Şehitlerimizin Otopsileri Yapıldı
-
Timimizin Tuzağı 'Gabar Aynası' mı
Gabar'da Şehit Düşen Askerlerin Gözyaşları Arasında Yapılan Otopsilerine Katılan Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Aslan, PKK'lı Kalleşlerin Nasıl İnsanlıktan Yoksun Olduklarının Anlaşıldığını Anlattı.
Gabar’da şehit düşen askerlerin gözyaşları arasında yapılan otopsilerine katılan Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Aslan, PKK’lı kalleşlerin nasıl insanlıktan yoksun olduklarının anlaşıldığını anlattı. Bir güvenlik yetkilisi de, timimizin ’Gabar aynası’ denilen coğrafi oluşum nedeniyle pusuya düşmüş olabileceğini iddia etti.TÜRKİYE, Şırnak’ın Gabar Dağı’nda pusuya düşürülüp şehit edilen askerlerine ağlarken, PKK’lıların şehit ettikten sonra da askerlerin gözlerine yakın mesafeden kurşun sıktıkları ortaya çıktı. Günlük arama-tarama faaliyetinden sonra üslerine dönülürken güvenlik nedeniyle geride ’artçı tim’ bırakıldı. Diğer timler üslerine çekilirken, artçı tim pusuya düşürüldü. Yaklaşık 15 kişi olduğu tahmin edilen PKK’lılar, 13 askeri şehit etti. Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Aslan, "Şehitlerimizin her birinde en az 10 kurşun deliği vardı. Otopsileri gözyaşları içinde yapabildik" dedi. Otopside, PKK’lı kalleşlerin şehitlerimizin yanlarına gelip yarım-bir metre mesafeden gözlerine, alınlarının tam ortasına ateş ettikleri de anlaşıldı
10 METRE İLERİSİ GÖRÜLMEZGüvenlik güçlerinden bir yetkili de, olayın yaşandığı bölgede ’Gabar aynası’ denilen, parlaklığı yüzünden insanının önünü görmesini zorlaştıran bir coğrafi yapı bulunduğunu kaydederek, bu durumda insanın 10 metre ötesini görmekte bile zorlandığını söyledi. Gabar Dağı’nda yaklaşık 4 yıldır ’Hakkı’ kod adlı İskan Akyüz liderliğinde ’kemikleşmiş bir PKK grubu’ bulunduğunu belirten güvenlik yetkilisi, "Teröristler araziyi çok iyi bilmeleri nedeniyle güvenlik güçlerine önemli kayıplar verdirdi" dedi. Aynı bölgede geçen yıl da bir mevzi basılmış, 5 şehit verilmişti..
pkklıların hepsinin beşikteki çocuğununda a.q ben.. adi şerefsiz piçler..
-
bu kansızlar zaten kalleş olmasalar dağa çıkmazlardı vatansız itler:@:@:@
-
bu şerefsizleri 2 arabanın ortasına bağlayıp canlı yayında 2ye böleceksin aq! tek tek taksimde sallandırcan parçalarını bide aq!
-
o dağı yoketceksin ordan bakalım pusu kurabiliyorlarmı..
-
cursedcrow bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sallıyacaksın saddamın zamanında yaptığı gibi kimyasal silahı sonra yan gelip yatcen işte.. adam zamanında bunlardan bıkmışta yapmış toptan temizliği.. dünyada bir tane ırka millete veya ulusa şimdiye kadar zerre kadar faydası olmuşmu bu köpek sürülerininde besliyoz biz..
ahh turgut özal ah zamanında açtın kapıları bu ibne sürülerine şimdi çekiyoz.. köpek bile elinden ekmek yediği kişiye havlamaz be. hayvan bile bunlardan üstün benim gözümde...
-
alaynın a.q. adi şerefsiz namussuz ibneler o.ç.
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------cursedcrow bunu yazdı:
-----------------------------sallıyacaksın saddamın zamanında yaptığı gibi kimyasal silahı sonra yan gelip yatcen işte.. adam zamanında bunlardan bıkmışta yapmış toptan temizliği.. dünyada bir tane ırka millete veya ulusa şimdiye kadar zerre kadar faydası olmuşmu bu köpek sürülerininde besliyoz biz..
ahh turgut özal ah zamanında açtın kapıları bu ibne sürülerine şimdi çekiyoz.. köpek bile elinden ekmek yediği kişiye havlamaz be. hayvan bile bunlardan üstün benim gözümde...
-----------------------------hacı işi başka yerlere saptrma onlarda bu ülkenin vatandaşları . senın gibiler böle davrandıkca olay cözümlenmicek.orada ölen sivillerin hepsi kürt vatandaşlar unutma şehitlerdende kürt olanlar vardı.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
hacı işi başka yerlere saptrma onlarda bu ülkenin vatandaşları . senın gibiler böle davrandıkca olay cözümlenmicek.orada ölen sivillerin hepsi kürt vatandaşlar unutma şehitlerdende kürt olanlar vardı.
hacı zaten böyle dedik senelerdir .. şimdi bunları konu olarak buraya koyuyoruz gör işte.. kurtlerde var fakat dikkat et askerliğini yaptınmı bilmiyorum ama benim gördüğüm yaparken şehit onlardan olsa dahi bir günlük ağlıyorlar ve 2. gün o piçlere yardıma koşuyorlar.. hepsi yardım etmese bile dolaylı olarak onlara yardım ediyorlar.. sen dağda terörist ara onlar evlerini teröristlere açsın beslesin sonra bahar gelince salsın dağlara itleri..benim askerimde terörist arasın boş dağda.. hey yavrum heyyy. ne ala memleket.. -
kardeşim bızım devlette suc basın oraları a.q taş ustunde taş brakmayın.avradını sıkım hepsının bu nedir lan3,5 orsp cocugu cıkmış memleketin anasını sikoo.devlette hala seyırci rolu oynuoo
-
erneetxx1 bunu yazdı:
kardeşim bızım devlette suc basın oraları a.q taş ustunde taş brakmayın.avradını sıkım hepsının bu nedir lan3,5 orsp cocugu cıkmış memleketin anasını sikoo.devlette hala seyırci rolu oynuoo
kimsenin seyirci rolü oynadığı yok oralarda askerlik yaparsan anlarsın...ama şu var ppk lı bir kaltağın otopsisinide ben yapmıştım . kıllıydı her yeri.bir arkadaş bunu soydu *mında bit çiftliği vardı galiba.(: 800 metreden mermi gözünden girmiş kafasının arkasını olduğu gibi çıkarmıştı.. beyni kayalara sıvaşmıştı.
-
Yıllardır boşuna zman kaybı, nakit kaybı, en önemlisi asker kaybı. En temizi vereceksin tepeden kimyasalı. Arazide canlı bırakmayacaksın. Zaten o taraflarda bunlardan başka canlı yok doğru dürüst. Varsın onlar da olmasın.