folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Selam Noel Selam Kilise

Selam Noel Selam Kilise

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    2 yazı paylaştın 2side fiyaskoydu. 3. yü merakla bekliyorum.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    yaw birde şu paskalya tavşanı muhabbeti war south parkın bir bölümünde herşeyi tüm çıplaklığıyla açıklamışlardı ama sadece anlattıklarını hatırlıyorum özel bir bölümde ne anlattıklarını hatırlamıyorum

Nedir abi bu paskalya tavşanı muhabbeti ? Yumurtaları çalan tavşanla Jesus-Santa ikilisinin ne alakası war amq ? Birisi bana Santa-Jesus & Paskalya tavşanı sendromunu açıklasın abü ya :R

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    Ben avrupa kültürünü kendi kültürümden daha çok seviyorum ve daha modern buluyorum.Elini adamın kıçına sokan güreşçiden çok yılbaşını hoş sembollerle süslemek daha çok hoşuma gidiyo.Yılbaşına uyuyarak girdim o ayrı :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Vakit gazetesine gönder bu yazıyı.

Veya oradan mı kopya çektin yazarken ? 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

vay bea aralığın 25 indeki hristiyan bayramını yılbaşı olarak gören gerici zihniyet hala varmış..

Doğum gününü kutlar, bilmemneyi kutlar, bazı günleri kutlar ama kalkıp yılbaşı olduğunda sanki hristiyan bayrmaı sanar.VAy be...

Bakın arkadaşlr ders 1;

ayın 25 i ile diğer ayın 1 i aynı değildir.İkisini birbirine karıştırmayalım.

25-26-27-28-29-30-31.....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

vay bea aralığın 25 indeki hristiyan bayramını yılbaşı olarak gören gerici zihniyet hala varmış..

Doğum gününü kutlar, bilmemneyi kutlar, bazı günleri kutlar ama kalkıp yılbaşı olduğunda sanki hristiyan bayrmaı sanar.VAy be...

Bakın arkadaşlr ders 1;

ayın 25 i ile diğer ayın 1 i aynı değildir.İkisini birbirine karıştırmayalım.

25-26-27-28-29-30-31.....

doğum günü kutlamak hristiyan adeti ama de mi? sadece hristiyanlar yapabilir:) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Bati dunyasinda pagan devrinden kalma adetlerden bahar ve bereket sembolu olarak cocuklari sevindirme geleneginin dinsel yonu eski okul bilgilerimden kafamda kalanlar .cocuklara tavsanlar beslenerek o gun hediye edilmesi yada yumurta dan cesitli figur yada semboller iceren hediyeler sunulmasi yaygin ve gunumuzdede var olan bir ananevi dini bayramdir.Noel de 25 aralik ta İsa nin dogumuna denk gelen gunumuz takvimin gosterdigi gun olan dini bayram.Bu arada noel i tartistiginiz  amcamda Turkiye li gidin yerinde ziyaret edin.dinin evliyalarindan bi Aziz.St. Nikola kilisesi Antalya Demre  muhteremin yeri.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Bende bu sene yobazlarımız geri kaldı, kimse noelle yılbaşını karıştırmadı diye hayıflanıyordum. Hello nazi!

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

DarkSkull bunu yazdı:
    Yobazlar sadece yobaz gibi karşı görüştekiler de sadece kendi görüşlerinden bakıyorlar her zaman.Hiçkimsenin görüşü değişmiyor bazen konunun başlığını okuyup içeriğine bakmadan yorum yazanlar bile oluyordur.Bu tarz konular boşuna açılıyor bence.
    Yılbaşını kutlamak var noeli kutlamak var.Gördüğüm kadarıyla ülkemizde yılbaşı değil noel kutlanıyor sanki. Çam ağaçları noel babalar falan.Noeli değil yeni yılı kutluyoruz demesin kimse.TV'lerde de her programda noel dayılar dolanıyorlar. Sadece yeni yıla girildiği için eğlenenler de var tabi ama noelciler daha çok.Şimdi beni yobaz sanacak bazı arkadaşlar olabilir.yobazlardan nefret ederim insanları dinden soğutmaktan başka bir işe yaramıyorlar.Yılbaşı  kutlamasına değil noele karşıyım.

ne demek noele karşıyım arkadaşım ? müslümanlar kıçlarını yırtıyor "güya" din özgürlüğü diye bu mu din özgürlüğü?  senin nasıl müslüman olup kadir gecesinde ibadet etme hakkın sabit ise, başka biride noeli ibadeti ile geçirebilir, hristiyan diye yakalımmı sürelimmi adamları, ayrıca senin dinin sana benimki bana diyen senin peygamberin değilmi, hristiyanlık da hak dini, isa da allahın peygamberi değilmi ? . şimdi "yobaz" arkadaşlar vay hristiyan münafık diye saydıracak bana biliyorum ama ben hristiyanlığı da kabul eden biri değilimdoğrudan ateistim ancak benim dinsizlik "özgürlüğüm" başkalarının din özgürlüğü ile aynı şey, din özgürlüğünü yada herhangi bir özgürlğü savunmaya çalışanlar bunun tek yanlı olmadığını bir gün belki anlayabilecek seviyeye ulaşacaklar. 

Sen beni yanlış anladın ben bir hristiyanın ya da yahudinin ibadet etmesine karşı değilim.Olsam zaten yobazdan ne farkım olur.Benim karşı olduğum müslümanım diyenlerin hristiyanların bayramını kutlaması.Bir hristiyan tabi ki noelini kutlayacak.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

siz hiç noel buba gördünüzmü. 

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 3716 Toplam Mesaj: 34