Şehitlerimizin Otopsileri Yapıldı
-
kimyasal sallarsan böcü börtü habitatına zarar verirsin. Bence çok kıymetli yaratıklardır böcüler falan.(!)
Pkk mı? İnsanlık dışı diyebileceğimiz her türlü davranış medeni kalır onlara karşı..
-
'ey türke kursun sıkan pusu kuran elleri kutsal bayrağa deyen pislikler sanmayın olu turkten zarar gelmez turkten akan her damla kan, sizin bogulmanıza yeter 15 can aldınız herbirinizin etinden 15 et koparacağız ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ' böle bi mesaj geldi tanımadıım bi numaradan ağlıcaktım a.q pkk nın da bu ülkeye ve ülkenin insanlarına zarar veren tüm o.çocuklarının ta a.q bişeyler yapılması gerekiyo gercekten ...
-
Arkadaslar şöyle düşünün , Teskere çıkmasini isteyen bazı kişiler var . nedeni Türkiyeyi bataga çekmek Savaşın eşigine çekmek , bizim ıraga girmemiz 3. dünya savaşı nedeni bizi bataga çekmek istiyorlar
Şunu bilin ki o aslanlar gibi kaç kişi ölmek istiyor vatan ugruna şehadet mertemesine erişmek isteyen kaç Mehmetcik var biliyormusunuz...
-
Aslında 5-10 bin askerle bunların peşine düşmek yanlış...Gönderecen özel harekatçıları o zaman görecem ben o p*çleri nası 3,5 atıyo götleri...
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar şöyle düşünün , Teskere çıkmasini isteyen bazı kişiler var . nedeni Türkiyeyi bataga çekmek Savaşın eşigine çekmek , bizim ıraga girmemiz 3. dünya savaşı nedeni bizi bataga çekmek istiyorlar
Şunu bilin ki o aslanlar gibi kaç kişi ölmek istiyor vatan ugruna şehadet mertemesine erişmek isteyen kaç Mehmetcik var biliyormusunuz...
-----------------------------Güzel kardeşim yazdığın doğru ama konu herkezin şehit olmak istemesi vs değil. Bu yazdığından anlaşılan şu;
pkk sonsuza dek devam etsin bizimde şehitlik mertebesine erişmek isteyen gençlerimiz şehit olsun. O yüzden biz ırak a girmeyelim ne 3.dünya savaşı çıksın nede pkk nın kökü kurusun bu böyle devam etsin
işte senin yazdığından bu çıkıyor.
Ama gerçek ne biliyormusun yakacaksın o bölgeyi kimyasal sa kimyasal uçak füze vs ne ise ne tek bildiğim şey yakacaksın.
Arkadaşlar bizim devlet bakanlarımız diğer ülkelerin kuyruklarına yapışıp asalak gibi yaşamayı pek sever vbe bundan vazgeçemezler. Götleri yiyiyorsa kapatın Türkiye yi çin gibi gelişştirin kendi içinde bi çok şeyi sonra yapın çin gibi.
Ama yemez asalak gibi yaşamak var ya a.koyam çalışmaya üretmeye ne gerek var siktimin yerinde.
Evet son söz gireceksin kökünü kazıyacaksın ardından diğer ülkeler sana karşımı durdu kapayacaksın tüm kapıları bakalım kim kaybediyor.... :@
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar şöyle düşünün , Teskere çıkmasini isteyen bazı kişiler var . nedeni Türkiyeyi bataga çekmek Savaşın eşigine çekmek , bizim ıraga girmemiz 3. dünya savaşı nedeni bizi bataga çekmek istiyorlar
Bak gözüm mehmet kardeşim NEDEN ÖLMEK İSTİYORSUNUZZZZ??? dellendirmeyin yaaa!!! Ben 17 ağır çatışma geçirdim hafif o zmanadan kalma kalıntılarda var. Ama hiç bir zaman Allah ım ben buralarda şehit olmak istemiyom diye çok dua ettim.Şehit olmak isteyenlerede çok kızardım hatta alt devrenin birinide dövmüştüm bu yüzden.. Ölürsen şehit olursun .velakin isteyenlere tav oluyorum olmaz böle bişey....Allah tan ben cani gönülden kelle istedim benim anam ağlıcana onlarınki ağlasın Allah ta bana babalar gibi üç kelle nasip etti. O kelleler benim gururum onurumdur!!! Ben ölsem ne olcaktı şehit !!! bugün arefe ...annem mezara gelip başımda hüngür hüngür ağlasamıydı...Bırak piçlerin anası ağlasın... bırakın,ölmek için değil , ÖLDÜRMEK için var bu Mehmet ve mehmetçikler...Aklınıza bile getirmeyin şehitliği...
----------------------------- -
Pezemenk evlatları.Onları destekleyenler ve onların yok olmasına karşı olanların hepsinin allah belasını versin.amg Hobitleri