Script Mi Ne(Pek Alakam Olmaz Acil Bi Durum) :)
-
Acemileri şimdi anlıyorum..:D..Neyse tşkler..
-
yok ben kelebekscript gbi mirc'e baglanma scripti yapıcam diorsan
explorer uzerınden de yaparsın.Java ile:).exe dosyası ile yapıcam diorsan pek cok programlama dilini kullanabilirsin.Asp yede php bunlardan birini biliyorsan sayet onların içine de gomebılırsın.bir diger sekilde shobet scripti yapmak istiyorsan flash tabalı olanları var onları da kullanabilirsin
---
Acemileri şimdi anlıyorum..:
---
sevindm ;)
-
şöyle anlat yaw:)))..eh şimdi anladım diyebilirim..:))))
Ama ders oldu bana bilmediğimiz konular daha çok aslında çok öğrenmem lazım çooooook:))..
Tekrar teşekürler.. -
Mirc İle Girmen İmkansız Arkadasım Sadece AppLet Tarzı ScriptLer ile girersin İstemiş Olduğun ŞeyLer Bende Mevcut :) reklam script'i Saldırı Script'i normaL Script. :) Bunlardan hangisini istiyorsan yardımcı olabilirim mynette takılırım bende ;)
-
Mirc İle Girmen İmkansız Arkadasım Sadece AppLet Tarzı ScriptLer ile girersin İstemiş Olduğun ŞeyLer Bende Mevcut :) reklam script"i Saldırı Script"i normaL Script. :) Bunlardan hangisini istiyorsan yardımcı olabilirim mynette takılırım bende ;)
-----------
mynette sohbet için java download adresı vardı lınkı işthe onu kurarsada halleder aslında sorunu . du ben bı bakım suna -
yaw onu bi ara başka bi arkadaşta göndermişti,pek işe yaramadı..saldırı yapıyorsun tık adam banlıyor..aslında bi dk..
ya da ver bakem sen pro yu:D..bişeyler yapacam.:) -
Pro Yok Arkadasım : ) Saldırı Ne Saldırısı Benim Dediğim Me Saldırısı Şimdi Burda Nick'imi SöyLetme :) Yaptığım Saldırı Ya KanaL Modu +m ye Alırlar Sonra Beni AtarLar Yada 10 Dkk Ya Yakın Ben Saldırırım Diğer KişiLer Beni İzLer. ; )
-
hocam irc ile de giris varmıs sanırım erisim merısım bişeler yazmıslar
http://erisim.mynet.com/
-
hehe..abey o başka bişey yaw:).hem öle olsada saldırı yapabilinecek bişi diildir:))
Toplam Hit: 13060 Toplam Mesaj: 20