Şehit Sayısı 87 Mi ? Son Haberrde
-
bunlar sorun değil ki 1-2....5 askerle 100 asker sehit verme arasında ne gibi bir fark var ? askerin çok şehit olunca degeri mi artıo? bu gün 1 öldü diye 1000 gitmeliyiz üstüne..
-
30 yil once belki. ama simdi imkansiz. geri kalan 60 kisi gorev kazazi felan diyemi gonderiyorlar. yada haber sitelerine girilen isimlerin altina bir kisi benim sehidimin ismi yok dese ortalik karisir. asla dusunmuyorum. bir kere bi tren kazadinda yaptilar bunu ama askerde sanmiyorum.
-
30 yil once belki. ama simdi imkansiz. geri kalan 60 kisi gorev kazazi felan diyemi gonderiyorlar. yada haber sitelerine girilen isimlerin altina bir kisi benim sehidimin ismi yok dese ortalik karisir. asla dusunmuyorum. bir kere bi tren kazadinda yaptilar bunu ama askerde sanmiyorum.
-
Açıkcası korkum o yönde ki bu seksen şehit olayı doğru. Terorist roju da aynı sayıyı vermiş
-
24 şehit haberinde tüm Türkiye etkileniyor. 87 olduğunu bilseler bir ayaklanma çıkar diye KORKUYORLAR...
başka bir açıklaması yok.farkındaysanız ŞEHİT oranı çoğaldıkça Türk halkının Öfkeside çoğalıyor.
örnek vermek gerekirse, 2 şehit haberiyle etkilenmeyen Türkiye 10-20 gibi rakamlarla Şehit haberinde öfkesi artıyor... millet isyan ediyor.
eee Gerçek rakamı bir söyleseler, 100-200 diye, Ne iktidar kalır nede başka birşey...
merak etmeyin hemen bir haber daha yapıp gündemi değiştirirler, Yalnız hiçbirşey gerçekleri örtemez. Bu iktidarın ne kadar başarısız olduğunu... -
belkide dogrudur.
yarın yazarlar catısmada 5 daha sehit oldu ertesi gün bi daha yazarlar sıcak catısmada 10 şehit daha oldu,ondan sonraki gün bi daha yazarlar pusuya düşürüldü 20 tane oldu,
böyle böyle 87 yi bulur işte.
tayyep işini bilir meraklanmayın siz.
-
pillibebek bunu yazdı:
-----------------------------belkide dogrudur.
yarın yazarlar catısmada 5 daha sehit oldu ertesi gün bi daha yazarlar sıcak catısmada 10 şehit daha oldu,ondan sonraki gün bi daha yazarlar pusuya düşürüldü 20 tane oldu,
böyle böyle 87 yi bulur işte.
tayyep işini bilir meraklanmayın siz.
-----------------------------
çok güzel bir tespit hocam. benim oğlum nerede ? senin oğlan operasyona gitti. 1 hafta sonra babaya haber gider. senin oğlan bugün şehit oldu. halbuki önceki çatışmada şehit olmuş. olabilir yani yalancının alnında yrk bitmiyor ya. -
HeYeT bunu yazdı:
boyle birsey olsa bu sehitlerin hicmi ailesi yokta herhangi bir medya ortaminda sesini duyuramiyor ?
-
ismi gecmeyen bir şehidimiz :(
-
1 değil 3 değil 5 değil 50 tane şehidi nasıl saklayacaklar hiç mantıklı geliyor mu size
bu gizlenipte ortaya çkarsa ortada ne hükümet kalır ne ordu.kimsenin ne gücü bne cesareti yeter saklamaya
not:verilen rakamlar pkknın vermiş olduğu rakamlarla bağdaşmaktadır.yani pkknın amacı doğrultusunda çıkartılan yalandan başka birşey değil