Seagate Harici Hard Disk Teknik Destek(Yardım)
-
bağlantı kblosu bulup drekt bağlıcam ozmn
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------
bağlantı kblosu bulup drekt bağlıcam ozmn
-----------------------------
büyük ihtimalle satadır direk takabilirsin disklerin sataysa yoksa sata ve güç kablosu temin edip dahili olarak takabilirsin -
evet arkadaşlar sata ymış direk bagladım sata girişleri çoklana biliomu
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------320 gb harddiskimin usb giriş bölümü içine göçti telefon açtım yetkili servislerine hertürlü garantiden çıkarılacağı söylendi..
bende tamir amaçlı içini açtım soket bolumunu lehimledim..içinden CK1 adlı kondansatör olduğunu sandığım parça düşmüş..o parçanın değerini nasıl öğrenebilirim..
bide içinde harddiskin yanında 4 lü soket girişi var orayı kullanarak pc ye bağlayabilirmiyim içinden almam gerekn önemli dosyalar var
-----------------------------AVOmetre (multimetre de denilebilir) alıcaksın 10 15 liraya. onun üstünde F yazan iki tane delik var o deliklere kondansatörün bacaklarını takıcaksın.
-
hocam parça kayıp kayıp olmasa bile zaten yeni nesil malzemeler ölçmek zor..şimdi aradğm pc deki sata girişleri çoğaltılabiliniyormu
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------320 gb harddiskimin usb giriş bölümü içine göçti telefon açtım yetkili servislerine hertürlü garantiden çıkarılacağı söylendi..
bende tamir amaçlı içini açtım soket bolumunu lehimledim..içinden CK1 adlı kondansatör olduğunu sandığım parça düşmüş..o parçanın değerini nasıl öğrenebilirim..
bide içinde harddiskin yanında 4 lü soket girişi var orayı kullanarak pc ye bağlayabilirmiyim içinden almam gerekn önemli dosyalar var
-----------------------------Nereden almıstın o aletı? Aynısı benımd basıma geldı netten almıstım tamır etırın dıye fırmaya yolladım tamır masrafaını odeyecegım dedım. Yenısını yolladı adamlar...
-
seagate hocam ya içinde okulun 3 senelik föyleri var hazırladık bi kaybetsem hocalar başımı yakar..bende aradım adamlar yenisi yollanır bilgiler garanti kapsamında değildir dediler bende kusura bakmayın dedim sata sabit harddiske çevirdim,
-
assembly kapasitemi kutuplumu mercimekmi? ne olduğu hakkında fikrin varmı? karttan anlaşılır bu en azından :)
-
düşenin capasitör olduğunu ben uydurdum tam malzemenin ne olduğunu bilmiyoruz sadece parça yok
-
elektronik okuyosun :) c neyin simgesi :Dkutuyu açabiliyosan resmini ekle bakem bi.