Sehirlersavasi Yeniden Basliyor (10 Eylul)
-
Tolgajan bunu yazdı:
-----------------------------
oyun nasıl bişe? bende gelirim belki..
-----------------------------Realkurd'un tabiri ile ogame'in yandan yemisi:D:D Web tabanli strateji oyunu. Bu arada coder'lardan ogrendigim kadariyla oyun sifirdan baslayacak, ve uretim eskisine gore 10 kat fazla olacak. Yani madde kitligi artik cekilmeyecek, coook garip bir oyun olcak....
-
hani lan 10 eylül oldu hala başlamadı oyun
-
ya tbt den ilk üye olanlardanım ilk tbt ittifagınıda ben actım sora sarmadı amk oyunu (: tatile fln gidncede yni ittfak olşmuş bnde gec hbrdar oldum vs vs nese :D
bi mfya oyunu var www.barafranca.com fenaa sarıo shrlersavasna göre cok daa zvkLi bnce.. geLen olrsa msj atsın nick im Bozcan (:
-
abi ben knightfight oynadım ogame yide biraz biliyom ama katılım ii olursa bende gelirim yane banada haber verin başlarken size kolay gele.
-
BozcaN bunu yazdı:
-----------------------------ya tbt den ilk üye olanlardanım ilk tbt ittifagınıda ben actım sora sarmadı amk oyunu (: tatile fln gidncede yni ittfak olşmuş bnde gec hbrdar oldum vs vs nese :D
bi mfya oyunu var www.barafranca.com fenaa sarıo shrlersavasna göre cok daa zvkLi bnce.. geLen olrsa msj atsın nick im Bozcan (:
-----------------------------hocam biraz anlatsan şu oyunu?
-
BozcaN bunu yazdı:
-----------------------------ya tbt den ilk üye olanlardanım ilk tbt ittifagınıda ben actım sora sarmadı amk oyunu (: tatile fln gidncede yni ittfak olşmuş bnde gec hbrdar oldum vs vs nese :D
-----------------------------O Oyunda Sadece Bi Babalık Yapamadım . Capodecina ' ya Kadar Yukseldim . % 126 Bruglione Iken Savasta Bi Kızdan Back Fire Yedim Öldüm :) Omerta Çok Sağlam Oyundur Ama Kasmak İçin Harbi Harbi Günde 4-5 Saat Uyuyup Geri Full Oyuna Bakmanız Lazım . Yani Dış Dünya İle Full Koparsınız.
-
Empty-suit
Deliveryboy/girl
Picciotto
Shoplifter Pickpocket Thief Associate Mobster Soldier Swindler Assassin Local Chief Chief Bruglione CdC/GF/FLseviyeler bnlar da ona hacı fena kasmşsın sen (:
ya şimdk bi mfyasın sen , ilk bşlarda araba calarak para kazanıosun daa sora silh alıosun ve rakı şişesi vrmaya b şlıosun bölece nişncılıın gelişio. nişncılık gelştikten sora adam öldrmeye hazr oluosun. arada tabiiki sclar işliosun araba calmaya her daim devm ediosun. gnde 3-4 saat uyu devamnda kas die bişii yok :D
gnde 3-4 saat kassan yetrLi bn öle yapıom şuan pckpocket btmek üzere öle işte..
-
Valla Hacım Günde 3-4 Saat Kasarak Afedersin Ama Bi B*K Olaman :) Bu Oyunu Oynicaksanız Ana Sitede Yani .com da oynicaksınız . Türk Sitesi .gen.tr de tadı çıkmaz .com kadr da ii değildir. Com da Yabancılar Daha Fazla Olduğundan Savaşlar Genelde Gece Olur . Saat 12 den sonra başlar çatışma :) O Nedenle Geceleri Oyun Başında Olmalısınız . Genelde 5-6 Tanede Türk Ailesi Olur . Lioni Ailesi En Güçlüsüdür . Elemanları Tecrübelidir . Girerseniz Oraya Girin :)
Öldüğüm Geceki Çektiğim Son Resim : http://img404.imageshack.us/img404/8262/ome5tb8.jpg ( Oyunda 92. İdim )
Buda 97. İken Çektiğim Resim : http://img503.imageshack.us/img503/2598/ome4ic7.jpg
İsmimin Ustunu Bulanıklaştırdım Adımızı Kullanıp Reisliğimizin Şanını Lekeyecek Arkadaşlar Çıkar Diye :)
-
"YARIN YAYINDAYIZ!" diyor site :D
hızlı bi giriş yapalım bu sefer.. hadi hayırlı olsun...
-
eveeeeet oyun geri gelmiş
hadi başlayalım ben giresun tireboluda başladım :D