Selam Oyun Yapalımmı
-
yalan dünya bana iyi bi fikir verdin ben şimdi gidem pusu yu hazırlayan elemanları bulem nassı lyapmışlar ne kullanmışlarr kaç sende yapmışlar ama kesin bi şey var ömrümüde alsa bu oyunu yapacağım
-
hmmm birde bak chipin elemanlarıda fırtına dedektifle galata die iki deneme yapmışlardı onlarıda unutma.... birde internetten bulursun orellynin bir kitabı var bu grafik motorları hakkında bulursan indir çok işine yarar umarım yaparsın ne digim .... ama 6 ayda grafiklerini yapamazsın onu biliyorum yollun acık olsun dostum ne digim
-
topii okuyunca aklıma geldi bi arkadaşla konuşuoz ben programlama bildimi falan anlattım işde..
-kanka ya bi site yapsana bana
-yok olum uraşamam
-lan küçücük site nolcak ölürmüsün
-bakarız ne sitesi
-google.com gibi site işde basit?
-hee arama motoruda goyimmi? -
Galata çok basit ama güzel oyundu bea
-
yalandunya bunu yazdı:
ya yalvarıyorum size, lütfen kulunuz köleniz olayım sadece şunu yapın:
bugun yapılmıs oyunlardan herhangı bırtanesının yapım asamasını inceleyin masraf ne araç gereç ne lütfen araştırın.sonra da oturun oturduğunuz yerde...
en basiti medal of honor pasific assualt'ı yükleyin ve menulerden oyunun yapım aşamasındaki küçük bir kesitini inceleyin..
adamalar gidiyor askeri alanda uçaksavarlar kullanıyor,filme çekiyor,bu goruntuyu grafıklendırıyor v.s v.s
şimdi soruyorum hanginiz yasar buyukanıt'ın oglusunuz ve yasar buyukanıt'ın bu kadar parası var mı...
olum manyaaamısın sen? okadar kolaymı? en basiti demişsin, basit değil,o oyunları yapabilmek için bizim kullandığımızın en az bi 10 20 katı iyi makineler gerekli öyle iki üç götü boklu makinadan çıkmıyo öyle oyunlar,
bide oyun yapalım deniyor yap flash bilen birini bul yaptırt :) snake gibi bişi yapsın sana, gerçekten ciddi makinalar, ciddi miktarda para, ve işi iyi bilen adamlar ŞART
-
Harbi topic manyak olmus :)
-
arkdaşlar tavsiyeleriniz için sağolun benim 1 ay için son girişim olabiliri ben karakter çalışmalarına giriyorum yaptıklarımı 1 ay sonra inşallah gösteririm oyun motorları için bi eleman buldum o yaparım falan dedi ben yine karakterleri çizeyim görüşmek üzere
-
Abi ben Dj im, ses effektlerini ayarlayabilirim... ama onemli olan programlamayi yapailecek birini bulmak...
-
Removed...
-
Removed...