folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şehit Sayısı 87 Mi ? Son Haberrde

Şehit Sayısı 87 Mi ? Son Haberrde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bunlar sorun değil ki 1-2....5 askerle 100 asker sehit verme arasında ne gibi bir fark var ? askerin çok şehit olunca degeri mi artıo? bu gün 1 öldü diye 1000 gitmeliyiz üstüne..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek
    30 yil once belki. ama simdi imkansiz. geri kalan 60 kisi gorev kazazi felan diyemi gonderiyorlar. yada haber sitelerine girilen isimlerin altina bir kisi benim sehidimin ismi yok dese ortalik karisir. asla dusunmuyorum. bir kere bi tren kazadinda yaptilar bunu ama askerde sanmiyorum.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek
    30 yil once belki. ama simdi imkansiz. geri kalan 60 kisi gorev kazazi felan diyemi gonderiyorlar. yada haber sitelerine girilen isimlerin altina bir kisi benim sehidimin ismi yok dese ortalik karisir. asla dusunmuyorum. bir kere bi tren kazadinda yaptilar bunu ama askerde sanmiyorum.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Açıkcası korkum o yönde ki bu seksen şehit olayı doğru. Terorist roju da aynı sayıyı vermiş

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

24 şehit haberinde tüm Türkiye etkileniyor. 87 olduğunu bilseler bir ayaklanma çıkar diye KORKUYORLAR...
    başka bir açıklaması yok.

farkındaysanız ŞEHİT oranı çoğaldıkça Türk halkının Öfkeside çoğalıyor.
    örnek vermek gerekirse, 2 şehit haberiyle etkilenmeyen Türkiye 10-20 gibi rakamlarla Şehit haberinde öfkesi artıyor... millet isyan ediyor.
    eee Gerçek rakamı bir söyleseler, 100-200 diye, Ne iktidar kalır nede başka birşey...

merak etmeyin hemen bir haber daha yapıp gündemi değiştirirler, Yalnız hiçbirşey gerçekleri örtemez. Bu iktidarın ne kadar başarısız olduğunu...

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

belkide dogrudur.

yarın yazarlar catısmada 5 daha sehit oldu ertesi gün bi daha yazarlar sıcak catısmada 10 şehit daha oldu,ondan sonraki gün bi daha yazarlar pusuya düşürüldü 20 tane oldu,

böyle böyle 87 yi bulur işte.

tayyep işini bilir meraklanmayın siz.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    pillibebek bunu yazdı:
    -----------------------------

belkide dogrudur.

yarın yazarlar catısmada 5 daha sehit oldu ertesi gün bi daha yazarlar sıcak catısmada 10 şehit daha oldu,ondan sonraki gün bi daha yazarlar pusuya düşürüldü 20 tane oldu,

böyle böyle 87 yi bulur işte.

tayyep işini bilir meraklanmayın siz.

çok güzel bir tespit hocam. benim oğlum nerede ? senin oğlan operasyona gitti. 1 hafta sonra babaya haber gider. senin oğlan bugün şehit oldu. halbuki önceki çatışmada şehit olmuş. olabilir yani yalancının alnında yrk bitmiyor ya.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı:
    boyle birsey olsa bu sehitlerin hicmi ailesi yokta herhangi bir medya ortaminda sesini duyuramiyor ?

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

ismi gecmeyen bir şehidimiz :(

https://www.facebook.com/muhsin.89

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

1 değil 3 değil 5 değil 50 tane şehidi nasıl saklayacaklar hiç mantıklı geliyor mu size

bu gizlenipte ortaya çkarsa ortada ne hükümet kalır ne ordu.kimsenin ne gücü bne cesareti yeter saklamaya

not:verilen rakamlar pkknın vermiş olduğu rakamlarla bağdaşmaktadır.yani pkknın amacı doğrultusunda çıkartılan yalandan başka birşey değil

Toplam Hit: 14187 Toplam Mesaj: 76