folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Senaryo Yazmaya Karar Verdim(Dizi) Hoşlandığınız Konular ?Görüşleriniz?

Senaryo Yazmaya Karar Verdim(Dizi) Hoşlandığınız Konular ?Görüşleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

Türkiyedeki bütün diziler fantastik behzat ç. hariç seninki tutmaz.

bknz fatmagülün suçu ne, aşkı memnu, selena vs :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

ilk senaryon güzel. Zaten Batman'in dünya çapında tutulmasının sebebi de bu. Sabahları zengin bir asilzade geceleri çıplak elle adam döven bir yarasa. Senin kahraman daha gerçekçi olur. Hem Raskolnikof tarzı bir suçluluk duygusu bir iç hesaplaşma koydunmu havalı olur.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

Türkiyedeki bütün diziler fantastik behzat ç. hariç seninki tutmaz.

bknz fatmagülün suçu ne, aşkı memnu, selena vs :)

:) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

ilk senaryon güzel. Zaten Batman'in dünya çapında tutulmasının sebebi de bu. Sabahları zengin bir asilzade geceleri çıplak elle adam döven bir yarasa. Senin kahraman daha gerçekçi olur. Hem Raskolnikof tarzı bir suçluluk duygusu bir iç hesaplaşma koydunmu havalı olur.

o ilk senaryomu bende beğeniyorum ama başkaları beğenmeyebilir sıradan gelir veya Türkiyede tutmaz diye düşünmüştüm :/ 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    ha tutacak dizi konusu istiyosan o belli,aşk dizisi yazıcaksın,kesin tutar,iki üç tane aşk sözcüğü rekor kırar,dillere dolanır. aşk dedin mi tutmayacak dizi yok,aşkkolik iz ya.Senaryoda oğlan kızı mutlaka aldatsın ama,kesin.Burası çok önemli.İzleyenler kızlar hemen böhüüüüüü bana da böyle yapmıstı,bak şimdi aklıma geldi efkarlandım desin. bi de bu aralar lise dizileri çok tutuyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    ha tutacak dizi konusu istiyosan o belli,aşk dizisi yazıcaksın,kesin tutar,iki üç tane aşk sözcüğü rekor kırar,dillere dolanır. aşk dedin mi tutmayacak dizi yok,aşkkolik iz ya.Senaryoda oğlan kızı mutlaka aldatsın ama,kesin.Burası çok önemli.İzleyenler kızlar hemen böhüüüüüü bana da böyle yapmıstı,bak şimdi aklıma geldi efkarlandım desin. bi de bu aralar lise dizileri çok tutuyor.

tm saol:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Senaryo yazıp bunu diziye dönüştürebilecekmisin yoksa öyle zevk için mi yazacaksın ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:

tm saol:)

aşk sözcüğü falan lazım olursa,ben bu konuda bir uzmanım,haberin olsun.Çokgüzel aşk cümleleri ve sözcükleri üretebilirim. Hit olur hem de,ooo çok kolay,kızların aklı çıkar vallahi,rekor kırarsın : ) çok ciddiyim yanlıs anlama : )
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

OveRTaX bunu yazdı:

Senaryo yazıp bunu diziye dönüştürebilecekmisin yoksa öyle zevk için mi yazacaksın ?

dönüştürebileceğimi düşündüğüm için soruyorum yarın öbürgün görürsünüz bu tahribat'a konu açan herif diye :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

SeyhSamil bunu yazdı:

OveRTaX bunu yazdı:

dönüştürebileceğimi düşündüğüm için soruyorum yarın öbürgün görürsünüz bu tahribat'a konu açan herif diye :)

hocam o zaman harbiden prison break gibi bir dizi senaryola.dövüşlü bir şey istiyorsan spartacus gibi olabilir.türkiyeye şu dizi kültürünü aşıla.millet uzaklaşsın dizilerdeki aşk konularından.sen yok bende  senaryomda biraz aşka yer vericem diyorsan bence direk sekse yönelik bir şeyler yap.gerçi bizim televizyonlarımızda kıyamet alameti gibi karşılanır.

Toplam Hit: 3775 Toplam Mesaj: 27