Şemdinli'de Hain Saldırı : 7 Şehit
-
Güne bu kadar kötü başlanabilirdi.7 asker şehit vermişiz.Geçen 4 ayda 130 kayıp verdiğini açıklamıştı terör örgütünün başbuğ.Şimdi çıksın bizim kaybımızı açıklasın.
Bu arada kaynak : http://www.aa.com.tr/tr/askeri-birlige-saldiri.html
-
artık gidip operasyon yapma zamanı! nedir ulan bu her gün şehit haberleriyle moralimiz bozuluyor.. göndereceksin f16ları bombalasınlar yıksınlar yaksınlar siksinler piçleri.. hepsini yaksınlar aq
-
9 şehit oldu. ntv
bu saatten sonra topyekün ırağa girmeyenin mk. bundan sonra ırağa resmen savaş ilan edilmesi lazım
ama bizdekilerde nerde o döt.
işini yapmayan bizimkilerinde mk. sorumluluğunu yerine getirmeyenlerin mk.
-
yok abi ortalık iyi karışacak , karışsında pislikleri temizlemek için sebep olsun...
-
Adamlar denizleri fersah fersah aşarak giriyor Irağa.Bizimkiler 3 km içeriye giremiyor a.k.
-
One Minute! Türk arapsız yaşayamaz.Filistin'e yardım etmeliyiz , müslüman kardeşlerimiz onlar.
cCc Filistin cCc
-
İsrail olayından sonra coşması da manidar tabi.
Nasıl telaşa geldiler nasıl gaza getirildiler ise birden coştular.
Tek başlarına bi bok yemedikleri açıkça ortada.
Sabah sabah içim yandı...
-
NonStop bunu yazdı:
-----------------------------One Minute! Türk arapsız yaşayamaz.Filistin'e yardım etmeliyiz , müslüman kardeşlerimiz onlar.
cCc Filistin cCc
-----------------------------hocam saçmalamışsın pkk nın arkasında israil ve abd nin olduğunu biliyoruz israile konulan ambargo aynı zamanda pkk yada konulmuş sayılır...
onu geçtim filistin konusunda başbakanın politikasını sonuna kadar destekliyorum...
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersen o yılan bir gün senide ıssırır.
-
sokarım böyle işe! illaki sivil halk olarak elimize silah alıp orospu çocuğumu avlamaya gidelim. Filistin için kıçını yırtan başbakan kendi ülken için yarısını yapsan ne olur. götüne sokucan bu teröristlerin yetmicek ağzına vericen. Sonra kafasını kesip taksim meydanında sergi açacaksın. işte bunlar türkiyenin en orospu çocukları diye.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
sokarım böyle işe! illaki sivil halk olarak elimize silah alıp orospu çocuğumu avlamaya gidelim. Filistin için kıçını yırtan başbakan kendi ülken için yarısını yapsan ne olur. götüne sokucan bu teröristlerin yetmicek ağzına vericen. Sonra kafasını kesip taksim meydanında sergi açacaksın. işte bunlar türkiyenin en orospu çocukları diye.
-----------------------------yavaş onlarında istedikleri bu zaten.. ülkeyi galeyana getirmek sakince beklicez..
-
HeadBanger bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------yavaş onlarında istedikleri bu zaten.. ülkeyi galeyana getirmek sakince beklicez..
kaç sene daha beklenecek?