Seagate Harici Hard Disk Teknik Destek(Yardım)
-
320 gb harddiskimin usb giriş bölümü içine göçti telefon açtım yetkili servislerine hertürlü garantiden çıkarılacağı söylendi..
bende tamir amaçlı içini açtım soket bolumunu lehimledim..içinden CK1 adlı kondansatör olduğunu sandığım parça düşmüş..o parçanın değerini nasıl öğrenebilirim..
bide içinde harddiskin yanında 4 lü soket girişi var orayı kullanarak pc ye bağlayabilirmiyim içinden almam gerekn önemli dosyalar var
-
kim len o garantiden çıkıyomuş hertürlü keşke açmasaydın şikayet yazsaydın
biraz hakkınızı arayın la kaldırın ortalığı ayağa
-
abicim aradım ya içindeki harddsik dışında herşey kullanıcıya aitmiş seagate in garanti kapsamı boyleymiş
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kim len o garantiden çıkıyomuş hertürlü keşke açmasaydın şikayet yazsaydın
-----------------------------hey yavrum bee tam benim kafadansın hacı :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kim len o garantiden çıkıyomuş hertürlü keşke açmasaydın şikayet yazsaydın
-----------------------------hey yavrum bee tam benim kafadansın hacı :D
-----------------------------bende o kafadayımda çıkardığım isyanla gene bilgiler çöpe gidiyor yani bana harddiskimn içindekileri temin etmiyorlar
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------
abicim aradım ya içindeki harddsik dışında herşey kullanıcıya aitmiş seagate in garanti kapsamı boyleymiş
-----------------------------öyle malları garantiye sokturdumki şaşarsın uğraştırıyo ama biraz
en son lexmark yazıcıya korsan chip taktık kitlendi garanti ye gitti yapadılar garanti kapsamından çıktı sonra tekrar servise gönderdim biraz tartıştık dedim yapamadığıınız mal size geldiğinde garanti kapsamındaydı felan filan yani anlayacağın garanti kapsamından çıkmış malı garantiye sokturdum
fm trans lar var araba için makineyi yaktım yenisini ile değiştirdiler
korsan xp cdsini microsofta kayıt yaptırdım online destek bile alıyorum 2 senedir
daha neler neler ordaki göt laleleri uğraşmak istemiyolar musallat olacaksın hoca
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------320 gb harddiskimin usb giriş bölümü içine göçti telefon açtım yetkili servislerine hertürlü garantiden çıkarılacağı söylendi..
bende tamir amaçlı içini açtım soket bolumunu lehimledim..içinden CK1 adlı kondansatör olduğunu sandığım parça düşmüş..o parçanın değerini nasıl öğrenebilirim..
bide içinde harddiskin yanında 4 lü soket girişi var orayı kullanarak pc ye bağlayabilirmiyim içinden almam gerekn önemli dosyalar var
CK1 adı parça kondansatorse üzerinde kodu vardır genelde smd'dir o tarif ettigin parça (direk kartın üzerinde kücük bir malzemedir) eger resmini koyabilirsen veya üzerinde birşey yazıyorsa yazabilirsen yardım etmeye calısırım -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------öyle malları garantiye sokturdumki şaşarsın uğraştırıyo ama biraz
en son lexmark yazıcıya korsan chip taktık kitlendi garanti ye gitti yapadılar garanti kapsamından çıktı sonra tekrar servise gönderdim biraz tartıştık dedim yapamadığıınız mal size geldiğinde garanti kapsamındaydı felan filan yani anlayacağın garanti kapsamından çıkmış malı garantiye sokturdum
korsan xp cdsini microsofta kayıt yaptırdım online destek bile alıyorum 2 senedir
daha neler neler ordaki göt laleleri uğraşmak istemiyolar musallat olacaksın hoca
-----------------------------alperim ole de bana içindekileri vermiyorlar adam direkt değişime yolluyor
-
mockingboy bunu yazdı:
bende o kafadayımda çıkardığım isyanla gene bilgiler çöpe gidiyor yani bana harddiskimn içindekileri temin etmiyorlar
-----------------------------ben onlara seagate olamazsınız demedim , adam olamazsınız dedim..
o yüzden böyle oluyo hep..
-
cordelian bunu yazdı:
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------320 gb harddiskimin usb giriş bölümü içine göçti telefon açtım yetkili servislerine hertürlü garantiden çıkarılacağı söylendi..
CK1 adı parça kondansatorse üzerinde kodu vardır genelde smd'dir o tarif ettigin parça (direk kartın üzerinde kücük bir malzemedir) eger resmini koyabilirsen veya üzerinde birşey yazıyorsa yazabilirsen yardım etmeye calısırım
-----------------------------kondansatör düşmüş üstünden parça kayıp değerini bulmam lazımanca teknik servisten biri olacak ki asisten baksın :S
-
mockingboy bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
mockingboy bunu yazdı:
CK1 adı parça kondansatorse üzerinde kodu vardır genelde smd'dir o tarif ettigin parça (direk kartın üzerinde kücük bir malzemedir) eger resmini koyabilirsen veya üzerinde birşey yazıyorsa yazabilirsen yardım etmeye calısırım
-----------------------------kondansatör düşmüş üstünden parça kayıp değerini bulmam lazımanca teknik servisten biri olacak ki asisten baksın :S
aa dogru pardon...Devre şeması yada aynı harddiskten lazım suan otomatikman ogrenmek ıcın =/