Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkkan'ın Ölüm Yıl Dönümü
-
Hizbullah terör örgütünün çökertilmesinde en büyük rolü oynamıştı.
Ali Gaffar Okkan şehit edildiğinde Diyarbakır Caddeleri bu hali almıştı;

Kim öldürdü niye öldürdü halen belli değil.
Ama doğru olan insanlar birini sevince bazıları onun yaşamasını istemiyor.
Wikipedia'da suikast böyle anlatılmış:
...
Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü görevinde iken 24 Ocak 2001 günü saat 17:40 sıralarında makâmından Valilik Binası'na seyir hâlinde iken, Sezâi Karakoç Bulvarı üzerinde Et Balık Kurumu ile Eflâtun Park arasında, kimliği belirsiz kişilerce pusuya düşürülerek açılan ateş sonucu olay yerinde şehit edildi.Saldırıyı düzenleyenler bu saldırıda uzun namlulu tüfekler kullanmışlardır.Şehit Gaffar Okkan'ın kafasından 17 kurşun çıkartılmıştır.
Bu cinâyet hâlâ çözülememiş olmakla birlikte, ya Hizbullah ya da JİTEM tarafından işlenildiği iddia edilmektedir. Hakkında pek çok gazete yazısı ve kitap yazıldı. Ayrıca Gaffar Okkan'ın hayatını ve bu suikastı konu alan "3310 Öldürüldü" isimli kitap Emrah Gürkan tarafından kaleme alındı....
Allah rahmet eylesin diyorum ölümünün 9. yılında saygı ile anıyorum..
-
Allah Rahmet eylesin. Böyle bir adama kıyanların yatacak yerleri yok.Şehidimizin Mekanı Cennet Bahçelerinden bir bahçe olsun...
-
bütün faili meçhulleri jitem e iteleyin.. Bu cinayet çözüldü.ABD tarafından işlendi hatta ve hatta deliyürek bumerang cehenneminde anlatıldı izlemeyenler indirip izlesin bi yerlerden. 3310 Öldürüldü isimli kitabida bir türlü bulamadım hiçbi yerde yok bulan varsa veya elinde varsa pm atabilirmi? Vali recep yazıcıoğlundan sonra en sevdiğim ve en değer verdiğim şahsiyetten birisiydi..
-
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Deli Yürek Bumerang Cehennemi çok kral filmdir 9 defa izledim.Hala da ara sıra takar izlerim.Girişteki müzik bitirir zaten :) Tavsiyedir
-
Allah rahmet eylesin.Diyarbakır halkı ile polisi devleti barıştırmaya calıstırdıgını bılıyorum.Örnek olsun gelecegimize insallah.
-
Başlığı düzelttirirsen sevinirim Hayvancığım... Ölümünün değil şehit edilişinin...
-
Yaradan gani gani rahmet eylesin...!
-
Allah Rahmet Eylesin
-
gaffar babayı unutmak mümkün mü mekanı cennet olsun.
gaffar baba ile ilgili hazırlanmış bir video.
http://www.youtube.com/watch?v=Fs6caH5bmZo
-
Katili bulunamadı. ee devlet niye "ben öldürdüm" desin ki..
Adam gibi adam bulmak zordur bu ülkede. Olanları da zaten harcıyorlar.
-
ben diyarbakıra atandığım sene şehid edildi.
konuştuğum hemen hemen her diyarbakırlı ''hayatımda tek bir polis sevdim oda gaffar'' diyordu.
çok gördüler..
kim öldürdü diye sormanın bir manası bile yok. bunu diyarbakırdaki 10 yaşındaki çocuklarda bilir.
jitem öldürdü. hizbullaha yıktı. ki zaten hizbullahla jitem baglantılıydı pkk ya karşı.
gaffar okan gibi değerli memurlarımız bugün yaşasaydı, bu anlamsız savaş bukadar can yakmayacaktı.
ama biz okadar ahmak ve gözükör bir halkız ki
milliyetçiligi götümüzden anlayıp jitem gibi asker polis pkklı türk kürt ayırmadan öldüren ve ortalıgı karıştıran ve bundan rant saglayan dış kaynaklı örgütleri bile savunabiliyoruz.
sonrada niye bu hale geldik diyoruz..