Seçim Listesinde Binada Yaşamayan İnsanları Nasıl Şikayet Ederim?
-
Müridler şimdi seçmen listesine baktım aile apartmanında yaşıyoruz, bizim dışımızda 2 kişi daha ikamet ediyor gözüküyor? Bu kişileri nasıl şikayet edebilirim bilginiz varmıdır?
En üst ilk iki kişinin ailemizle bir alakası yoktur.
AYNI BİNADA OTURAN SEÇMENLER ADI SOYADI HAKAN YILMAZ HÜSEYİN YILMAZ FATMA TER.... ZİYA TER.... LEYLA TER.... ERHAN TER.... -
hazır konusuyken oy kullanmamanın cezası var mı
-
ArduouS bunu yazdı
Müridler şimdi seçmen listesine baktım aile apartmanında yaşıyoruz, bizim dışımızda 2 kişi daha ikamet ediyor gözüküyor? Bu kişileri nasıl şikayet edebilirim bilginiz varmıdır?
AYNI BİNADA OTURAN SEÇMENLER ADI SOYADI HAKAN YILMAZ HÜSEYİN YILMAZ FATMA TER.... ZİYA TER.... LEYLA TER.... ERHAN TER.... hacım senin profilde cetin yazıyor. ee burda cetin yok? bende seni sikayet etmek istiyorum.
-
akmarky bunu yazdı
hazır konusuyken oy kullanmamanın cezası var mı
dur iki dk hocam baltalama önemli... bizim evimizde nasıl ikamet kayıdı yapar bu şahıslar
-
burhan808 bunu yazdıArduouS bunu yazdı
AYNI BİNADA OTURAN SEÇMENLER ADI SOYADI HAKAN YILMAZ HÜSEYİN YILMAZ FATMA TER.... ZİYA TER.... LEYLA TER.... ERHAN TER.... hacım senin profilde cetin yazıyor. ee burda cetin yok? bende seni sikayet etmek istiyorum.
Gir bak bakalım siteye nasıl görünüyor ;) https://www.ysk.gov.tr/ysk/index.html
T.C. KİMLİK NUMARASI 2280811...
ADIÇETİN
SOYADITER...
ADRESİSTİKLAL MAH./.....
ENGELLİLİK DURUMUYOK Bilgileri ile Yurt İçi Seçmen Kütüğünde kaydınız vardır.
(Oy kullanacağınız yer ve sandık bilgilerinizi 18 Şubat 2014 tarihinden sonra sorgulayabilirsiniz).AYNI HANEDE OTURAN SEÇMENLER ADI SOYADI ERHAN TER.... LEYLA TER..... AYNI BİNADA OTURAN SEÇMENLER
ArduouS tarafından 21/Oca/14 19:16 tarihinde düzenlenmiştirADI SOYADI HAKAN YILMAZ HÜSEYİN YILMAZ FATMA TER.... ZİYA TER.... LEYLA TER.... ERHAN TER.... -
yahu hiç bir bilgisi olan yokmu??
-
Muhtara git "lan buraya ikametgah niye veriyorsun" de hocam.
-
ArduouS bunu yazdı
yahu hiç bir bilgisi olan yokmu??
dostum direk nüfus müdürlügüne git. cunku bu iste bi hile hurda var. kesinlikle pesini birakma
Florenzi tarafından 21/Oca/14 20:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Muhtarlığa gidiyorsun, bunlar benimle yaşamıyor deyip dilekçe dolduruyorsun, anında halloluyor. Geçen burda oy kullanabileyim diye gittiğimde önümdeki adamın derdi seninle aynıydı.
-
izzmarit bunu yazdı
Muhtarlığa gidiyorsun, bunlar benimle yaşamıyor deyip dilekçe dolduruyorsun, anında halloluyor. Geçen burda oy kullanabileyim diye gittiğimde önümdeki adamın derdi seninle aynıydı.
Muhtardan ziyade nüfüs müdürlüğünü alakadar edeceğini zannediyorum.
Ayrıca şikayet merci olarak da yüksek seçim kurulunun tercih edilmesi daha mantıklı geliyor bana.
-
AnaMuhalefet bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Muhtardan ziyade nüfüs müdürlüğünü alakadar edeceğini zannediyorum.
Ayrıca şikayet merci olarak da yüksek seçim kurulunun tercih edilmesi daha mantıklı geliyor bana.
Tam idari yapılanma nasıl bu işlerde bilmiyorum ama 100.yıl muhtarlığı/çankaya/ankara'da dediğim gibi hallettiler hemen dilekçeyle. Muhtarlığın olmadığı yer var mı, ya da oranın muhtarı ben halledemem deyip nüfus müdürlüğüne yönlendirir mi bilemiyorum ama.