folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şehidim Aslanım Boşuna Mı Öldün...

Şehidim Aslanım Boşuna Mı Öldün...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    Evet.Şehit Atalarım.Siz bu vatan için boşuna öldünüz dedirten hükümet şehitlerimize yanlış yaptın.

boşuna ölmediler hocam her biri onuruyla şehit oldu. her biri vatanı uğruna öldürüldü vatansızlarca..

üzülme. bugün her birinin kemiklerini sızlatanlar er ya da geç yaptıklarının hesabını verecektir

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

çözümmü istiyorsun. arkadaşım. bak çözüm belli.

apo denen bebek katili idam edilecek.

pkk uzantısı herkes idam edilecek. pkk gösterisi yapanlar tutuklanacak.

dön bak tarihine cumhuriyet zamanında Atatürk ne yapmış.

mecliste pkk nın siyasi uzantısı olmayacak. hepsi yargılanıp hapse girecek.

sen amerikaya boyun eğdikçe yarın senin vatanına göz diktiklerinde öyle bakarsın..

taviz tavizi doğurur derler. merhametle ricalarla yürütülen devlet işleri vatana ihanettir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

dostum şu yazdıklarına objektif bi şekilde bakar mısın?

apo idam edilecek, gösteri yapanlar tutklanacak falan ne demek bunlar ya..

çok basit düşünüyosun yanlış anlama beni, benim hükümetin şöyle şöyle yapması gerekiyo gibi fikirlerim yok ama apo nun idam edilmesinin Türkiye'nin şu an bulunduğu konumda mümkün olamayacağı için böyle birşeyi söylemem mesela..Bütün gösteri yapanları gözaltına alıp (ki mümkün değil) hadi bi kısmını göz altına alıp ertesi günü salıvermenin de hiç bir anlamı yok değilmi..

Aynı zamanda meclisteki 'köpeklerin' yargılanıp hapse atılması şu anki iç gerilimin en kötü seviyesini 10 a katlayacağını düşünürsek bu da pek mümkün değil, hem dokunulmazlık denen bi olay var gerçi tamamenmi yoksa bazı istisnai durumları var mı dokunulmazlığın bilmiyorum ama bu yüzdende pek birşey yapmak mümkün değil gibi gözüküyo.

yapacak birşey yok abicim bence herkes önce bireysel sorunlarının altından kalksın sonra memleket meselelerine el atsın...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tabi böyle ezikçe devam edilsin. taviz versin devlet devam etsin böyle hop oynaya hop kalkmaya.

Başı dik Devlet olsaydı kimseden emir almadan gerekeni yapmasını bilmişti.

ama yazık. cesur yürekli insanlar yok ne yapacaksın.gün geldiğinde dediklerimi onaylayacaksınız lakin çok geç olacak.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    kalkın ayağa mezar yan gelip yatma yeri değildir !!!!

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

Sağ - Sol olaylarını bu pkk-terör ile aynı kefeye koyman bence saçma. Sağ-Sol olaylarınd her iki tarafta ülkelerinin ferahı için, kendi ideolojileri peşinden gittiler, ha doğrulukları tartışılır o ayrı mesele, ama sonuç itibari ile sağ ve sol kesim ortak paydada buluştular, ülkenin bekası, refahı.

Peki pkk-terör ile mehmetçiğin ortak paydası nedir? bana bunu cevapla, bir tarafta ülkesini savunan aslan mehmetçik, diğer tarafta ekmek yediği kaba pisleyen soysuz sürüsü bir avuç köpek soyu.

Hani nerde sağ-sol ilişkisi, ortak paydası, işte shockman sen burda keybediyorsun, kürt kökenliler elbet kardeşimiz, lazlar, çerkezler ile olduğu gibi,

Ama dağdaki it soyu ile mehmetçiği aynı kefeye koymak, mehmetçiğin annesi ile soysuz ların soysuz analarını aynı kefeye koymak aynı derecede soysuzluk, kahbelikdir.

Urfalı çiftçi, ekmeğinin peşinden koşan kürt gaffur abimdir, kardeşimdir,

Siirtli bakkal Arap-Kürt Süleyman abimdir amenna,

ama

Eline bez parçası alan, apo lehine kıçını yırtan, suratından allahın bir kaşık kanı olmayan, ahırdan çıkma kadınsı görünümlü hayvanlar, elinde apo piçinin posterini taşıyan adamlar benim / bizimcan düşmanımızdır....

Bence Çarpıtma Sanatını En Güzel Şekilde Uygulamışsın.... Yazımı Tekrar Oku.! Ben Seninkini Sonuna kadar Okudum.!

Mehmetçik ile Eşkiyayı Aynı Kefeye Hangi Cümlemde Sokmuşum İzah etmeni Rica ediyorum. Doğrusu bende Merak ettim Çünkü.

Sonrasında Diğer Sorularına Yanıt Vereceğim.

Hoca tekrar okumama gerek yok, yazı (n) ların, buram buram eşitlik kokuyor...

Eşitlik zoruna mı gitti? Yani ırklara etnik gruplara göre yönlere göre mi adalet sağlıycaz hukuk sistemi oluşturucaz.Öldürerek bu lanet savaşı bitirebilceğini düşündüğün için senin gibiler yüzünden o fotoraftakilerin hepsi ölü.Soysuzların annesi demişsin eminim sen allaha sormuşsundur ben türk doğmak istiyorum diye.Ne kadar ufak karakterli olduğun gözyaşı akıtan anneleri o ona ait buda buna ait diye ayrı kefeye koyduğun o anneler.Acaba çocuğu dağa çıksın diye yalvarmış mıdır ölümle oyun oyna diye yalvarmış mıdır onu kaybetmek için çaba sarfetmiş midir?Kefeye koyduğun anneler senin inandığın dindede ırk şekil şemal gözetmeksizin kutsal kabul edildiğini hatırla istersen.Sen ya müslüman değilsin ya da için karmakarışık neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyosun.

