folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Selam Noel Selam Kilise

Selam Noel Selam Kilise

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Gecikmiş bir yazı ancak fırsat buldum:

Sonunda geldin işte.. Yine tam zamanında geldin. Bak senin gelmenle havamız da değişti. Hem çok da şaşırdım biliyor musun? İnsanımız ne de çok yeşillik tutkunuymuş. Her dükkan camında bir çam. Helal olsun. Avrupa Avrupa derdik ya, aman canım ne gerek. Bak şu caddeye, tipik bir Avrupa sokağı. Sanırım çağdaş uygarlığı yakaladık..

Selam Noel. Hoş geldin tekrar. Sen de olmasan halimiz nice… Krizin bize teğet geçtiği bu zamanda bak sektör haline geldi bu çamcılık. Ne yapsak bilmem ki, çekinme üstad bu çamlar yeni kesildi.

Ayol bu sene siz çam kesmediniz mi? Ya sorma, bu yıl da böyle geççek napalım. Aman canım seninki de laf mı? Hiç çamsız Noel olur mu?

Bu sene de kestik hamdolsun. Eti de bolmuş (pis yobaz). Hö? 

Papaz amca, sen bilirsin. Bu yobazlar gene rahat durmuyor. Baksana, siz bize diyordunuz şimdi siz katliam yapıyorsunuz diyorlar. Bu inancı bozuk sapıkları yola getir. Azizler! Yardım…

Aman yahu, amma da abarttık. Yeni yılı kutlamakta ne var. Bi akıvericez oraya buraya o kadar. Hem o eskidendi. Devir değişiyor hocam, atalım at gözlüklerini.

Kilise kilise. 2 metreden kısa olunca mı günahtı yoksa 5 metreyi geçince mi azizler kutsuyordu bizi? Öf be, salla gitsin. Pazar günü gider çıkartırız günahımızı.

Ama korkuyorum, günahlara vergi çıkar mı acaba? Büyük günahlara %8… Çek yazsak?

..Vatikan bu sene çamını falan bölgeden seçti… Baba, biletler hazır. Kutsal bölgeye gidiyoruz değil mi? Ah ah, aslında kayak yapmaya gittiğimizi azizler bilse?..

Aa, sahi hem bu noel gene bize yaradı. Bak, ülkemiz AB’ye gircekmiş ya artık noeli de tatil yapçaklarmış. Yapın hocam yapın, hatta her öğrenciye bir de çam fidanı verdik mi tamam..

Fena mı yaptık? Biz çamları yakacak olarak kullanıyoruz. Bunun neresi kötü? Bu devletinki de iş ha. Zaten millet çam aldı ne diye kömür verdiniz? Her eve bir çam? Şık..

Kesin evlatlarım kesin. Papa size cenneti müjdeliyor. Korkma evladım. Alacan baltayı vuracan gövdeye.

Aziz yurttaşlarım. Daha ne duruyoruz? İlk hedefimiz Karadeniz Ormanları hücum!

Baltalar elimizde uzun ip belimizde... Biz gideriz ormana hey ormana…

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    alper hocamın özentisi olucam tam olark ne yazıyor hocam uzun yaw yazı :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------
    alper hocamın özentisi olucam tam olark ne yazıyor hocam uzun yaw yazı :)

metnin ana konusu YOzlaşıyoruz Noel Denen Zımbırtıyı Kutluyoruz avrupalı olmaya çalışıyoruz... 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    İyi seneler müslüman kardeşim diyip geçersin illa noel olmak zorunda değil öyle bakarsana eleştirmen gerekn şey neden islami takvim kullanmadığımızdır...

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    yazan arkadaş her müslüman olmayanı hristiyan sanacak kadar kıt beyinli yanlız . üşenmedim okudum ne yazıkki ama fantezilerini kaleme almalı tabi insan

çok güzel bir noktaya değinmiş

ayrıca ev işi ne oldu hojam:D

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Yazıyı okuyan birçok kişi aynı mantıkla hareket edecektir. Noel, İsa'nın doğumu olan 25 aralıkta kutlanan bir hristiyan bayramıdır. Biz nasıl ki kurban ve Ramazan bayramında tatil yapıyorsak, Hristiyanlarda kendi bayramlarında tatil yapıyorlar.  Yılbaşı tatili ise noelle bağdaştırılmamalı...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

Yazıyı okuyan birçok kişi aynı mantıkla hareket edecektir. Noel, İsa'nın doğumu olan 25 aralıkta kutlanan bir hristiyan bayramıdır. Biz nasıl ki kurban ve Ramazan bayramında tatil yapıyorsak, Hristiyanlarda kendi bayramlarında tatil yapıyorlar.  Yılbaşı tatili ise noelle bağdaştırılmamalı...

Hayret Andy ile İçmeye Gitmemişsiniz :) 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Yılbaşına uyuyarak girdim, havai fişek sesleri yüzünden uyandım, yarın tatil olduğu için millet kendi keyfinde, bir de çalışacak olanlar var tabii...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Feriştahın fantezileri  "Onun edeleli vöcüdu ile bir kapıdan girişi vardı ki bir insan ancak o kadar kapıdan girebilir" tadında sonu klasik rütuele baglı safsata yıgını.Milletinin,kapıya çam agacı dikmesiyle spreyle 2009 yazmasıyla kendi kültürülerinden kopup yozlaştıgını düşüecek kadar milletine ve insanlarına karsı güveni olmayan herkesin yazacagı ve ortak bir payda olan "amanın yazlasıyoz din elden gitti kültür elden gitti" fikrinde zaman israfı.Genelde bu korku ile karsık paranoya belli bir zümreye aittir.Geriden dogru baslarsak zaman ve tarih içinde sırasıyla söyle tecelli etmiştir titrek ve ürkek bedenlerin örümcekli zihinlerinde ;

-Osmanlı dagıl mahvaolduk

-Halifelik kalktı yıkıldık

-Laiklik geldi öldük

-Yabancı müzik dinleniyor geberdik

-Küpe takılıyor,saç uzatılıyor tüfegimi getirin......

Aldırmayın arkadaşlar siktir edin gecin.Çünkü onlar hep vardı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

Yazıyı okuyan birçok kişi aynı mantıkla hareket edecektir. Noel, İsa'nın doğumu olan 25 aralıkta kutlanan bir hristiyan bayramıdır. Biz nasıl ki kurban ve Ramazan bayramında tatil yapıyorsak, Hristiyanlarda kendi bayramlarında tatil yapıyorlar. Yılbaşı tatili ise noelle bağdaştırılmamalı...

+ olarak biz sadece yeni yıla girdiğimizi kutluyoruz. (her ne kadar ben bu sene kutlayamasam da :|)

yazı ise baştan sona saçmalık. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

noel deil yıl başını kutluyoruz gerçi ben noel olmasını isterdim daha uzun daha tadında daha sıcak oluyor 

ha sen hem müslüman hem noel kutluyorum diyorsan (konuyu açan arkadas )  o zaman dinin ne oldunu kavrayamamıssın

bu arada ateist im ama bayram lar seyranları (kurban hariç) kutlarım (kutlamak derken gün ü eğlenceli geçiririm ) 

Toplam Hit: 3718 Toplam Mesaj: 34