayak üstü mikerler afedersin. velhasıl önce motorun sahibine bak derim. sonra bir tanıdık motosiklet ustası bulup motoru götürün incelesin neyi var neyi yok söylesin üç beş bişeyler atarsın detaylı baktırırsın. 20-30 tl ustaya bakması için ver bişey olmaz. onay verir bişeyi yok derse al güzel motordur işini görür.
arkadaş günlük işlerini halletmek işe gidip gelmek için bundan aldı yaklaşık 3 senedir kullanıyor sorunsuz. bakımı düzenli yapılır motoru zorlanmazsa bişey olmaz(elektrik aksamı sıkıntı yaratır fakat bu fiyata ne alırsan al elektrik problemi çekersin). diğer scooterlara göre güzel görünüyor fiyatı da uygun bence.
bütçe sıkıntın yoksa kymcolara bak başlangıç için iyidir.