Şehitlerimiz Ve Barış Akarsu Hakkında !
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------
gencprens bunu yazdı:
-----------------------------bu günlerde formun tadı tuzu kalmamış :S
bilgiye,paylaşıma yönelik hiç bişi yok umarım böle devam etmez :|
Ya zaten sinirliyim n bu eleştri beğenmiyosan çık abi tbt yi eleştriyosun ya profile baktımda haklısın sen bungüne kadar forumu paylaşımlarla doldurmuşsun o kadar yararlı şey paylaşmışsın ki bu senin hakkında...Yani paylaşım yapan bişeyler yapan biri bu yorumu yapsa hakkıdır da sırf sömürmeye giren biri yazınca koyuyo adama..Not:benimde japonya ve japnca harici paylaşımım yok da ben eleştirmiyorum en azından...
-----------------------------sinirlenmene gerek yok japon cocuk genel konuştuk kendi üzerinemi aldın ama haklısın iyiki kendi üzerine aldın cünkü boş boş konuşmaktan başka iş yaptığın yok...
-
insanları neye üzülüp üzülmediği için sorgulayamazsın.bu sorgulama hakkını nerden buluon.Böyle bişeyi tartışmak bile anlamsız. a.qm elin ermenisi için 100 bin kişi sokağa dökülüyoo 3-4 hafta adamın yüzü tv den kaybolmuyo biz bi sanatçı için üzülmüşüz çokmu.
-
gencprens bunu yazdı:
nakamura2 bunu yazdı:
gencprens bunu yazdı:
-----------------------------bu günlerde formun tadı tuzu kalmamış :S
bilgiye,paylaşıma yönelik hiç bişi yok umarım böle devam etmez :|
Ya zaten sinirliyim n bu eleştri beğenmiyosan çık abi tbt yi eleştriyosun ya profile baktımda haklısın sen bungüne kadar forumu paylaşımlarla doldurmuşsun o kadar yararlı şey paylaşmışsın ki bu senin hakkında...Yani paylaşım yapan bişeyler yapan biri bu yorumu yapsa hakkıdır da sırf sömürmeye giren biri yazınca koyuyo adama..Not:benimde japonya ve japnca harici paylaşımım yok da ben eleştirmiyorum en azından...
-----------------------------sinirlenmene gerek yok japon cocuk genel konuştuk kendi üzerinemi aldın ama haklısın iyiki kendi üzerine aldın cünkü boş boş konuşmaktan başka iş yaptığın yok...
-----------------------------Ben bilmek istediğim herşeyi biliyorum beni kafana takma...hele 1-2 kere daha oku anlarsın umarım...
-
elmasekeri bunu yazdı:
insanları neye üzülüp üzülmediği için sorgulayamazsın.bu sorgulama hakkını nerden buluon.Böyle bişeyi tartışmak bile anlamsız. a.qm elin ermenisi için 100 bin kişi sokağa dökülüyoo 3-4 hafta adamın yüzü tv den kaybolmuyo biz bi sanatçı için üzülmüşüz çokmu.
bak orda ne yazıyo uyuma Türkiye :) -
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------bugun baska bi konuda daha aynı seleri yazdım halakonusuonuz uzatmaya gerek yok
içkiliydi felan diyenlerde aq gıybet etmeyi bıraksınlar ölenlerin arkasından
bi insanın yapmadıgı olumsuz seleri soyleyip de daha fazla kul hakkı yemesinler
bazı arkadaslar gercekten ayıp ediyosunuz
yok içkiliydi yok kızlarla geziyodu aq okadar acıklama yapıldı arabayı bu kullanmıyodu kanında içki yoktu die
ölenlerin hepsi bizim vatanımızın cocukları
tamam sehitlere daha az üzülünüyo ama onları aileleri arkadasları dısında kimse tanımıyo tv de haberleri verildiginde vatanımızı savunurken gunahsız yere öldükleri için üzülüyoruz belki aglayanlarımız oluyo ama barıs akarsu sanatcı oldugu için tanıdıgımız bi insandı + yardım sever güleryüzlü bi insandı topluma hizmet etmiş bi insan kac defa hasta cocuklar için yardım konserleri duzenlemiş bide 5 gun komada kalınca herkes iyileşmesini umuyordu ölünce de herkes üzüldü kaza yapılan gün ölse belki bukadar üzülmiycektik 1 hafta konusulup unutulacaktı ama herkes umutlandı direndi yasıycak dediler ama olmadı
bu yüzden birbirimizi kırmayalım
ölenler içinde fazla üzülmeye gerek yok yani hayat devam ediyo
-----------------------------kesinlikle katılıyorum adam 20 küsür lösemili çocuğun tedavisini üstlenmişti yardım konseri dendiğinde (gazetelrin yalancısıyım) beş kuruş para almadan gidiyomuş bu adam için niye üzülmeyelim ben aynı şekilde sakp ağa öldüğünde de üzülmüştüm tabiki şehitlerimize de üzülüyorum ama sırf lösmili çocukları düşündüğümde bile adamın ne denli hayırsever olduğunu anlıyorum
-
Ya herşeyi böyle terslemeyın arkadaslar . DOĞRU söylüyorlar Barışa ağlayanlar Bu kadar da Şehitlerimize Ağlasalar.
Türkiye Şu an Barış Akarsuyu Konusuyor da Şehitlerimizi Niye Konusmuyor ?