Senaryo Yazmaya Karar Verdim(Dizi) Hoşlandığınız Konular ?Görüşleriniz?
-
Merhabalar bir dizi senaryosu yazmaya karar verdim baya kitap okudum,dizi izledim birazda senaristlik bilgilerim var kafamda bir kaç konu var ama sizlerin beyenilerinizi merak ettim ne tür dizilerden hoşlanırsınız?
Bu senaryo yazma isteğim Yabancı dizilerin Türk dizilerine karşı çok daha iyi olması bir prison break'a bakın birde fatmagülün suçune , adanalı vs. saçmalıklar...
Benim düşündüğüm 2 Senaryo ana konusu var birincisi ; pasif sakin birisinin etrafındakilerin ezmesi sonucunda geceleri kimliğini belli etmeden bunları cezalandırması örnğn kar maskesi takıp patronunu dövmesi arabasını parçalamasıyla başlayıp sorunlarını böyle çözmeye çalışması vs.
ikincisi dövüş konulu bir senaryo ...
fantastikde düşünüyorum yanlız Türkiyede pek tutmaz diye düşünüyorum :/ lost , supernatural gibi
(selana varken süpernatural gibi bir dizi yapılmaz :P)
Herneyse görüşlerinizi bekliyorum...
-
hocam prison break'ten önce OZ'a bakmak gerek kalitenin ne olduğunu anlamak için...
fantastik dizi gibi bir fikir Türkiye için çok uzak geldi bana.
-
iyi yada kötü gibi klişeler olmamamı.Yıllardır bunları okuyor,bunları izliyoruz öyle birşey olmalı ki iyi ve kötü muallakta kalmalı.Konu olarakta fantastik edebiyat her zaman vazçgeçilmezimdir.
-
Abi sıradan yaşamı olan, sıradan bi adam hakkında bir şeyler yazmaya çalış. İnsanların hepsi sıradan olmayan şeylere yönlendiriliyor sürekli.
Sadece psikolojik olarak gelişen bir süreç düşünsen daha güzel olur. (Benim fikrim bu yönde.)
İyi çalışmalar.
-
zaman yolculuğu en çok zevk aldığım şey.
-
komedi tarzı ama kaliteli olucak... örnek: tatlı hayat ... belden aşağı espiri değil,zeka işi espiri olucak.Ben böyle seviyorum en azından.
-
Türkiyedeki bütün diziler fantastik behzat ç. hariç seninki tutmaz.
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Fantastik ^^
-
cinsellik yoksa tutmaz hacı bunu unutma cinsellikle paralel olarka yükselen medeniyet çağındayız malesef cem yılmazın dediği gibi yapıcan bahçivan aşçı çırak kasap bakkal derken herkes izlemesede biliyo olucak
-
SeyhSamil bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Fantastik ^^
-----------------------------Hacı işte zengin aile olsun yeğen yengesine kaysın bunu gören dayı boş durur mu oda yeğeninin sevgilisini düdüklesin çocuklar orgy partilerine katılsın.Kesin tutar.
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
cinsellik yoksa tutmaz hacı bunu unutma cinsellikle paralel olarka yükselen medeniyet çağındayız malesef cem yılmazın dediği gibi yapıcan bahçivan aşçı çırak kasap bakkal derken herkes izlemesede biliyo olucak
-----------------------------Cinsellik olmycak en fazla öpüşme sahnesi :)