folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Sehirlersavasi Yeniden Basliyor (10 Eylul)

Sehirlersavasi Yeniden Basliyor (10 Eylul)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

Tolgajan bunu yazdı:
    -----------------------------
    oyun nasıl bişe? bende gelirim belki..

Realkurd'un tabiri ile ogame'in yandan yemisi:D:D Web tabanli strateji oyunu. Bu arada coder'lardan ogrendigim kadariyla oyun sifirdan baslayacak, ve uretim eskisine gore 10 kat fazla olacak. Yani madde kitligi artik cekilmeyecek, coook garip bir oyun olcak.... 

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    hani lan 10 eylül oldu hala başlamadı oyun

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

ya tbt den ilk üye olanlardanım ilk tbt ittifagınıda ben actım sora sarmadı amk oyunu (: tatile fln gidncede yni ittfak olşmuş bnde gec hbrdar oldum vs vs nese :D

bi mfya oyunu var www.barafranca.com fenaa sarıo shrlersavasna göre cok daa zvkLi bnce.. geLen olrsa msj atsın nick im Bozcan (:

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek
    abi ben knightfight oynadım ogame yide biraz biliyom ama katılım ii olursa bende gelirim yane  banada haber verin başlarken size kolay gele.

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    BozcaN bunu yazdı:

ya tbt den ilk üye olanlardanım ilk tbt ittifagınıda ben actım sora sarmadı amk oyunu (: tatile fln gidncede yni ittfak olşmuş bnde gec hbrdar oldum vs vs nese :D

bi mfya oyunu var www.barafranca.com fenaa sarıo shrlersavasna göre cok daa zvkLi bnce.. geLen olrsa msj atsın nick im Bozcan (:

hocam biraz anlatsan şu oyunu? 

çocuktum,büyüdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Erkek
    BozcaN bunu yazdı:

O Oyunda Sadece Bi Babalık Yapamadım . Capodecina ' ya Kadar Yukseldim . % 126 Bruglione Iken Savasta Bi Kızdan Back Fire Yedim Öldüm :) Omerta Çok Sağlam Oyundur Ama Kasmak İçin Harbi Harbi Günde 4-5 Saat Uyuyup Geri Full Oyuna Bakmanız Lazım . Yani Dış Dünya İle Full Koparsınız. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

Empty-suit 

Deliveryboy/girl

Picciotto

Shoplifter

Pickpocket

Thief

Associate

Mobster

Soldier

Swindler

Assassin

Local Chief

Chief

Bruglione

CdC/GF/FL

seviyeler bnlar da ona hacı fena kasmşsın sen (:

ya şimdk bi mfyasın sen , ilk bşlarda araba calarak para kazanıosun daa sora silh alıosun ve rakı şişesi vrmaya b şlıosun bölece nişncılıın gelişio. nişncılık gelştikten sora adam öldrmeye hazr oluosun. arada tabiiki sclar işliosun araba calmaya her daim devm ediosun. gnde 3-4 saat uyu devamnda kas die bişii yok :D

gnde 3-4 saat kassan yetrLi bn öle yapıom şuan pckpocket btmek üzere öle işte.. 

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Erkek

Valla Hacım Günde 3-4 Saat Kasarak Afedersin Ama Bi B*K  Olaman :) Bu Oyunu Oynicaksanız Ana Sitede Yani .com da oynicaksınız . Türk Sitesi  .gen.tr de tadı çıkmaz .com kadr da ii değildir. Com da Yabancılar Daha Fazla Olduğundan Savaşlar Genelde Gece Olur . Saat 12 den sonra başlar çatışma :) O Nedenle Geceleri Oyun Başında Olmalısınız . Genelde 5-6 Tanede Türk Ailesi Olur . Lioni Ailesi En Güçlüsüdür . Elemanları Tecrübelidir . Girerseniz Oraya Girin :)

Öldüğüm Geceki Çektiğim Son Resim :      http://img404.imageshack.us/img404/8262/ome5tb8.jpg         ( Oyunda 92. İdim )

Buda 97. İken Çektiğim Resim :   http://img503.imageshack.us/img503/2598/ome4ic7.jpg

İsmimin Ustunu Bulanıklaştırdım Adımızı Kullanıp Reisliğimizin Şanını Lekeyecek Arkadaşlar Çıkar Diye :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SS_Thunder
    SS_Thunder's avatar
    Erkek

"YARIN YAYINDAYIZ!"  diyor site :D

hızlı bi giriş yapalım bu sefer.. hadi hayırlı olsun... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek

eveeeeet  oyun geri gelmiş

hadi başlayalım ben giresun tireboluda başladım :D 

Hoşgörü
Toplam Hit: 4880 Toplam Mesaj: 22