Seat Ateca Mı Peugeot 3008 ?
-
Ransack bunu yazdı
3008 aldım hacılar,
ateca bana boş geldi gözüme görünüş ve iç dizayn olarak.
+ dizel otomatik yokmuş bayide.
Tiguan ve Atecanın yakıt değerleri 3008e göre daha yüksek. Bütçem max 180di bende aracı 175e aldım.
test sürüşü yaptım güzel gözüküyor tek korkum arabanın malzeme kalitesi nasıl bilmiyorum ilk kez pejo kullanıcam. Umarım 1-2 yıl sonra satarken de çok fazla zarar etmem.
Bence en iyisini yapmissin. Iyi günlerde kullan.
-
Sağolun hocalar
-
Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan.
-
Kazasız belasız hayırlıs olsun
-
Aferin abini dinlemişsin hayırlı olsun
-
qoqo bunu yazdısLeymN bunu yazdı
abi ibiza ve leon kullanıcısıyım, ctroen ve peugeot kullandım (şirket arabası olması nedeniyle) aralarında dağlar kadar konfor farkı var. citroen ve peugeot çok sert ve takır tukur gibi geliyor bana. Ama diğerleri yumuşacık vernel ferahlığı resmen.
ateca yı showroom da gördüm. Fazlasıyla beğendim resmen. Çok hoş ve güzel duruyor. Konfor olarak ibiza ve leondan daha iyi olacağını düşünüyorum. ayrıca seat vw grup zaten. Bence tiguan ile aynı hisleri yaşatır sana
İbiza model ve paket ne hocam? Bende dsg 1.2 style düşünüyorum, tavsiye edermisin?
2014 model 1.4 85hp atmosferik motor olandan var hocam bende. Style olan paket. Fazladan döşemeleri farklı. 1.2 olanına hiç binmedim hocam. Ama genel olarak konforları aynıdır muhtemelen. Ben senin yerinde olsam gider test sürüşü yaparım.
seat ı da genel olarak tavsiye ederim.
-
Hayırlı olsun