Sehirlersavasi Yeni Cikmis
-
ibo az bekle hacı savaşın sonucu gelmiş sana birazdan şeyde gelir ganimetlerde gelir..
-
Lan bu arada bu oyuna hala devam edıoz şimdi yeni bi strateji uyguluoz casus masus baya bişeler örendim ne entrikalar dönüyormuş anasını satiym nese hadi gazamız mübare k ola :D
-
Ben az Önce başladım arkadaşalar. Dikkat ettiyseniz Her kademe için garanti PETROL istiyor bu bakimdan Enerjiyi 25. seviyeye kadar getirip sonra Petrole asilacaigm. tabi arada 3 5 dk lik kısımalrıda geliştirirm.
-
Güneş Enerjisi- (0 Adet Var)
1Enerji üretiminizin yetersiz kaldığı durumlarda bu basit yöntemle enerji üretiminizi arttırabilirsiniz. Gereksinim --> Gıda:2000 - Altın:500 Baraj - Kademe (3) 0:05:38
Iptal EtOyunada ilerledikçe barajlardan elde edeceginiz enerji miktarinin önemi daha fazla belirginlesecek.. Gereken --> Petrol:253 - Gida:101 Yapım Süresi :6 Dakika Arkadaşlar sizce ikiside aynı işemi yariyor?
-
Arkadaşlar birde PETROL haricinde diger binaların saatylik üretimlerini göremiyoruz. Bu problem bende mi ?
-
buna benzer scriptlerin olduğu bi adres ya da ücreti ne kadar olur bilgisi olan varmı?
-
her zaman en iyisi baraj en bereketlisi baraj her yönden
-
bir tane sömürgem de oldu. filo basmıyorum parayı sürekli savunmaya basıyorum. 20 a6 10 mg gözcü kuleleri roket vs. iki gün tatil koydum çok geride kaldım yoksa puanı 300'e dayamıştım. zevkli bişey. bu arada en kısa sürede sosyolog basıp sömürge yapın ve onu kasın. çok deli para yapıyor :|
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
Lan bu arada bu oyuna hala devam edıoz şimdi yeni bi strateji uyguluoz casus masus baya bişeler örendim ne entrikalar dönüyormuş anasını satiym nese hadi gazamız mübare k ola :D
-----------------------------:) hehe:)
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
KGD bunu yazdı:
-----------------------------şimdi bn bşa bi yerde karargah kurdum o karargahı yönetemiomuyum yada yönetiosam nası olcak
-----------------------------sayfanın üstünde karargah yazıyor ordan diğer karargahını seç gerisine devam et öyle işte
-----------------------------abi olmuyo ya kafayı yedim yoladığım askerlerde orda kaldı amq
edit:buldum aqm beynime koyım
Toplam Hit: 12909 Toplam Mesaj: 103