Seat Ateca Mı Peugeot 3008 ?
-
ateca'yı bilmiyorum ama 3008 candır.
-
pego alma abi, bizde 308 vardı yanlışlıkla kaldırıma çıktık, inerken tampon düştü.
arabanın aerodinamik yapısı bilmem ne olsun diye, malzemesi boktan demişti pegodaki adam.
-
Yukarıda birisi Honda crv demiş git gözün kapalı al piyasası gelmişi geçmişi belli seat,wv,opel,hele italyan,fransız matematiğe aykırı mevzular hesabın ne taraftan bilemem ama kazanıyorken kaybetmek gibi bir durum resim ama son karar yine kendimizin.
-
o paraya kodiaq veya tiguan dan başka araca binmem onlar bile daha ucuz.
-
sLeymN bunu yazdı
abi ibiza ve leon kullanıcısıyım, ctroen ve peugeot kullandım (şirket arabası olması nedeniyle) aralarında dağlar kadar konfor farkı var. citroen ve peugeot çok sert ve takır tukur gibi geliyor bana. Ama diğerleri yumuşacık vernel ferahlığı resmen.
ateca yı showroom da gördüm. Fazlasıyla beğendim resmen. Çok hoş ve güzel duruyor. Konfor olarak ibiza ve leondan daha iyi olacağını düşünüyorum. ayrıca seat vw grup zaten. Bence tiguan ile aynı hisleri yaşatır sana
İbiza model ve paket ne hocam? Bende dsg 1.2 style düşünüyorum, tavsiye edermisin?
-
şehirlerarası da kullanıcam dediğine göre direk 3008 e gideceksin gibi geliyor.
çünkü diğerleri benzinli birtek 3008 dizel görünüyor.
haydi hayırlısı.
-
bir kere aracın çarpışma testleri başarılı
donanım başarılı
3008 al gitsin
-
Skoda Karoq ( Kodiaq değil) girecek yılbaşında Türkiye’ye isterse onu bekle. Üste artan parayı da dolara yatır.
-
3008 aldım hacılar,
ateca bana boş geldi gözüme görünüş ve iç dizayn olarak.
+ dizel otomatik yokmuş bayide.
Tiguan ve Atecanın yakıt değerleri 3008e göre daha yüksek. Bütçem max 180di bende aracı 175e aldım.
test sürüşü yaptım güzel gözüküyor tek korkum arabanın malzeme kalitesi nasıl bilmiyorum ilk kez pejo kullanıcam. Umarım 1-2 yıl sonra satarken de çok fazla zarar etmem.
-
hayırlı olsun kardeşim