folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkkan'ın Ölüm Yıl Dönümü

Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkkan'ın Ölüm Yıl Dönümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Ulan bu rahmetlinin şehit edilmesinden neden sadece JİTEM ve türevi devlet kurumları rant sağlıyor?

Tek sorun rant sağlamak ise, akıllara neden sadece "JİTEM" geliyor?

Neden terör örgütleri gelmiyor?

Mesela PKK, mesela DHKP-C vb. terör örgütleri ?

Millet ömrü hayatında sadece ve sadece satılmış sözde türk medyasının ısmarlama haberlerinden duyduğu "JİTEM"i sakız gibi neden ağzına doluyor?

Yolda kedi bile ölse "JİTEM" diyecek kadar neden aptalca beyanlar çıkıyor ağızlardan?

Ben "JİTEM"i ağızlarına sakız eden, her boku "JİTEM"e yamayan insanların iyi niyetinden şüphe duyarım arkadaş!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Ulan bu rahmetlinin şehit edilmesinden neden sadece JİTEM ve türevi devlet kurumları rant sağlıyor?

Jandarma bu tür bir yapılanma yoktur diyor,nasıl devlet kurumu kategorisine aldın merak ettim?
    Edit:Dikkat çekmek istediğim nokta içimizdeki çelişkiler yumağı.Neyse,saygılar sevgiler..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

Jandarma bu tür bir yapılanma yoktur diyor,nasıl devlet kurumu kategorisine aldın merak ettim?

Konya / Akşehirde ( adını hatırlamıyorum ) askeri birlik var.

Muhtelif bir tarihde birliğin restaurantında bir gece tertip edilmişti ( Sivil )

Denetleme esnasında orda bulunan yarbayla muhabbet açıldı.

( Birlik tuhaf bir zemine ve yapıya sahip, bir nevi dağ gibi düşünün. )

" Komutanım bu tepenin altında cephane ve büyük çaplı roketlerin olduğu söylentisi var "

" Gençler, külliyen yalan, yok öyle birşey"

Bizi izleyen ve dinleyen hocamız sordu

" Albayım bu tepenin altında bomba, cephane v.s. roket olduğu haberini sizin yaydığınız söyleniyor, aslında yokmuş "

" Hocam, külliyen yalan, herkesin bildiğini neden saklayalım, tepenin içi olağanüstü durumlarda kullanmak üzere yedeklenmiş, askeri cephaneler ile doludur "

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

Millet ömrü hayatında sadece ve sadece satılmış sözde türk medyasının ısmarlama haberlerinden duyduğu "JİTEM"i sakız gibi neden ağzına doluyor?

Yolda kedi bile ölse "JİTEM" diyecek kadar neden aptalca beyanlar çıkıyor ağızlardan?

Ben "JİTEM"i ağızlarına sakız eden, her boku "JİTEM"e yamayan insanların iyi niyetinden şüphe duyarım arkadaş!

devlet benim böyle bir çocuğum yok diyor ama jitem devlet benim babam diyor nasıl mı? itirafçılar aracılığı ile misal abdulkadir aygan eski jitemci aponun öz kuzeni biraz araştır beyninde ki kurt ulumalarının volum seviyesini biraz aşağı çektin ten sonra araştır.

benim yıllarca kürt ve türk milliyetçilerini gözlemlerimin neticesinde gördüğüm şudur ki ;

pkk milliyetçi kürtleri siksede milliyetçi kürtler pkk yapmaz böyle bir şey der.

jitem vs. milliyetçi türkleri siksede onlarda aynı şekilde onlar yapmaz böyle bir şey der.

yani 2 tarafta tabulara sıkışıp kalmış vesselam. siken sevilir hesabı.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

devlet benim böyle bir çocuğum yok diyor ama jitem devlet benim babam diyor nasıl mı? itirafçılar aracılığı ile misal abdulkadir aygan eski jitemci aponun öz kuzeni biraz araştır beyninde ki kurt ulumalarının volum seviyesini biraz aşağı çektin ten sonra araştır.

benim yıllarca kürt ve türk milliyetçilerini gözlemlerimin neticesinde gördüğüm şudur ki ;

pkk milliyetçi kürtleri siksede milliyetçi kürtler pkk yapmaz böyle bir şey der.

jitem vs. milliyetçi türkleri siksede onlarda aynı şekilde onlar yapmaz böyle bir şey der.

yani 2 tarafta tabulara sıkışıp kalmış vesselam. siken sevilir hesabı.

Bak genç önce edebinle konuş, senle herhangi bir samimiyetim yok.

" Siken sevilir " gibi muhabbet kurmadan fikrini beyan et,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ne idüğü belirsiz oyunlara kurban gitmiş bir şehidimiz. mekanı cennet olsun

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

Ne Kadar Saçma Bir Mantık Arkadaş Neymiş Efendim JİTEM Öldürmüş. Hangi Devlet Politaksında Vardır Bu Kendini Milletiyle Barıştıran İnsanları Birleştiren Birini Ortadan Kaldırmak.. Lütfen Az Mantıklı Olun

De Get Yalan Dünya...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

AciyaGulmek bunu yazdı:

Ne Kadar Saçma Bir Mantık Arkadaş Neymiş Efendim JİTEM Öldürmüş. Hangi Devlet Politaksında Vardır Bu Kendini Milletiyle Barıştıran İnsanları Birleştiren Birini Ortadan Kaldırmak.. Lütfen Az Mantıklı Olun

Bkz: Alice harikalar diyarında

...

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hükümet yandaşı basın açılım ayağına pkkya destek çıkıyor pkk sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteriliyor her defasında pkknın yaptığı her boku da jiteme yıkar olmuşlar utanmasalar pkk'nın asıl adı jitem diyecekler.

bunlarıda eski pkklıların ağzına bakarak diyorlar breh bre breh 

Götünüzde ıslaklık bulsalar Jitem den bileceksiniz hapste birileri var nasılsa açılımda pkkyı meşrulaştırma politikasına giden hükümet vurun abalıya mantığıyla herşeyi jitemin üstüne atıyorlar

Bunlar Milletini Askerden doğutma taktikleridir.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

Konya / Akşehirde ( adını hatırlamıyorum ) askeri birlik var.

Muhtelif bir tarihde birliğin restaurantında bir gece tertip edilmişti ( Sivil )

Denetleme esnasında orda bulunan yarbayla muhabbet açıldı.

( Birlik tuhaf bir zemine ve yapıya sahip, bir nevi dağ gibi düşünün. )

" Komutanım bu tepenin altında cephane ve büyük çaplı roketlerin olduğu söylentisi var "

" Gençler, külliyen yalan, yok öyle birşey"

Bizi izleyen ve dinleyen hocamız sordu

" Albayım bu tepenin altında bomba, cephane v.s. roket olduğu haberini sizin yaydığınız söyleniyor, aslında yokmuş "

" Hocam, külliyen yalan, herkesin bildiğini neden saklayalım, tepenin içi olağanüstü durumlarda kullanmak üzere yedeklenmiş, askeri cephaneler ile doludur "

Ben sana JİTEM vardır yoktur demedim.Devlet kurumu diyorsun ama o devlet varlığını reddediyor dedim.Bobiler'in deyimiyle kavram kargaşası içerisindesin yani.
    İllegal bir yapılanmayı devlet kurumu sıfatına bürüyüp de eleştirenleri de sanki devlete kastı olduğu için öyle yapıyormuş gibi göstermeye çalışman yanlış.

Toplam Hit: 3883 Toplam Mesaj: 30