Sennheiser İndirimi ( Kulaklık Almak İsteyen Buyursun )
-
ne fark ediyorki bende uyduruk bir mp3 var ona taksam randuman alırmıyım
-
Teknik Veriler
Frekans cevabı :19-21, 000 Hz
Empedans: 16 Ω
Ses basıncı seviyesi: 113dB
Kablo uzunluğu: 1.2m asimetrik kablosu
Jak: 3.5mm fiş
Teslimat içerir:
CX 300-II ear-canal telefonlar
Kulak adaptör seti (S / M / L)
Taşıma Kılıfıtam olarak bumu özellikler?
-
Beyler tam da kulak içi kulaklığım bozulmuştu. Bugün alacaktım, almadım. Şansıma geldi konu.
Benim kulaklıklar 4-5 ay dayanıyordu, en son aldığıma 7-8 dolar vermiştim, 8-9 ay gitti. Onu da bozdum. Şimdi alayım bir tane. Normal mp3 için alacam.
http://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1229206
Bu güzel görünüyor. Sanırım yorumlarda da bunun bahsi geçiyordu. Sepete ekledim, herhangi bir uyarı vermedi. Yani stokta var mı demek bu? Çünkü başka ibare de yoktu stokta olmadığına dair?
Edit: tamamdır. stokta olmayanlar için tükenmiştir yazıyormuş.
-
hass... limango'da indirim çekim varmış az önce bi bakayım dedim varmış harbiden
gitti cx300 vay ak
an itibari ile de 7 tl geldi :W
-
Benim de 10 dk içinde bitecek 7tl lik hediye çeki. Sepete gittim. Orada hediye çeki kodu yazıyor. Hesabım -> Hediye Çekleriniz kısmına gidiyorum. Çekimi orada gösteriyor ama kod mod yok. Bilen var mı?
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Benim de 10 dk içinde bitecek 7tl lik hediye çeki. Sepete gittim. Orada hediye çeki kodu yazıyor. Hesabım -> Hediye Çekleriniz kısmına gidiyorum. Çekimi orada gösteriyor ama kod mod yok. Bilen var mı?
-----------------------------sipariş verirken hediye çeki kullanmak ister miniz diyor oraya tıkla seç
yalnız 7 tl'lik çekler belli bi markaya ait oluyor yada reyona ona dikkat et
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Benim de 10 dk içinde bitecek 7tl lik hediye çeki. Sepete gittim. Orada hediye çeki kodu yazıyor. Hesabım -> Hediye Çekleriniz kısmına gidiyorum. Çekimi orada gösteriyor ama kod mod yok. Bilen var mı?
-----------------------------Alış-veriş esnasında kodumu kullan diyorsun. Cepten doğrulama ekranı geliyor. Numaranı yazıyorsun. Kod cebine geliyor. Alış-veriş ekranındaki kısma kodu yazıyorsun. Toplam tutardan hediye çeki tutarı kadar kısmını düşüyor. Olay bu.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Alış-veriş esnasında kodumu kullan diyorsun. Cepten doğrulama ekranı geliyor. Numaranı yazıyorsun. Kod cebine geliyor. Alış-veriş ekranındaki kısma kodu yazıyorsun. Toplam tutardan hediye çeki tutarı kadar kısmını düşüyor. Olay bu.
-----------------------------Aynen öyle ama şu olaya dikkat; ben dün kullanayım dedim 10 liralık çeki, metal kartlık alacaktım 13lira,7 lira kargo = 20 - 10lira hediye çeki bana 10 liraya satacaklardı zaten gg'da 8-10lira arası olan şeyi :D aldanmayın o indirim dalgasına, zaten denilenlerdeki gibi sadece bi reyonda geçerli oluyor,araki bulasın onuda :F
-
Konuyu bi hortlatayım: Siparişi veripte kulaklık eline geçen varmı? 8inde aldım,kampanya 4gün sonra 12sinde bitti,üstüne 3gün geçti bugün 15i oldu haala sipariş aşamasında yazıyor. Eve gidicem, sırf bunlar gelmedi diye eve gidemiyorum :/
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu bi hortlatayım: Siparişi veripte kulaklık eline geçen varmı? 8inde aldım,kampanya 4gün sonra 12sinde bitti,üstüne 3gün geçti bugün 15i oldu haala sipariş aşamasında yazıyor. Eve gidicem, sırf bunlar gelmedi diye eve gidemiyorum :/
-----------------------------kampanya bitiminden 1 hafta sonra dağıtıma başlanacaktır yazısını okumadın mı :)
yani 19'unda başlıcaklar, en az 2-3 gün de kargo sürse :)
ben neden iptal etmek istedim sanıyosun?