Sehirlersavasi Yeni Cikmis
-
Selam genclik,
ogame gibi (gibisi degil bayagi bir benziyor) 100% Turk yapimi yeni bi oyun cikmis www.sehirlersavasi.com die. Amac Turkiyeyi ele gecirmek filan... Ilgilenen olursa die seettim.
-
Bence tutmaz kanqa. Yabancı bişey olsaydı bizim Türk ler hemen üye olurdu. Ama bunun tutacağı %10 ben sana söleyim :)))
-
ben oynuyorum walla, aslinda biraz garipte kacmiyo degil, hep alismisiz amk yabanci isimlere simdi Corumun bilmemne ilcesinin bilmemne karargahina saldiri yapinca ne oluyo lan oluyosun. Bide adam kendi memleketinden birine savas acamiyo, vicdani elvermiyo:D:D:D :P
-
jerry bende simdi sayende bi heves ettm basladim ogamede bi hevesle baslamistm ama cok oynamamstm simdi sikintidan bu yaz baya oynarim ama bole tek olmuo haci ittifak filanmi kursak yada sizin ittifak varsa beni de alin be
-
oynarız be hacı şekilliymiş
-
diyarbakıra girdim demin :D..
ordum bile var artık :p -
kayıt oldum oynayalım bakalm : )
-
bende uye oldum başladım hemen fena deil hoşuma gitti
-
bu baya ogame imsi bişi ama olsun konuyu sewdim brz takılam bakam
-
beyler ozmn bi ittifak kurak bole tek tabanca neree kadar
-
harp akademisini 15 dakikada kurdum!..
şimdi 25 gün pc açıkmı kalacak!..çok abartmışlar daha 1,30 saatte tamamlanan war..ben onumu beklicem a.qMimari Teknolojiyi arttirdikça her türlü üretim süreniz yari yariya düsecektir fakat bu gerçekten pahali bir teknolojidir. Gereken --> Petrol:1000000 - Gida:500000 - Altin:100000 Yapım Süresi :25 Gün
Toplam Hit: 12910 Toplam Mesaj: 103