folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Seagate Harici Hard Disk Teknik Destek(Yardım)

Seagate Harici Hard Disk Teknik Destek(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    bağlantı kblosu bulup drekt bağlıcam ozmn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    mockingboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    bağlantı kblosu bulup drekt bağlıcam ozmn
    büyük ihtimalle satadır direk takabilirsin disklerin sataysa yoksa sata ve güç kablosu temin edip dahili olarak takabilirsin

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    evet arkadaşlar sata ymış direk bagladım sata girişleri çoklana biliomu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zula
    zula's avatar
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:

320 gb harddiskimin usb giriş bölümü içine göçti telefon açtım yetkili servislerine hertürlü garantiden çıkarılacağı söylendi..

bende tamir amaçlı içini açtım soket bolumunu lehimledim..içinden CK1 adlı kondansatör olduğunu sandığım parça düşmüş..o parçanın değerini nasıl öğrenebilirim..

bide içinde harddiskin yanında 4 lü soket girişi var orayı kullanarak pc ye bağlayabilirmiyim içinden almam gerekn önemli dosyalar var

AVOmetre (multimetre de denilebilir) alıcaksın 10 15 liraya. onun üstünde F yazan iki tane delik var o deliklere kondansatörün bacaklarını takıcaksın.  

Dünyada "10" çeşit insan vardır; binary saymayı bilenler ve bilmeyenler..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    hocam parça kayıp kayıp olmasa bile zaten yeni nesil malzemeler ölçmek zor..şimdi aradğm pc deki sata girişleri çoğaltılabiliniyormu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:

320 gb harddiskimin usb giriş bölümü içine göçti telefon açtım yetkili servislerine hertürlü garantiden çıkarılacağı söylendi..

bende tamir amaçlı içini açtım soket bolumunu lehimledim..içinden CK1 adlı kondansatör olduğunu sandığım parça düşmüş..o parçanın değerini nasıl öğrenebilirim..

bide içinde harddiskin yanında 4 lü soket girişi var orayı kullanarak pc ye bağlayabilirmiyim içinden almam gerekn önemli dosyalar var

Nereden almıstın o aletı? Aynısı benımd basıma geldı netten almıstım tamır etırın dıye fırmaya yolladım tamır masrafaını odeyecegım dedım. Yenısını yolladı adamlar...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

seagate hocam ya içinde okulun 3 senelik föyleri var hazırladık bi kaybetsem hocalar başımı yakar..bende aradım adamlar yenisi yollanır bilgiler garanti kapsamında değildir dediler bende kusura bakmayın dedim sata sabit harddiske çevirdim,

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

assembly kapasitemi kutuplumu mercimekmi? ne olduğu hakkında fikrin varmı? karttan anlaşılır bu en azından :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

düşenin capasitör olduğunu ben uydurdum tam malzemenin ne olduğunu bilmiyoruz sadece parça yok

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

elektronik okuyosun :) c neyin simgesi :Dkutuyu açabiliyosan resmini ekle bakem bi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 6218 Toplam Mesaj: 37