Script Mi Ne(Pek Alakam Olmaz Acil Bi Durum) :)
-
Arkidişler script yapabilmek için pro fln var mı sizde?veya script yapmak için bilgi fln?
Acil And önemli:=) -
hocam script kod parcacıgı demektir.Sen scriptle ne tür bişe istedigini tam olarak yazarsan daha rahat yardımcı olabilirim(z)
-
yaw mynete giriyordum bi ara..eskiden script olayından girerken,
bu bi kaç haftadır scripten yine girmeyi deniyom,arkadaşlar site dışından giremiyorsun bunun için kendi scriptini yap deyip pro göndermedi çerefçiçler:)))..Kısaca mynetin sohbetine birazcıx ifal için:) -
şaka gibi neyse sen sanırım şu kelebek vs scriptlerden bahsediyorsun. Yazının başını okurken sana action script ile başlaman konusunda öneride bulunacaktım vaz geçiyorum :)
Saygı ve sevgiler... -
yaw mynete giriyordum bi ara..eskiden script olayından girerken,
bu bi kaç haftadır scripten yine girmeyi deniyom,arkadaşlar site dışından giremiyorsun bunun için kendi scriptini yap deyip pro göndermedi çerefçiçler:)))..Kısaca mynetin sohbetine birazcıx ifal için:)
-----------------------------------------------------
hı :| .bdaha yazehele -
yanlış bi durum oldu..mirc demek istemiştim::Dneyse alcaz bizim hırplardan..Silin şu konuyu:D.
-
çerefçiçler:))).. : anlamadım
---
birazcıx : tiki tarzı vala
------------
ifal : ilk senden duydum.TBT muridlerınden birimi arkadas? -
hıı çerefçiçler mi?
onu bizim komşunun küçük oğlu söylerdi eskiden büyüdü şimdi kerada..çerefçiç=şerefsiz demek:)))).. -
hıı çerefçiçler mi?
onu bizim komşunun küçük oğlu söylerdi eskiden büyüdü şimdi kerada..çerefçiç=şerefsiz demek:))))..
--------------------
1-onu bizim komşunun küçük oğlu söylerdi ''koptum a.K.'
2-çerefçiç=şerefsiz demek:)))).. 'Allah Razı Olsun Hocam :D' -
konuyu saptırtma ben daha çok güldürecem seni sen bana mirc mi ne yapmam için bi pro ver bakem:D.
-
bende vardı pc ye mirc kuruordun duz ara mirc istiorsanda www.mirc.co.uk
Toplam Hit: 13061 Toplam Mesaj: 20