folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şehidim Aslanım Boşuna Mı Öldün...

Şehidim Aslanım Boşuna Mı Öldün...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Selam mehmetçik...

Tam yirmibeş yıl olmuş sen bu vatan için şehit düşeli...

Adını bilmiyorum ama “adsız kahraman” olduğundan değil, çünkü gerçekten adın kayıtlı değil...

25 yıl öncesinin gazetelerine baktım, o hain saldırıda bu vatanı koruyan ve korurken şehit düşenlerin adını aradım, bulamadım.

Sonra şehit düştüğün ordunun internet sitesine baktım, orada da adın yazmıyor.

Sadece senin değil, hiçbir şehidimizin adı yok...

Şehidin adı değil ş’si bile yok...

Aradım, taradım, bulamadım...

Anlaşılan uğruna şehit olduğun devlet de, ordu da seni hafızasından silmiş..

...

Senin adını nerede buldum biliyor musun?

İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne ait “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz” internet sitesinde...

Anlayacağın İller İdaresi’nin şehidisin sen...

Bundan tam 25 yıl önce 15 Ağustos günü ölen iki şehidimizin ismi var sitede..

Biri Erzincanlı Süleyman Aydın; Eruh’ta şehit düşmüş.

Diğeri Aksaraylı Memiş Arıbaş; Şemdinli’de şehit düşmüş...

İkinizin de fotoğrafı yok, yerine birer gül konmuş...

Sahi hanginizsiniz düşmana ilk kurşunu atan?

Hanginizsiniz ilk vurulan?

...

Evet mehmetçik bugün şehit düştüğün o kanlı baskının yirmibeşinci yıldönümü.

Seni şehit eden teröristlerin yakınları bu günü “festival” olarak kutluyorlar Eruh’ta ve Şemdinli’de...

Seni şehit eden terör örgütünün sözde bayrakları ile sokaklarda halay çekip, zılgıt çekecekler...

İzinsiz değil ama!

Artık sokaklar onlara serbest.

Her şey onlara serbest.

Seni nasıl öldürdüklerini kutlayacak teröristler ve

yandaşları bugün.

Göbek atacak, halay çekecekler.

Cinayetlerinin yıldönümünü kutlayacak katiller.

Ama...

...Ama...

Zavallı ülkemde senin ne adını bilen var ne de mezarını bulup bir fatiha okuyacak insan...

...

Sen ilk şehidimizsin ama seni takip eden üç bin asker şehidimiz var.

Dile kolay üç bin Türk askeri.

Polislerimizi...

Öğretmenlerimizi...

Hemşirelerimizi...

Diğer memurlarımızı da ekleyince dört bin oluyor şehit sayımız...

Sahi ne için öldün sen ey adsız şehit?

Bugünü görmemek için mi...

Devletinin PKK ile masaya oturduğunu görmemek...

Bu suça ortak olmamak...

Bu acıya ortak olmamak için mi?..

...

Keşke biz de ölseydik de görmeseydik bu günleri

aslında biliyor musun?

Sen şehit olarak bir gün öldün.

Biz ülkemizin bölündüğünü görerek...

Hiçbir şey yapamayarak...

Etimizden her gün bir parçayı...

Ruhumuzdan bin parçayı...

Onurumuzdan kaç bin parçayı bırakarak yaşıyoruz...

Toprağın altına giremeyenler olarak yerin dibine

giriyoruz anlayacağın...

...

Biliyor musun peki adsız şehit, devleti idare edenler için sen artık sadece taraflardan birisin?

Onlar için şehit de bir, ölen terörist de...

Diyorlar ki bir şehit anası ile ölen bir teröristin anası birdir, ikisi de aynı acıyı çeker...

Anana bu kahpelik rolünü vermeye kalkanları görmedin iyi ki adsız şehit...

Senin ölmen yetmiyormuş gibi, bir de seni o teröristlerle bir tutuyorlar.

