Script Yazma
-
Bilen var mı script yazarken hangi programlar kullanılır? yanlız inşallah netten çeklilebilcek bişidir çünkü cdrom bozuk
-
baba script derken ne scripti demek istedin?
-
KIZILYILDIZ bunu yazdı:
-----------------------------
baba script derken ne scripti demek istedin?
-----------------------------
hangi bölümdeyiz ? tabiki mirc'dan bahsedior adam. -
http://www.turkcoders.com hajım buraya da bir bak istersen
-
hehe
başlığı okumazsak öle olur. -
ya naladım kod işi yani aslında iyi script alıp üzerinden değiştirmek lazım onu nası deiştirceğimi benim buylmam lazım :))
-
Ya ben Hazır kodlar çektim turkcoders dan nası mırc üzerine kurcam bunları bide tasarım için photoshop fln mı lasım bana hazır tasarmcı aranıyor mırc içinnnnnnnnnnnnnnnn
-
Sana Dialog Studio Programını Tavsiye Ederim mIRC in bazı zor yerleride dialog dur. ama şunu unutma mIRC sınırsız birşeydir programla felan olması cok zor yani kendin mantığın ile yazıcaksın
mesela
on 1:text:*selam*:#tahribat:{
/.msg $chan Selam $nick Ho$ geLdin...
}
ßence En Iyi Program " mirc.hlp "
+ En iyi Komut
" /help " -
Script Hakkında öğrenmek istediiniz bişi varsa kalibre@mynet.com a mail atın.Memnunuiyetle yardım ederim.bu arada KaLiBrE ScRiPt 2.0 5 gün içinde Çıkıyor Eğer Çok Merak ediyorsanız program.arsivi.com
dan versiyon 1.0 ı çekebilirsiniz bi de baştan sööliyim scripti özellikle rap severler için yaptım
HAde Allah'a Emanet Hepiniz
-
Wallaha en kotu şey bi scripti alıp editleyip kendi scriptin diye çıkartmak hele bi de bunun v2 v3 gibi versiyonları çıkmıyormu işte onlara uyuz oluyorum..
Klavye script Nuclearın kopyası Nuclear Yabancı bir scriptin kopyası. bizim Turkler Script yazamıyormu hyr babasını bile yazarlar ama kolay varken niye uğraşınlar :)
En iyisi Script yazıcağına
www.noktam.org
www.turkcoders.com
www.mircturk.com dan indir 5-6 addon load et kulan. -
bence de en iyisi kendin mirc te yaz...cok zorlan1rsan scriptler indir..aliases ten kopya cek :))
EHehh.eh.
gElecegin Coder Scripterlar1 ,Heyyytt :))
Toplam Hit: 16002 Toplam Mesaj: 21