Sennheiser İndirimi ( Kulaklık Almak İsteyen Buyursun )
-
bu limango dan alışveriş iptal edemiyor muyuz, 19unda kampanya bitecek de 3-5 güne gelecek de ohoo
onu bekleyemem amk ben :/
-
Apple bunu yazdı:
-----------------------------c0der bunu yazdı:
-----------------------------CX 300-II siyah tükenmiş napayım beyazı
birde nerden bilecez bunların orjinal olup olmadığını çin malı var, irlanda malı var tayvan malı var, insan yazar...
sennheiser sadece düşük modelleri çinde ürettiği için, zaten çinde üretilense bunlar salla gitsin...
-----------------------------aynen beyler bende güvenemem
-----------------------------elmasepeti orjinal olmayan urun satmaz. cok alisveris yapmisligim var guvenlidir.
kaldi ki limango da orjinal olmayan urun satmaz.
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------gitti gidiyorda daha ucuza var lan :|
-----------------------------
orda orjinal yazsa bile alma derim.
-
limangodan alalım mı almayalım ne dersiniz CX 300- beyaz
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------limangodan alalım mı almayalım ne dersiniz CX 300- beyaz
-----------------------------al hocam limango'dan daha şikayetci olan görmedim kaliteli iş yapıyorlar
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------tri bunu yazdı:
-----------------------------limangodan alalım mı almayalım ne dersiniz CX 300- beyaz
-----------------------------al hocam limango'dan daha şikayetci olan görmedim kaliteli iş yapıyorlar
-----------------------------hacı yazmak için geç kaldın cx300ün beyazıda bitti :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------hacı yazmak için geç kaldın cx300ün beyazıda bitti :D
-----------------------------bu kadar borcun içinde almayı düşünüyordum iyi ki bitti :F
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar borcun içinde almayı düşünüyordum iyi ki bitti :F
-----------------------------:D öğrenciyim bende veremedim o kadar para,bi cx150 aldım bide mx271. Belki daha iyi bi seçim olmadı ama daha mantıklı oldu :D
-
bunun çıkış db ne kadar?
teknik özelliklerini yazsanıza bi
-
113 db ben dün aldım limango dan
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------113 db ben dün aldım limango dan
-----------------------------tamam ozaman benim baktığım
80 lira güle güle kullanın :)))