Utanmadan evlat acısından söz ediyorlar...

Söyle ey adsız şehit; hangisinin çocuğuyla birliktesin şimdi cennette?!

Söyle hangi politikacının, bürokratın, sözde aydının çocuğu yanında?!

Hiçbirini göremiyorsun değil mi...

Göremezsin çünkü onların çocukları değil şehit olan.

Evlat acısını bilmezler.

Onlar teröristin acısını hissediyorlar.

Şehidi değil teröristi evlat bellemişler.

Dolayısıyla senin ananla değil teröristin anasıyla görüşüyorlar.

Görüşüyorlar, gülüşüyorlar ve numaradan

ağlaşıyorlar...

...

Seni öldürme emrini veren teröristlerin başı Apo şu an hapiste...

Tüm devlet artık onun sözünü bekliyor...

Evet Apo’yu bekliyorlar.

Onun ne kadar önemli olduğundan, onunla anlaşmak gerektiğinden söz ediyorlar.

Senin katilinle barışmaktan söz ediyorlar.

Acıları söndürmekten...

...

Ama senin acını bilen yok ki şehit...

Senin acını umursayan yok ki şehit...

Sen cenaze törenlerinde hatırlanan, sonra unutulansın ey şehit...

Her bayramda, her kandilde, doğum gününde, ölüm gününde kim geliyor mezarının başına ey şehit?

Zavallı anandan, babandan, kardeşinden, eşinden, çocuğundan başkasını gördün mü başında sana dua ederken?

...

Ve onlar teröristlerle pazarlık ederlerken yeni yeni şehitler veriyoruz bir taraftan.

Son şehit Yusuf Tiryakioğlu.

Ordulu bir mehmetçik..

Onun da fotoğrafı yok.

8 Ağustos’ta şehit düşmüş.

Yani bir hafta önce...

Yani “açılım” yaparken bizimkiler, teröristler boş

durmuyor...

...

Evet adsız şehit...

Adsız kahraman...

Mehmetçik...

Sen öldün vatan bölünmesin diye...

Bu ülke de sana söz verdi kanın yerde kalmayacak diye...

Sen sözünü tuttun, sözün için canını verdin...

Ama kanın hâlâ yerde...

Evet şehidim aslanım boşuna mı öldün...

rastgele gezinirken okudum.  paylaşmak istedim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Duygulandım anasını satim :( şerefsizler !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Şehit Acemi Er Arkadaşım Erdal Resimli Listede yer almıyor. Üst Ranzamda Uyurdu. İzin Dönüşümde Otobüste almıştım Haberini, Askeri Jeep Mayına Denk Gelmiş O ve 3 Asker idi Yanlış anımsamıyorsam Şehit Olmuşlardı. Ancak Doğru Bir Konuya Parmak basmışsın. Sanki Unutuldular. Oysa Şehitlere Ve Yaşam Biyografilerine Kolaylıkla Tüm Vatandaşların Ulaşabiliyor Olması Gerekiyordu..

Konuda Acıtasyonda var.. Vaziyet Acı ama Acının Sürdürülmesine Yönelik Acıtasyon Gereksiz idi bence.. Şehitler Asla Boşuna Ölmez. Bir Görev idi Ve Görev Uğruna Ölmek Askerin Kutsal Vazifesidir. Ne Yapalım Kaygusuz Ne Yapalım, Bu Savaşı Bir Şekilde Durdurmayalımmı..! Daha Böyle Dağ Gibi Kaç Gencimizi Vereceğiz Toprağa. Pkk Belası Böyle Bitmiyor. Devletde Gerçekte ne yapıyor nasıl yapıyor Belirsizlik var ama Elimizden ne gelir. Vatandaşız Biz, Varmı bi Fikrin ne yapabiliriz.?

