Seferberlik..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Savaşa Gidioz Lan :D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    lem darbeye hazırlık olmasın (aha darbe geliyo) :P

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Sebat'ım kim o arkadaşlar ? Yunus , Emrah ve Yusuf mu?

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

korkmayın onun için degil sadece askerlik hayatından da koparmamaya psikolojilerini söyledikleri sözle ölcmeye calışıyorlar hatırlıyormusunuz bir ara özelharekat ın ve ozelkuvvet lerin bir görevide teröre karşı yurutulen psikolojik destekti? ve bu birim kaldırılmıştı dış gücler tarafından şimdi tekrar harekete geciriliyor.. ve ilk iç bünyeden başlanıyor

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

MaviBere bunu yazdı:
    -----------------------------
    amelem ben yedek subay olarak yaptım komando tugayında,er,erbaş(onbaşı,çavuş) ev yedek subay lara yani muvazzaf olmayan kişilere farklı kodlarla farkı gorevler verilio seferberlik için.bide aslında gnh var bunun acilimini yazmak istemiorum bilen bilir oraya gidenlerinki daha da değişik.
    -----------------------------

vayyy gnh .. 

iyi göreve oturmuşsun MaviBere..

yıkılma sakın !
Toplam Hit: 4991 Toplam Mesaj: 26