Şehirler Arası Otobüs Firmasında Hırsızlık Olayı İle İlgili Fikir
-
numune bunu yazdıBico bunu yazdınumune bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıHelyum bunu yazdınumune bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıblackdeath bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
kusura bakmada senin mallığınmış biraz o
ne alakası var hacı otobüste uyumadanmı gelıyorsun
Hiç birzaman notebookumu yanımdan ayırmam üsteki rafa lokum şekerleme dışında birde montum dışında birşey koymam
koyduğum montun ceplerini boşaltırım valizimde giyisi ve kişisel bakımdan başka birşey bulundurmam
hayatım yollarda geçti a.q uyanık olacaksın :) birde yanındakiyle fazla muhabbete girmeyeceksin
hacı tuvaletede notebookla mı gidiyosun molada =)
ben gidiyorum :W bilgisayar sırt cantamda atıyorum sırtıma gidiyorum :W
bende :)
neyseki tek değilmişim :D
zor olmuyomu lan :D
Her tuvalette askı var as cantayı işini bitirdiğinde al git ne var bunda zor olan :W
ben şu ana kadar öle bişey görmedim hacı =)
Oda senin koyunluğun hocam:))
-
Bico bunu yazdınumune bunu yazdıBico bunu yazdınumune bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıHelyum bunu yazdınumune bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıblackdeath bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Hiç birzaman notebookumu yanımdan ayırmam üsteki rafa lokum şekerleme dışında birde montum dışında birşey koymam
koyduğum montun ceplerini boşaltırım valizimde giyisi ve kişisel bakımdan başka birşey bulundurmam
hayatım yollarda geçti a.q uyanık olacaksın :) birde yanındakiyle fazla muhabbete girmeyeceksin
Her tuvalette askı var as cantayı işini bitirdiğinde al git ne var bunda zor olan :W
hem askıyada gerek yok :W işedigin surece sırtında sessiz sessiz duruyo :F yok abi ben zıcıcam diyosan onun icinde belden baglamalı bi cantan olması lazım :F
hahahahaha bu kadar teknik bilgi yeter :D
-
Helyum bunu yazdıBico bunu yazdınumune bunu yazdıBico bunu yazdınumune bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıHelyum bunu yazdınumune bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıblackdeath bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
hem askıyada gerek yok :W işedigin surece sırtında sessiz sessiz duruyo :F yok abi ben zıcıcam diyosan onun icinde belden baglamalı bi cantan olması lazım :F
hahahahaha bu kadar teknik bilgi yeter :D
harbi yok askı maskı hacı cuma günü bakıcam yine ama , işeme için sorun değil hacı zıçma yetenek istiyo :D
-
ben de hep otobüste bırakıyodum ya la :) iyi başıma bişey gelmemiş. bundan sonra yanıma alayım bacak arası taktiğini de uygulayayım :)
-
Geçmiş olsun hocam,
Ne kadar değerli elektronik eşyam varsa hepsini laptop çantama dolduruyorum, bacağımın arasına alıyorum yolculukta.
Zaten zorla aldım hepsini götü başı dağıtırım Allah etmesin giderse,
işerken de sırtımda takılıdır yani.
Sıçma olayını henüz denemedim çok şükür.
18,4" laptop, denersem geriye doğru yatırır sanırım :D