Bak Kaygusuz Kardeşim, Bu Savaş Öyle Yada Böyle Bitirilmesi Gereken Bir Savaş, Bu Savaş Başından Beridir Sağ Ve Sol Çatışmalarının Ürünü Kirli Bir Savaştır. Neden Kirli Biliyormusun, Adam Askerde Kardeşi Pkk lı Gece Çıkan Çatışmada Sabah Kardeşini Öldürdüğünü Gören Askerin Dramınıda İçinde barındıyor. Böylesi Acı Bir Savaşı Cahilliğimiz Yüzünden Başlattık.

Birbirimizden Dış Güçler Böyle Nefret etmemizi İstedi Ve Cahilce Uyduk Bu Nefrete, Bu Acıtasyon Dozajı Yüksek İğneyi Damarlarımıza Enjekte Ettiler Farkında değiliz. Türk Kürt Kardeştir Diyenlerin Bile Vatan Hayini Sayıldığı Bir Düzlemide Biz Kurmadıkmı. Peki Kim Gerçekten Vatansever, Birbirimizi Yokettikten Sonramı Kavrayacağız Acı Gerçeği.?

Kardeşliğin Başka tarifi varmı? Bence Yok,! Gerçekliğin içinde Gerçeklik Arayışımız Belkide En Büyük Körlük değilmidir. Gerçek Olanı Geç Olmadan Uygulamazsak, Sıradaki İğnenin Acıtasyon Dozajı Çok Daha Ani Yokoluşla Eğdeğerdir.

Türk Vatanı İçinde Türklük Kurmaya Çabalamamızda En Büyük Körlük değilmidir. Zaten Türk!!, Zaten Türkiye!..   Üniter Olmak Üniter Kalmak Bilincini Bilmiyenlerimize Sevgi ile Pakala Öğretebilir idik. Pekala İş Aş Ve Yaşanabilir Bir Refah Seviyesinde Halkımızı Bu tür Kötü Fikirlere Kapılmaktan Kurtarabilirdik. Neyse Konu Uzar Gider.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

Konuda Acıtasyonda var.. Vaziyet Acı ama Acının Sürdürülmesine Yönelik Acıtasyon Gereksiz idi bence.. Şehitler Asla Boşuna Ölmez. Bir Görev idi Ve Görev Uğruna Ölmek Askerin Kutsal Vazifesidir. Ne Yapalım Kaygusuz Ne Yapalım, Bu Savaşı Bir Şekilde Durdurmayalımmı..! Daha Böyle Dağ Gibi Kaç Gencimizi Vereceğiz Toprağa. Pkk Belası Böyle Bitmiyor. Devletde Gerçekte ne yapıyor nasıl yapıyor Belirsizlik var ama Elimizden ne gelir. Vatandaşız Biz, Varmı bi Fikrin ne yapabiliriz.?

Bu Savaş Öyle Yada Böyle Bitirilmesi Gereken Bir Savaş, Bu Savaş Başından Beridir Sağ Ve Sol Çatışmalarının Ürünü Kirli Bir Savaştır. Neden Kirli Biliyormusun, Adam Askerde Kardeşi Pkk lı Gece Çıkan Çatışmada Sabah Kardeşini Öldürdüğünü Gören Askerin Dramınıda İçinde barındıyor. Böylesi Acı Bir Savaşı Cahilliğimiz Yüzünden Başlattık.

Birbirimizden Dış Güçler Böyle Nefret etmemizi İstedi Ve Cahilce Uyduk Bu Nefrete, Bu Acıtasyon Dozajı Yüksek İğneyi Damarlarımıza Enjekte Ettiler Farkında değiliz. Türk Kürt Kardeştir Diyenlerin Bile Vatan Hayini Sayıldığı Bir Düzlemide Biz Kurmadıkmı. Peki Kim Gerçekten Vatansever, Birbirimizi Yokettikten Sonramı Kavrayacağız Acı Gerçeği.?

