Şehitlerimiz Ve Barış Akarsu Hakkında !
-
Her ölen şehidimize Barış Akarsu kadar üzülseydik şu an k.ırağa girip oranın anasını ağlatmıştık. Barış Akarsuya üzülmeyin demiyoruum ama artık Türkiye uyumasın !
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=biraz&folderid=42590
daha önce benzer konu açılmıştı dostum..
-
tamam kardeşim aktiflere baktım ama görememiştim
-
hocam cok dogru bı noktaya adım atmıssın
bende uzulmeyın demıyorum ama abartıyolar ver coskuyu ver coskuyu mıllete bu mıllet kendını satar :D
tvlerde gazetelerde hep bu konu var sanırım benım bıldıgım sadece trafık kazasında hayatını kaybettıgı, ve bende uzuldum ama ne msnime bu konu hakkında abuk sabuk seyler yazdım nede bırılerıne bıseyler gonderdım.
İnsanlar bu olayı bıde bana gore dıkkat cekmek ııcnde kendılerıne pay cıkararak kullanıyolrlar.En basında tv radyo gazete vs gelıyor.
Bı ulkede dahada onemlı seyler onemsenmıyor bu tıp seylere ılgı cok oluyosa kusura bakmayın ama orada sorun vardır.
msn ıletımde bu
"Ulan timsh gozyası dokmein 3gun sora unutcgniz seylr icn,Etrafiniza bi bkin baklim FarkedmedklerinZe "
-
içine ettiniz yine.
illa barışın ölmesimi gerekiyordu
-
hojam aşın bu konuları artık ..
ama kazanın baş katili medyadır medyanın a.q. tamam bizde üzüldük ama bırak yeter amk beynimizi ziktiniz bi ölüm haberi bu kadar abartılmazki
-
star tv nin barışın ölümüne sevindiğini düşünüyorum.. onun sayesinde yalancı yarim tavan yaptı.. haberlerde üzüldüklerini falan diyolar ama onların tek amacı reyting..
-
insanın ölüsünden para kazanmak denir buna başka bi s*kim diyilmez bizim millet te mal abi bu adam ölmeden önce niye bu kadar seweni yoktu birisi ölür değere biner karı kızla "bodrum" yollarında karı kızla eğlenirken ölmüş bi insan o kadar dakika da kaç insan ölüyo hadi selametle ...
-
Barış Akarsu'nun dizisi gerçek oldu
Haber Tarihi : 03.07.2007 11:30Trafik kazasının ardından yaşam savaşı veren Barış Akarsu'nun oynadığı izinin senaryosu gerçek oldu.
Bir yıl önce yayınlanan dizide oynadığı rolü gerçek hayatta yaşayacak mı ?
Doğum gününde kaza.Star tv'deki Yalancı Yarim dizisinin başrol oyuncusu,şarkıcı Barış Akarsu Bodrum'da doğum gününde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralnmış,sevgilisi zeynep koçak ile arkadaşı nalan kahraman ölmüştü. Posta Gazetesi'nin haberine göre; Barış Akarsu'nun geçen yıl doğum gununde dizideki senaryo gereği trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı.
Kurtulması mucizeye bağlı.Yalancı Yarim'in geçen yıl istanbul şişlide yapılan çekimleri Barış Akarsu'nun doğum gününe denk gelmişti.Dizide şoför rolünde oynayan Barış Akarsu, senaryo gereği aracıyla takla atıyor ve yaralı kurtuluyordu.Senaryo, Barış'ın bu yılki doğum gününde gerçeğe dönüştü.Barış halan yoğun bakımda tutuluyor.şimdide bunu kasacaklar a.q
-
neden herşeyi şehitlere bağlıyosunuz kardeşim ben anlamıyorum yaa şehitlerin yeri tabi ki çok ayrı ama bu adamında sevenleri vardır sonuçta popüler biri o ayrı bu ayrı
-
oRJiNaL bunu yazdı:
-----------------------------
neden herşeyi şehitlere bağlıyosunuz kardeşim ben anlamıyorum yaa şehitlerin yeri tabi ki çok ayrı ama bu adamında sevenleri vardır sonuçta popüler biri o ayrı bu ayrı
-----------------------------
Şehtler benim herşeyim onları herşeye bağlarım.Onlar vatanım için öldüler bende onlar için yaşarım gerekirse onlar gibi ölürüm.Şarkıcıdır mesleğidir ama o adam sizin için mi öldü üzülürüm ama normal araba kzasında birine ne kadar üzülürsem ondan azcık daha fazla üzülürüm..Abartmayın