Script Yazma
-
Script Coder Programını indir.ve Özellikler eklemek istiyorsanda www.turkcoders.com gir ayar ver
-
bende turkcoders i tavsiye ederim dersler bölümünü iyi oku ama tavsiyem addon yerine kodları kullan göz aşinalığı bişeyler örenirsin addon u da mirc klasörüne atıp /load -rs addonadı.mrc komutu ile yukluorsun...
Script dili digerlerine kıyasla bence daha kolay copy paste ile ögrendim...
Selametle.. -
Arkadaşlar Size Hazır yapıLmış Script Önerebilirim Aliaseslerle falan kasmanın anlamı yok bence...
eXtReMe Script http://www.kall.cjb.net/ den
Script FinaL http://www.zindan.net.tc/ adresinden indirebilirsiniz büyük olasılıkla aradığınız çoğu şeyi bulacaksınızBu Arada Tekrar takıldığınız konu olursa bana mesaj atarsınız..
-
KaLiBrE Script 2.0 Çıktı Rap Severler İçin
Program Arşivi Comdan KAlibre diye aratıp çekebilirsiniz -
McKie Tureklerin yazdigi original scriptlerde var.. mesela bir tanesi Kelebek. Bizzat wTOPRAK ın 3 ayda satır satır yazdıgına şahit oldugum bir scripttir..
-
www.Zindan.Net.Tc Deki Scriptin Üzerine Tanımam ßen o SCriptle DorukNEt"te Sex @ luqu da yaptım Ayna @ luqu da .. Mutlaka İndirmenizi Tavsiye Ederim...
-
coldprince bende doruk n etteyim nickin neydi senin söle bakalım :=) tanıŞalım haa
-
McKie bunu yazdı:
Wallaha en kotu şey bi scripti alıp editleyip kendi scriptin diye çıkartmak hele bi de bunun v2 v3 gibi versiyonları çıkmıyormu işte onlara uyuz oluyorum..
Klavye script Nuclearın kopyası Nuclear Yabancı bir scriptin kopyası. bizim Turkler Script yazamıyormu hyr babasını bile yazarlar ama kolay varken niye uğraşınlar :)
En iyisi Script yazıcağına
www.noktam.org
www.turkcoders.com
www.mircturk.com dan indir 5-6 addon load et kulan.
McKie çamur atmada takdir et olmaz mı ? Gir bak bakalım script yazmayı biliyor mu _CaRaVaN_ kardeş yoksa hakkaten çalmışmı NucLeaR scrpt yazılımını ? Gir de ders al, buyur sana adres ;
-
Wıyy Anam Wıyyy .Ne Çok ScripT Çıkmıs biz uzak Kalalı :)
Script Diye Yüzlerine Baqılmaz bunLarın ..
La Mırc32 Neyinize Yetmiyor...
Nucler + Kalibremidir Nedir = Mırc :) Sonuç Aynı Mırc ı Kullanın Gitsin.. Kankam Khaled Mardan Bay Kazansın :)
-
bak hackten çakmam ama ne yazacağımı söle yazarım sana yollarım java script mi eğer oysa yazrım ba
Toplam Hit: 16000 Toplam Mesaj: 21