Kardeşliğin Başka tarifi varmı? Bence Yok,! Gerçekliğin içinde Gerçeklik Arayışımız Belkide En Büyük Körlük değilmidir. Gerçek Olanı Geç Olmadan Uygulamazsak, Sıradaki İğnenin Acıtasyon Dozajı Çok Daha Ani Yokoluşla Eğdeğerdir.

Türk Vatanı İçinde Türklük Kurmaya Çabalamamızda En Büyük Körlük değilmidir. Zaten Türk!!, Zaten Türkiye!..   Üniter Olmak Üniter Kalmak Bilincini Bilmiyenlerimize Sevgi ile Pakala Öğretebilir idik. Pekala İş Aş Ve Yaşanabilir Bir Refah Seviyesinde Halkımızı Bu tür Kötü Fikirlere Kapılmaktan Kurtarabilirdik. Neyse Konu Uzar Gider.

Sağ - Sol olaylarını bu pkk-terör ile aynı kefeye koyman bence saçma. Sağ-Sol olaylarınd her iki tarafta ülkelerinin ferahı için, kendi ideolojileri peşinden gittiler, ha doğrulukları tartışılır o ayrı mesele, ama sonuç itibari ile sağ ve sol kesim ortak paydada buluştular, ülkenin bekası, refahı.

Peki pkk-terör ile mehmetçiğin ortak paydası nedir? bana bunu cevapla, bir tarafta ülkesini savunan aslan mehmetçik, diğer tarafta ekmek yediği kaba pisleyen soysuz sürüsü bir avuç köpek soyu.

Hani nerde sağ-sol ilişkisi, ortak paydası, işte shockman sen burda keybediyorsun, kürt kökenliler elbet kardeşimiz, lazlar, çerkezler ile olduğu gibi,

Ama dağdaki it soyu ile mehmetçiği aynı kefeye koymak, mehmetçiğin annesi ile soysuz ların soysuz analarını aynı kefeye koymak aynı derecede soysuzluk, kahbelikdir.

Urfalı çiftçi, ekmeğinin peşinden koşan kürt gaffur abimdir, kardeşimdir,

Siirtli bakkal Arap-Kürt Süleyman abimdir amenna,

ama

Eline bez parçası alan, apo lehine kıçını yırtan, suratından allahın bir kaşık kanı olmayan, ahırdan çıkma kadınsı görünümlü hayvanlar, elinde apo piçinin posterini taşıyan adamlar benim / bizimcan düşmanımızdır....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Bu Savaş Öyle Yada Böyle Bitirilmesi Gereken Bir Savaş, Bu Savaş Başından Beridir Sağ Ve Sol Çatışmalarının Ürünü Kirli Bir Savaştır. Neden Kirli Biliyormusun, Adam Askerde Kardeşi Pkk lı Gece Çıkan Çatışmada Sabah Kardeşini Öldürdüğünü Gören Askerin Dramınıda İçinde barındıyor. Böylesi Acı Bir Savaşı Cahilliğimiz Yüzünden Başlattık.

Sağ - Sol olaylarını bu pkk-terör ile aynı kefeye koyman bence saçma. Sağ-Sol olaylarınd her iki tarafta ülkelerinin ferahı için, kendi ideolojileri peşinden gittiler, ha doğrulukları tartışılır o ayrı mesele, ama sonuç itibari ile sağ ve sol kesim ortak paydada buluştular, ülkenin bekası, refahı.

Peki pkk-terör ile mehmetçiğin ortak paydası nedir? bana bunu cevapla, bir tarafta ülkesini savunan aslan mehmetçik, diğer tarafta ekmek yediği kaba pisleyen soysuz sürüsü bir avuç köpek soyu.