Shockman iyi söylemiş sağ ve sol kavgasının bi sonucudur bu savaş.Sizin zırtlar vadisinde ilgiyle izlediğiniz derinlerdeki devlet müsvettesi adamlardır bu savaşı başlatanlar.Devlet şiddetle başa çıkamayınca ajanlar sokmuştur topluluklara.Perinçek gibi apo gibi vs.Daha sonra devlet inanılmaz yetki ve karanlık bi çember sağladığı bu adamlarla başa çıkamamıştır bkz. apo.Bu adamlar ya öldürülürler ya estetik ameliyat olurlar yada etnik kitleleri devlete kışkırtırlar devlete cephe alırlar.

Batının istediği model bi adamsın düşmanlık kan üzerine beslediğin nefretinle batıya çok para kazandırırsın sonra emperyalizme karşıyız şöyleyiz böyleyiz diye çığırır durursun.Sen her şeyi çok mikro dar çerçeveden bakmayı çok iyi beceriyorsun.Yorum yeteneği sıfır.Bizler bu olayları bilmeyecek kadarda aptal değiliz icabında.Yani neyin ne olduğunu izah etmene gerek yok bize kan dökülmeden bi çözüm söyle sadece başka bişey istemiyoruz senden.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

Sağ - Sol olaylarını bu pkk-terör ile aynı kefeye koyman bence saçma. Sağ-Sol olaylarınd her iki tarafta ülkelerinin ferahı için, kendi ideolojileri peşinden gittiler, ha doğrulukları tartışılır o ayrı mesele, ama sonuç itibari ile sağ ve sol kesim ortak paydada buluştular, ülkenin bekası, refahı.

Peki pkk-terör ile mehmetçiğin ortak paydası nedir? bana bunu cevapla, bir tarafta ülkesini savunan aslan mehmetçik, diğer tarafta ekmek yediği kaba pisleyen soysuz sürüsü bir avuç köpek soyu.

Hani nerde sağ-sol ilişkisi, ortak paydası, işte shockman sen burda keybediyorsun, kürt kökenliler elbet kardeşimiz, lazlar, çerkezler ile olduğu gibi,

Ama dağdaki it soyu ile mehmetçiği aynı kefeye koymak, mehmetçiğin annesi ile soysuz ların soysuz analarını aynı kefeye koymak aynı derecede soysuzluk, kahbelikdir.

Urfalı çiftçi, ekmeğinin peşinden koşan kürt gaffur abimdir, kardeşimdir,

Siirtli bakkal Arap-Kürt Süleyman abimdir amenna,

ama

Eline bez parçası alan, apo lehine kıçını yırtan, suratından allahın bir kaşık kanı olmayan, ahırdan çıkma kadınsı görünümlü hayvanlar, elinde apo piçinin posterini taşıyan adamlar benim / bizimcan düşmanımızdır....

Bence Çarpıtma Sanatını En Güzel Şekilde Uygulamışsın.... Yazımı Tekrar Oku.! Ben Seninkini Sonuna kadar Okudum.!

Mehmetçik ile Eşkiyayı Aynı Kefeye Hangi Cümlemde Sokmuşum İzah etmeni Rica ediyorum. Doğrusu bende Merak ettim Çünkü.

Sonrasında Diğer Sorularına Yanıt Vereceğim.

Hoca tekrar okumama gerek yok, yazı (n) ların, buram buram eşitlik kokuyor...

Yahu Tamam Fikrini Değiştirmek gibi bir niyetim yok...

Ben Fikrimi Söyledim. Malesef Seni Anlayamadığımdan Tartışamayacağızda demektir. Çünkü Bana Soru bile Yöneltirken Bir Gariplik Seziyorum ama Sadece Allah Hidayete Erdirsin diyorum. Başkada bişey Gelmiyor Elimden.

Kurulu içinde Kurulu Aramaya Devam Edelim, Ne Aradığını Bilmiyen Körler Gibi... Birimiz Birini Hayin Göstererek Show yapsın, Puanları Toplasın. Yesin içsin Keyfine Baksın, Kullandıkları Toprağa Hayin Dedikleride İşinin Tezgahı olsun Bu Oyun Böyle Sürsün. Halk Uyanmasın Diyede Fakir Bırakılsın, Ekmek Telaşından Kimse Başını Kaldıramasın. Boşverin Fikrim işte.

Nede Olsa Show Milliyetçilik Yapmayanı Gözümüz Görmez, Showenist Milliyetçileri Seviyoruz. Gerçekçi Bakış Açısı Bize Zor Geliyor, Bozgunculuk Daha rahat...

Bakıyorumda Osman Pamukoğlunu izleyip  kelime dağarcığını geliştirmişin :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    3 cuval komur 4kılo  patatese oy satanlar sadece oylarını degıl baska nelerı sattıklarının net bır goruntusu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaqeStorM
    RaqeStorM's avatar
    Erkek
    Yaw Türkiyeyi seven var sevmeyen var hep bu yabancı devletlerin stratejisi amq Amq pkk pezevenklerini yediriyo içiriyo içimizden bölmeye çalıyolar ama bence bu vatan bölünmezzzzzzz Şehitlerimizinde elimden geldikçe her cami çıkışında bi fatiha okurum buda insanlık gereğine Dahada anlıyamadım nasıl insanlık nasıl dünya nasıl değişik ve kötü amaçlı düşünceler:S
Toplam Hit: 3300 Toplam Mesaj: 20