Şehirler Arası Otobüs Firmasında Hırsızlık Olayı İle İlgili Fikir
-
merhaba antalya dan istanbula gelirken otobüste televizyonlar çalışmadığı için bilgisayarımı çıkartıp internet kullandım. yaklasık 1 saat sonra toplayıp üstteki rafa çantanın içine tekrar koydum. mollarda ihtiyaç için aşşağı inip otobüs kalkarken yerime oturup istanbula kadar bir daha çantaya bakmadım. istanbul da otogarda indiğimde çantama el attığımda çantamda bilgisayarımın olmadığını fark ettim. otobüs firmasında tutanak tutturdum. aynı otobüste seyahat eden kişilerin listesi mevcut. firma yetkilisi herkezin telefon numarası oldugunu söyledi. polise yarın tutanak tutturacağım fatura istiyorlar.
yapılması gereken başka bir şey varmıdır. fikir verirseniz sevinirim. bütün şirket bilgilerim içinde olduğu için önemli.
-
bizim şirkette bi arkadasın gitti bilgisayarı. tutanak tutuldu ama bulunamadı. yuksek ihtimalle otobus yolcularından olmaz alan.
geçmiş olsun kardeşim umarım seninki bulunur.
bildiğim kadarıyla yaptıklarının dışında birşey yapmak gerekmiyor.
-
kusura bakmada senin mallığınmış biraz o
-
daha öncedenN böyle ikiİ tane daha olLay olmÜş bulunmuş Firmaya ait otobüslERde o yüzden belki diye bir beklentim var yapılacak başka bir eşy varsa yapayım bulunursa çok güzel olur.
-
DJ_Alper bunu yazdı
ne alakası var hacı otobüste uyumadanmı gelıyorsun
-
blackdeath bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Hiç birzaman notebookumu yanımdan ayırmam üsteki rafa lokum şekerleme dışında birde montum dışında birşey koymam
koyduğum montun ceplerini boşaltırım valizimde giyisi ve kişisel bakımdan başka birşey bulundurmam
hayatım yollarda geçti a.q uyanık olacaksın :) birde yanındakiyle fazla muhabbete girmeyeceksin
-
Valla hoca ne diyim geçmiş olsun.
Ama zor yani bulunması.
-
DJ_Alper bunu yazdıblackdeath bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Hiç birzaman notebookumu yanımdan ayırmam üsteki rafa lokum şekerleme dışında birde montum dışında birşey koymam
koyduğum montun ceplerini boşaltırım valizimde giyisi ve kişisel bakımdan başka birşey bulundurmam
hayatım yollarda geçti a.q uyanık olacaksın :) birde yanındakiyle fazla muhabbete girmeyeceksin
hacı tuvaletede notebookla mı gidiyosun molada =)
-
Hocam inşallah bulunur. Alan kişinin otobus yolcularından birisi olduğunu hiç sanmıyorum.
hocam araçlarda zaten eşyalarınızı araçta bırakmayın diye uyarıyorlar.
İyi bir deneyim olmamış ama bir daha önemli eşyalarını araçta bırakmazsın.
-
numune bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıblackdeath bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
ben gidiyorum :W bilgisayar sırt cantamda atıyorum sırtıma gidiyorum :W
-
numune bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıblackdeath bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
evet