Hani nerde sağ-sol ilişkisi, ortak paydası, işte shockman sen burda keybediyorsun, kürt kökenliler elbet kardeşimiz, lazlar, çerkezler ile olduğu gibi,

Ama dağdaki it soyu ile mehmetçiği aynı kefeye koymak, mehmetçiğin annesi ile soysuz ların soysuz analarını aynı kefeye koymak aynı derecede soysuzluk, kahbelikdir.

ama

Eline bez parçası alan, apo lehine kıçını yırtan, suratından allahın bir kaşık kanı olmayan, ahırdan çıkma kadınsı görünümlü hayvanlar, elinde apo piçinin posterini taşıyan adamlar benim / bizimcan düşmanımızdır....

hoca doğru diyosun iki grupda kendi ideolojileri için uğraşmıştı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

ama

Bence Çarpıtma Sanatını En Güzel Şekilde Uygulamışsın.... Yazımı Tekrar Oku.! Ben Seninkini Sonuna kadar Okudum.!

Mehmetçik ile Eşkiyayı Aynı Kefeye Hangi Cümlemde Sokmuşum İzah etmeni Rica ediyorum. Doğrusu bende Merak ettim Çünkü.

Sonrasında Diğer Sorularına Yanıt Vereceğim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

ama

Bence Çarpıtma Sanatını En Güzel Şekilde Uygulamışsın.... Yazımı Tekrar Oku.! Ben Seninkini Sonuna kadar Okudum.!

Mehmetçik ile Eşkiyayı Aynı Kefeye Hangi Cümlemde Sokmuşum İzah etmeni Rica ediyorum. Doğrusu bende Merak ettim Çünkü.

Hoca tekrar okumama gerek yok, yazı (n) ların, buram buram eşitlik kokuyor...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Bu sehitler bosuna oldu cunku o sehitlerin olmesine neden olan serefsiz apo ne isterse o yapiliyor..

Turkiye kurdistan gibi oldu..

Umuyorum birgun hersey yoluna girer ve eski turkiyemizi geri aliriz..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

ama

Hoca tekrar okumama gerek yok, yazı (n) ların, buram buram eşitlik kokuyor...

Yahu Tamam Fikrini Değiştirmek gibi bir niyetim yok...

Ben Fikrimi Söyledim. Malesef Seni Anlayamadığımdan Tartışamayacağızda demektir. Çünkü Bana Soru bile Yöneltirken Bir Gariplik Seziyorum ama Sadece Allah Hidayete Erdirsin diyorum. Başkada bişey Gelmiyor Elimden.

Kurulu içinde Kurulu Aramaya Devam Edelim, Ne Aradığını Bilmiyen Körler Gibi... Birimiz Birini Hayin Göstererek Show yapsın, Puanları Toplasın. Yesin içsin Keyfine Baksın, Kullandıkları Toprağa Hayin Dedikleride İşinin Tezgahı olsun Bu Oyun Böyle Sürsün. Halk Uyanmasın Diyede Fakir Bırakılsın, Ekmek Telaşından Kimse Başını Kaldıramasın. Boşverin Fikrim işte.

Nede Olsa Show Milliyetçilik Yapmayanı Gözümüz Görmez, Showenist Milliyetçileri Seviyoruz. Gerçekçi Bakış Açısı Bize Zor Geliyor, Bozgunculuk Daha rahat...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Evet.Şehit Atalarım.Siz bu vatan için boşuna öldünüz dedirten hükümet şehitlerimize yanlış yaptın.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

peki sizlerin bi çözümü var mı teröristi yok etmek için.Önüne gelen lanet yağdırıyo..Boşunamı öldüler..Hayır..Peki bilmem kaç senedir bu şerefsizlerle baş edebiliyomuyuz, silahla bitirilebildimi..Bitmedi..Biz çözümünüz varsa konuşun konu açın.Açılan konuların yönü nerden nereye kaydı, amacınız ne anlamıyorum tartışma ortamı mı yaratmak istiyosunuz hit mi toplamak.Bence her ikisinden biri çünkü o şehitlerin boşuna ölmediklerini ben biliyorum ve diğerleride biliyo..

Amacın ne senin arkadaşım

Toplam Hit: 3302 Toplam Mesaj: 20