folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Sehirlersavasi Yeniden Basliyor (10 Eylul)

Sehirlersavasi Yeniden Basliyor (10 Eylul)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar,

Bildiginiz gibi sehirlerSavasi oyunu tahribat ailesinden katilan arkadaslarla bayagi cekismeli hale gelmisti. Oyunda tahribat ailesene yardimci olan tum arkadaslari cani gonulden kutluyorum, tesekkur ediyorum. (Ozellikle, Spark, Heyet, Atak Attack, illegal, stifler ve nickini tam hatirlayamadim diger arkadaslar:D)

Zorlu, uykusuz ve yorucu gunler gecirdik beraber, casuslarla, ajanlarla, serefsizlerle, ugrastik, cok caba harcadik ve Tahribati cok iyi yerlere getirdik. Bir kez daha farkimizi hissettirdik:)

Oyun bir suredir kapaliydi, bakima almislardi. Simdi yeniden basliyor, yeni bir yuz ile baslangic yapiyor.

Oyunda tekrar basarili olmak icin yeni yapilanmaya gececegiz. Biliyorum, cogunuzun okulu acildi, derslerle hayatla ugrasmaktasiniz. Sizlerden istegin en azindan oyuna uye olmaniz ve ilk versiyondaki TBT-Bu Vatan Bolunmez ittifakinin tekrar yapilanmasina dahil olmaniz, elinizden geldigi kadar cabalamaniz.

Umarim ilk versiyonunda gosterdigimiz basariyi tekrar gosteririz, TAHRIBAT'i altin harflerle insanlarin beynine kaziriz.

Oyun acildiktan sonra bana, rem, isminden ulasabilirsiniz, mesaj atabilirsiniz.

Hepinize tekrar tesekkurler:):):)

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Tesekkurler rem kardesim iyiki actin basligi  yeniden oyuna baslarken eski katilimi gormek istiyoruz.Tahribat olarak ittifak kurdugumuzda ve oyuna basladigimizda  oyun 1-2 ay onceden baslamisti zaten fakat  10 eylulde oyun yeni surumuyle basliyor yani herkez ayni anda baslicak tahribat olarak ayni anda baslicaz.Lutfen kisa oynucaksiniz bile hesap acip oyuna girip ittifakimiza gelin.Insallah oyun acildigi anda hesaplari acip  ilk 100 de hepimiz iyi yerlerde olucaz oyunda :)

((((Dip not eger okursan => dacemeron abi hadi oyun yeni basliyoken sende katil yahu :) sensiz zevki olmuyor nerde o eski ogame gunlerimiz tahribat ittifakindayken ))))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    entrika
    entrika's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende oranın scripti + db si var satabilirim :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

entrika bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende oranın scripti + db si var satabilirim :)

aman satma sen :D internete acik acik yaz  gecen oyundan yetkili 1-2 kisi ile gorusuyoduk , oyunun db sini filan caldilar sorusturma actik takip filan var diyolardi.demek sen osun kardesim :)  bilmiyorum ne kadar dogru tabi bunu yapmismidirlar takip varmidir sadece konusmada oyle duydum aslan. neyse sende varsa bari ucretsiz verse kurcalayalim nasil yapilmis goz gezdiririm para cikmaz valla :) msn:* istersen gel konusalim bi gorusur muhabbet ederiz :)

neyse arkadaslar  sizlere tekrardan cagrim  10 eylulde oyuna baslayin hep beraber tahribat ailesi olarak 1. olalım. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    belese versene nasi muritsin sen,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Erkek
    Sitesi nedir bu oyunun ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

AzoPelo bunu yazdı:
    Sitesi nedir bu oyunun ?

http://www.sehirlersavasi.com/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Erkek
    Tşkler hacı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    heyet hariç tahribat ittifağında baya elemanı sömürmüştüm. başta stifler,musket olmak üzere :F gelmiorm la ittifağınıza zorlamı :P
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

rica ederiz efenim. herzaman

lordmax olm artislşik yapma sende gel gruba  hadi bağalım  yoksa ilk iş sana çökecem :D

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    oyun nasıl bişe? bende gelirim belki..
Toplam Hit: 4675 Toplam Mesaj: 22